"ZOO REVEW" 2008 31,10.-1.2.11.2008 ПЛОВДИВ
Публикувано: 02 November 2008 - 07:17 PM
Цитат
За кучето незная със сигурност, но стопанката му (след едно много професионално представяне) се класира на ПЪРВО място в конкурса за Професионални водачи (хендлери) на възраст над 18 години!
Публикувано: 02 November 2008 - 07:31 PM
Цитат
Цитат
За кучето незная със сигурност, но стопанката му (след едно много професионално представяне) се класира на ПЪРВО място в конкурса за Професионални водачи (хендлери) на възраст над 18 години!
Коера май за съжаление не спечели нищо :( Още на БОГа го одрязаха :( Това куче вчера ного ме хареса и много сладко ме прегърна :wub:
Днес организацията беше много по-добра, но имаше и много по-малко кучета. Единствено съм разочарована, че страхотния нюф който беше на БОговете не участва в БИСа :( Кучето беше страхотно...
Честито на победителя :->) : Голям, бръчкав, тромав СЛАДУР!!! :wub:
Много ми хареса и хендлерката от 14 до 18 години! Отлично се справи се справи (не като мен вчера :izcherven:)!

Публикувано: 02 November 2008 - 07:58 PM
Иначе благодаря на прекрасния фотограф stamenov, който снима мен и Арти, Арти и Яни и...цялата голдънска група!
Мели (пишеща от профила на баща си, защото четири месеца чака одобрение ;D )
Публикувано: 02 November 2008 - 08:32 PM
Цитат
Иначе благодаря на прекрасния фотограф stamenov, който снима мен и Арти, Арти и Яни и...цялата голдънска група!
Мели (пишеща от профила на баща си, защото четири месеца чака одобрение ;D )
Е сега ;D Аз съм си виновна! Тя милата се шашана как изведнъж я "отвлякох" на някъде ;D
Качила съм снимки от вчера-още не са всички обаче! Не са обработени, така, че ако искате да видите някоя снимка по-добре, си я изтеглете и обработете, защото са мноооооого... :rolleyes:
Тук ще пусна някои от най-добрите от вчера, а от днешната изложба-утре ;D

Публикувано: 02 November 2008 - 08:35 PM

Публикувано: 02 November 2008 - 09:15 PM
Публикувано: 02 November 2008 - 09:20 PM
Цитат
:huh: Моля??
Ми тогава как допуснаха шипенките до БИСа? :rolleyes: Те също нямаха конкуренция...
Това повод ли е да не го допуснат? :(

Публикувано: 02 November 2008 - 09:24 PM
Публикувано: 03 November 2008 - 01:27 AM
А втория ден получихме Exl., но най-хубавото беше че успяхме да поговорим със съдията и да чуем неговото мнение за някой неща за породата ни, и ценни съвети.Но няма как и да не се похваля с постиженията си в хендлерските конкурси.Първия ден взех второ място, като на конкурсът се изпълняваха найстина сложни упражнения.Както и да вметна че ми беше изключително приятно да водя акита! :yahoo: А втория ден си заслужих първото място :P
Охх пък и да се изфукаме че ни имаше снимани във вестник "24 часа" по повод зооревюто... който видял видял B)
Публикувано: 03 November 2008 - 09:08 AM
http://www.snimka.bg...album_id=303731
insult ,аз също съм снимала Ерик.Можете да погледнете в албума! :blink:
Публикувано: 03 November 2008 - 09:55 AM
честито на всички победители и всички останали, които се чувстват такива! :->)
Публикувано: 03 November 2008 - 11:30 AM
Цитат
Благодаря за милите думи към Чузко :wub:
Случайно да има негови снимчици? :blink:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 03 November 2008 - 11:47 AM
Рядко се случва бебе кане корсо да стане BIS, каквито са смешни в тази фаза и точно тогава всички фотоапарати и батерии да се предадат.... Та, ще се радваме на някое чуждо попадение. Благодарим предварително :wub:
ПП. Съжалявам ако го има, а не съм го открила в албумчето в снимка.бг - от тук не мога да отварям снимки качени там :(