Фотогалерия - коне
Публикувано: 15 November 2008 - 09:28 AM
http://www.youtube.c...?v=6X4jhl9_uh4 не е за изпускане!

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 15 November 2008 - 07:56 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 November 2008 - 01:24 PM
Цитат
Цитат
Някой знае ли как се казва тази порода
Белгийски тежковоз! ;) ;)
И не е Белгийски тежковоз! Някой маи не познава породите конеее! ;D

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 16 November 2008 - 01:32 PM
Моята слабост пък са Holsteiner - ите. :yahoo: :yahoo: Много са сладки.И красиви,и отлични скачачи!Абе нямам думи с които да ги опиша

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 02 December 2008 - 12:57 AM
И на мен слабостта ми са фризийците :blink: Някой знае ли дали ги има в България, защото в Шумен ми казаха, че не знаят нищо за породата? Някой ако каже и какви са цените на тукашни и внесени фризийци ще съм му много благодарна :blink:
Публикувано: 12 December 2008 - 01:53 PM
Цитат
Определено много ми хареса там!Бих отишла пак ;)
Това са пак тези коне ЦЪК
Това са пак тези коне ЦЪК
Радвам се,че нашия край ти е харесал,като гледам снимките,вероятно сте се връщали от Сърница-Дуспад. Бих ти препоръчала още Юндола,Куртово,Белмекен,Куртово се смята за границата между Родопите и Рила или Рило-родопски масив,невероятна,спираща дъха красота. А Ако посетите и язовир Батак,може да стрещтнете стада от стотина коня,живеещи на свобода-влашки коне. :blink:

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "