"ZOO REVEW" 2008 31,10.-1.2.11.2008 ПЛОВДИВ
Публикувано: 03 November 2008 - 12:11 PM
Честито на корсовците,много ви се радвам :wub:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 03 November 2008 - 05:59 PM
Цитат
Цитат
Единствено съм разочарована, че страхотния нюф който беше на БОговете не участва в БИСа :( Кучето беше страхотно...
Благодаря за милите думи към Чузко :wub:
Случайно да има негови снимчици? :blink:
Хехе, ама той бил съфорумец ;D :wub:
Сега ще качвам снимките и от вчера и ще го постна ;D
Цитат
Нашата кане корсо общност е много приятно изненадана от избора на кане корсо за Baby BIS - Greco Sangue Magnifico, а аз в частност и от доброто му поведение като за дебют в ринга.
Рядко се случва бебе кане корсо да стане BIS, каквито са смешни в тази фаза и точно тогава всички фотоапарати и батерии да се предадат.... Та, ще се радваме на някое чуждо попадение. Благодарим предварително :wub:
ПП. Съжалявам ако го има, а не съм го открила в албумчето в снимка.бг - от тук не мога да отварям снимки качени там :(
Рядко се случва бебе кане корсо да стане BIS, каквито са смешни в тази фаза и точно тогава всички фотоапарати и батерии да се предадат.... Та, ще се радваме на някое чуждо попадение. Благодарим предварително :wub:
ПП. Съжалявам ако го има, а не съм го открила в албумчето в снимка.бг - от тук не мога да отварям снимки качени там :(
Ооо, корсото също страшно ми хареса! Кучето беше много красиво :wub: Даже заради него, вече и корсото ми вликза влиза в любимите породи ;D На него също имам снимки и тях ще кача :blink:

Публикувано: 03 November 2008 - 10:17 PM
Цитат
Цитат

Това моето диване и на снимката си личи как дърпа ;DНяма такъв бяс просто :meche:
За съжаление от моите снимки нищо не става :rolleyes:Пускайте още снимки ако има :blink:
Не бешели по кафява :o :o много сива ми се вижда на снимката,но пак е сладурана голяма :wub:
Публикувано: 03 November 2008 - 11:50 PM
Цитат
Аз лично съм доволна от участието ни в Пловдивските изложби.Амбассадор първия ден взе както каза idol ike Exl. и CAC, но за жалост на някой съдий им е практика за ВОВ когато няма конкуренция да не го присъждат.Много ми се иска и ние някой ден да си имаме конкуренция и съдийте по-често да виждат нашата порода по родните рингове, но...
А втория ден получихме Exl., но най-хубавото беше че успяхме да поговорим със съдията и да чуем неговото мнение за някой неща за породата ни, и ценни съвети.Но няма как и да не се похваля с постиженията си в хендлерските конкурси.Първия ден взех второ място, като на конкурсът се изпълняваха найстина сложни упражнения.Както и да вметна че ми беше изключително приятно да водя акита! :yahoo: А втория ден си заслужих първото място :P
Охх пък и да се изфукаме че ни имаше снимани във вестник "24 часа" по повод зооревюто... който видял видял B)
А втория ден получихме Exl., но най-хубавото беше че успяхме да поговорим със съдията и да чуем неговото мнение за някой неща за породата ни, и ценни съвети.Но няма как и да не се похваля с постиженията си в хендлерските конкурси.Първия ден взех второ място, като на конкурсът се изпълняваха найстина сложни упражнения.Както и да вметна че ми беше изключително приятно да водя акита! :yahoo: А втория ден си заслужих първото място :P
Охх пък и да се изфукаме че ни имаше снимани във вестник "24 часа" по повод зооревюто... който видял видял B)

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 05 November 2008 - 08:29 AM
Ето обещаните снимки от 02.11.2008 , макар и със малко закъснение :izcherven:

Готиното Корсо :wub:

Ето го и страхотния Нюф :wub:

И сладкия кокер :wub:

Много ми хареса как правеха стойката на този доберман :blink:
И БИСа беше за този сладур :->) :wub:
БИС2
БИС3

Публикувано: 15 November 2008 - 07:30 PM
Считате ли, че само втория етаж на осма палата е достатъчен, или за изложбите през 2009г. трябва да ангажираме и третия етаж? Имало е години когато сме ползвали и двата етажа, но по някога е изглеждало някак празно, а сега... малко претъпкано. Подскажете ни, моля.
От организаторите
От организаторите
Публикувано: 15 November 2008 - 07:50 PM
Според мен не беше натъпкано - само специалките се бяха стеснили малко вповече. А и за хора, които водят повече от една порода е по-удобно да са на един етаж ринговете. Може би ако решите да наемете и втори етаж, е логично да се преместят специалките там /ако пак ще има/, а самия САС да е на един етаж. Така и като дойде време за конкурсите човек няма да има нужда да си мести "бивака" и ще може да гледа спокойно, без да се притеснява, че си е оставил кучетата и багажа без надзор.