Фотогалерия - коне
Публикувано: 19 June 2008 - 11:11 AM
Не ми се четяха предните страници и не зная има ли публикувани снимки на любимата ми порода, това са Фрезийските коне. Разтърсвам се душевно вс път като ги гледам щото то е егати красотата, чак нереална!!
Ето ви няколко снимки..
Ето ви няколко снимки..

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 20 June 2008 - 07:51 PM
Цитат
Не ми се четяха предните страници и не зная има ли публикувани снимки на любимата ми порода, това са Фрезийските коне. Разтърсвам се душевно вс път като ги гледам щото то е егати красотата, чак нереална!!
Ето ви няколко снимки..
Ето ви няколко снимки..
Еха ,тези коне са стрешно красиви :o :->) :wub:Имат невероятна, дълга грива и опашка и са катраненочерни :yahoo:

Публикувано: 20 June 2008 - 07:57 PM
Бойко Борисов имаше такъв преди , не знам дали още си го държи. Наистина са изключителни коне !!!

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 23 June 2008 - 03:42 PM

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...
Публикувано: 24 June 2008 - 11:46 AM
Цитат
Ето ви няколко снимки..
Ето ви няколко снимки..
Втората снимка е прекрасна
Публикувано: 10 July 2008 - 10:07 AM
ето малко красота B)
Публикувано: 10 July 2008 - 10:11 AM
:blink:
Публикувано: 13 July 2008 - 02:34 PM
Цитат
На първата снимка кое и е красивото?Двойният повод,строгата трензела,пре-събраната глава или пяната в устата на коня??? :o