Хали & Бери & Мария & Маги- 50 дневни дакелки търсят любящи стопани (Осиновени)
Публикувано: 13 September 2008 - 10:16 PM
13/09/08г.
С позволението на Ели публикувам това:
"Здравей Дури, пиша ти, за да ти кажа, че Хали се чувства прекрасно.
Току - що говорихме с нашите близки и ни казаха, че спазват стриктно инструкциите за храна от зоомагазина, винаги има прясна водичка и е много, много послушна.
Играе си по цял ден с Десито - момиченцето, което дойде да я вземе с майка си. Не прави бели.
Снощи като говорихме ръфаше някаква обувка.
Това е засега. Живот и здраве в четвъртък по обяд ще е у нас.."
:yahoo:
http://www.snimka.bg...album_id=284643
С позволението на Ели публикувам това:
"Здравей Дури, пиша ти, за да ти кажа, че Хали се чувства прекрасно.
Току - що говорихме с нашите близки и ни казаха, че спазват стриктно инструкциите за храна от зоомагазина, винаги има прясна водичка и е много, много послушна.
Играе си по цял ден с Десито - момиченцето, което дойде да я вземе с майка си. Не прави бели.
Снощи като говорихме ръфаше някаква обувка.
Това е засега. Живот и здраве в четвъртък по обяд ще е у нас.."
:yahoo:
http://www.snimka.bg...album_id=284643
Публикувано: 15 September 2008 - 02:14 PM
:kisel:
Охх отвратителна работа..
Ужасни, невежи безхаберни хора..
Току - що ми позвъни Симеон да ми каже, че директорката му звъняла да му каже, че имала още едно женско, кафяво дакелоподобие!
Приятели съфорумци моля ви кажете какво да направя.
Ако оня го вземе да опитам ли отново да намеря дом и на това домашно развъдено създанийце или да не се занимавам..
Няма край.
Чудя се дали предвид темите като тази с породоподобия търсещи дом, домашно "приготвени" от безхаберници - дали да не си направим такава отделна тема - подфорум "Домашно забъркани".
..
Да не говорим, че Симеон обикаляйки села и паланки из България е намерил и някакво ..шпицоподобие - пале и смята и него да довлече да му търся дом защото бил много доволен от мен..
:mazohist: :samoubiec:
Охх отвратителна работа..
Ужасни, невежи безхаберни хора..
Току - що ми позвъни Симеон да ми каже, че директорката му звъняла да му каже, че имала още едно женско, кафяво дакелоподобие!
Приятели съфорумци моля ви кажете какво да направя.
Ако оня го вземе да опитам ли отново да намеря дом и на това домашно развъдено създанийце или да не се занимавам..
Няма край.
Чудя се дали предвид темите като тази с породоподобия търсещи дом, домашно "приготвени" от безхаберници - дали да не си направим такава отделна тема - подфорум "Домашно забъркани".
..
Да не говорим, че Симеон обикаляйки села и паланки из България е намерил и някакво ..шпицоподобие - пале и смята и него да довлече да му търся дом защото бил много доволен от мен..
:mazohist: :samoubiec:
Публикувано: 15 September 2008 - 02:18 PM
Ех, Дури, то човек все си мисли, да не се занимава, но пък какво е виновно кучето, че някои хода са и....ти.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 15 September 2008 - 02:27 PM
Цитат
Ех, Дури, то човек все си мисли, да не се занимава, но пък какво е виновно кучето, че някои хода са и....ти.
Така е... Милата Дури, следя всичките ти теми, ей така някои хора ти се качват на главата, те си правят кученца, а някой друг после да му мисли :- Вярвам, че и на това дакелоподобно ще му се намери дом, но как да им втълпиш на тия хора, че не трябва да го прави. :rolleyes:
Публикувано: 18 September 2008 - 04:30 PM
ау, разкошна е ! Дури как те намират само тези бонбони :wub:

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 18 September 2008 - 04:37 PM
От същото кучило е.
Научих, че майката била любимото куче на директорката и това й било първото й единственото кучило.
"-Дай да идем да говоря с жената да кастрира женската за да не произвежда всяко лято дакели, бре Симо!
-А не.Жената каза - няма да си убивам кучката.За нищо на света няма да я кастрирам.Това й е първо и последно раждане."
В момента Мери(Мария) е при мен.
За съжаление се оказва, че не е само тя..
Като отидох да снимам Мери бяха две.
Две момиченца.
Ако не и намери дом Симо ще трябва да й търся аз.
Научих, че майката била любимото куче на директорката и това й било първото й единственото кучило.
"-Дай да идем да говоря с жената да кастрира женската за да не произвежда всяко лято дакели, бре Симо!
-А не.Жената каза - няма да си убивам кучката.За нищо на света няма да я кастрирам.Това й е първо и последно раждане."
В момента Мери(Мария) е при мен.
За съжаление се оказва, че не е само тя..
Като отидох да снимам Мери бяха две.
Две момиченца.
Ако не и намери дом Симо ще трябва да й търся аз.
Публикувано: 18 September 2008 - 06:56 PM
Мария е задомена.
Взе я жена, която е гледала дакел дълги години.
Жената ми бе препоръчана от kai_tina - колеги са.
Затова, когато Тина се свърза с мен не се поколебах да подаря малката Мария още същата вечер, преди малко.
Ще помоля модератора да не променя заглавието на темата им известно време в случай, че Симеон не съумее да задоми другата тяхна сестрица(кафява на цвят)и се наложи да търсим дом ние..
Отдолу снимки от предаването на Мария на стопанката й.
Взе я жена, която е гледала дакел дълги години.
Жената ми бе препоръчана от kai_tina - колеги са.
Затова, когато Тина се свърза с мен не се поколебах да подаря малката Мария още същата вечер, преди малко.
Ще помоля модератора да не променя заглавието на темата им известно време в случай, че Симеон не съумее да задоми другата тяхна сестрица(кафява на цвят)и се наложи да търсим дом ние..
Отдолу снимки от предаването на Мария на стопанката й.
Публикувано: 18 September 2008 - 07:29 PM
Последен постинг и спирам да досаждам със съобщения в темата.
Преди малко ми звънна Ели.
Гласа й звънеше от радост малката Хали вече е в дома си, при тях..
Пожелавам търпение и крепко здраве за всички и най - вече на стопаните:търпение!
Вярвам, че дадената честна дума ще важи с пълна сила и малките дакелоподобни кученца ще бъдат кастрирани.
С позволението на Ели публикувам това нейно писмо до мен
"Здравей, Дури! Най-после малката Хали е при нас!!!!
То не бе радост, то не бе чудо! А пък и Хали е цяла хала.
След като бе изкъпана, напоена и нахранена, дивя два часа, въпреки, че бе пътувала цели четири преди това.
Страхотна е! Невероятна!
Малък, сладък бебешок.
Личи си, че й е липсвала нежност, защото не иска да спи в леглото си, а се гуши постоянно в мен.
Дори в момента спи в скута ми.
Като я пусна на земята и започва да ме дърпа за крачола докато не я взема.
По тази причина ще ти изпратя по-късно снимки, защото сърце не ми дава да я будя сега, когато толкова сладко се е гушнала и спинка.
Пътувала е много спокойно.
Почти през целия път е спала.
Вече се изака в кухнята и в детската - хахаха. Бебешка работа. Тепърва ще се учим къде се правят тези неща."
Преди малко ми звънна Ели.
Гласа й звънеше от радост малката Хали вече е в дома си, при тях..
Пожелавам търпение и крепко здраве за всички и най - вече на стопаните:търпение!
Вярвам, че дадената честна дума ще важи с пълна сила и малките дакелоподобни кученца ще бъдат кастрирани.
С позволението на Ели публикувам това нейно писмо до мен
"Здравей, Дури! Най-после малката Хали е при нас!!!!
То не бе радост, то не бе чудо! А пък и Хали е цяла хала.
След като бе изкъпана, напоена и нахранена, дивя два часа, въпреки, че бе пътувала цели четири преди това.
Страхотна е! Невероятна!
Малък, сладък бебешок.
Личи си, че й е липсвала нежност, защото не иска да спи в леглото си, а се гуши постоянно в мен.
Дори в момента спи в скута ми.
Като я пусна на земята и започва да ме дърпа за крачола докато не я взема.
По тази причина ще ти изпратя по-късно снимки, защото сърце не ми дава да я будя сега, когато толкова сладко се е гушнала и спинка.
Пътувала е много спокойно.
Почти през целия път е спала.
Вече се изака в кухнята и в детската - хахаха. Бебешка работа. Тепърва ще се учим къде се правят тези неща."