Фотогалерия - коне
Публикувано: 10 June 2008 - 05:39 PM
Много дълго се вайках дали да си пусна снимките но хайде. :wub: Моля не ми се смейте много! ;D Качеството е лошо защото са правени с тел-а.
Ето ни и нас - аз и източнобългарския красавец Гери на 15 години. ;)
:o Как съм се ухилила на последната! ;D Направо нямам думи.Малко ни валя преди това и за това съм в леко неадекватен вид.Но пък какъв кеф е да яздиш в дъжда. :yahoo:
Ето ни и нас - аз и източнобългарския красавец Гери на 15 години. ;)
:o Как съм се ухилила на последната! ;D Направо нямам думи.Малко ни валя преди това и за това съм в леко неадекватен вид.Но пък какъв кеф е да яздиш в дъжда. :yahoo:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 11 June 2008 - 11:45 AM
много готино конче , твое ли е? Снимките са хубави , само една малка забе;ежка , ако позволиш , трябва да стоиш по-изправена на коня. Инак всичко друго е :palec:

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 11 June 2008 - 12:28 PM
А,да и аз това се опитвам благодаря ти! ;) Снимките са стари но в последно време имам напредък.Кончето за жалост не е мое. :wub:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.