Фотогалерия - коне
Публикувано: 04 February 2009 - 05:28 PM
Гледам фризийци,гледам арабчета,гледам всякакви други породи без холнитата! :- Та за ди ги отсрамя,да пусна някоя и друга снимка...
П.С.Първата и последната са едни от любимите ми :P
П.С.Първата и последната са едни от любимите ми :P

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 14 March 2009 - 08:46 AM
Публикувано: 12 April 2009 - 10:19 PM
Един невероятен все още необязден Хафлингер :)

Туй сладурче е родено вчера, т.е. на снимката кара втория си ден ;) Едвам се държи на крачетата си

Още един красавец

Едвам едвам успях да измоля да ми разрешат да пояздя белия жребец, той не е от конната база а е "частна собственост" т.е. на пансион при тях. Бил спортен кон, доста буен и не е за начинаещи като мен, но в името на любовта направих всичко по силите си за да се кача на него. Принца на белия кон.... в моя случай беше Принц (така се казва коня) и един полупринц върху него ;)
Тази снимка е специално за жената която обичам с цялото си сърце и душа!

С една прекрасна госпожица :)

Туй сладурче е родено вчера, т.е. на снимката кара втория си ден ;) Едвам се държи на крачетата си

Още един красавец

Едвам едвам успях да измоля да ми разрешат да пояздя белия жребец, той не е от конната база а е "частна собственост" т.е. на пансион при тях. Бил спортен кон, доста буен и не е за начинаещи като мен, но в името на любовта направих всичко по силите си за да се кача на него. Принца на белия кон.... в моя случай беше Принц (така се казва коня) и един полупринц върху него ;)
Тази снимка е специално за жената която обичам с цялото си сърце и душа!

С една прекрасна госпожица :)

Публикувано: 15 June 2009 - 02:27 PM
Снимката на красивия Принц е адски сладка
най-благородно ти завиждам,защото много искам да язда,а съм много не опитна един единствен път съм яздила като малка,а това ми е най-любимото животно ^^
За да не е офф ето няколко снимки
Съжелям,ако съм по прекалила,но тези снимки заслужаватда бъдат видяни
п.п.Снимката с белия кон ми е любима

За да не е офф ето няколко снимки

Съжелям,ако съм по прекалила,но тези снимки заслужаватда бъдат видяни

п.п.Снимката с белия кон ми е любима

Публикувано: 16 August 2009 - 09:11 PM
Гледам пускате снимки...та реших и аз да го направя.
(фейкърче
) и естествено пак на холщайнери... (моята слабост
)

Прикачени снимки

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
"Модераторите са готини пичове" Lauta