Аксесоари, дрешки и играчки за нашите любимци
Публикувано: 21 September 2008 - 12:40 PM
Цитат
Публикувано: 21 September 2008 - 03:32 PM
Публикувано: 21 September 2008 - 03:47 PM
Diqna_Stoicheva , леглата са страшно готини, малко соленички де, че при нас такова легло май ще се ползва за всичко друго, освен за спане! ;D Веднага представих как Зорката ще почне да го разнася из стаята! ;D
Публикувано: 21 September 2008 - 03:59 PM
Публикувано: 21 September 2008 - 04:09 PM
Иначе е задължително да имат собствено си място, а по-хубаво и няколко! ;)
Иначе не се притеснявам за разкъсване, всичките ни плюшени играчки са читави, е може и да липсва по някое око или нос, но това е от бебешкия период и всичко е в минало! ;D
Публикувано: 21 September 2008 - 04:13 PM
Много ще се радвам да се запозная с кучетата ти, като дойдем в София (до един месец по последна информация ;) вече събирам багаж, но първо ще се установя аз, а след това ще отида да прибера и Авичка от нашите). Чета за тях от няколко години и съм им голям фен :)
Публикувано: 21 September 2008 - 04:20 PM
Цитат
Ами аз ще пиша със сигурност, като пристигна, но ще е преди края на септември във секи случай, защото тук наемите ми са платени до октомври и не ми се дава още един месец, ако ще остана седмица и нещо. После няколко дни ще разтоварваме багаж, ще се ориентирам в работата, ще оправим малко жилището и си я прибираме. И двамата нямаме търпение!
И тогава ще се радвам да организираме една кокерска среща, тъкмо ще ме посъветвате къде близо до вкъщи ще мога да я разхождам :) защото нямам никаква представа, у добре познавам София, но...
ivelin9021, още съм във Виена, така че за днес няма да успея ;)
Публикувано: 21 September 2008 - 05:36 PM
Пък и лесно се поддържа - просто сменям горния плат/имам 2 еднакви/.

Публикувано: 21 September 2008 - 05:42 PM
Цитат
Пък и лесно се поддържа - просто сменям горния плат/имам 2 еднакви/.
Много хубава идея е сама да си направиш легло на кученцето, но аз все пак предпочитам да купя,много ми харесват тия кучешки легълца, които намерих в интернет, пък и знам ли, може да има някакви специални трикове, като на майка ми ортопедичната възглавница ;)
Публикувано: 21 September 2008 - 06:18 PM
Цитат
Jujityy,a тези зъбци скубят ли?понеже на моя го скубят и почва да се дърпа.
Не знам, май не. Имам предвид, че не е показал, че му е неприятно и да се дърпа примерно, а си стои на място и си изчаква спокойно да го среша целия.
Публикувано: 06 October 2008 - 11:25 AM
http://www.dogyfashion.com/
Искам да ви споделя изключително добрите впечатления от фирмата. хората са професионалисти, работят бързо и качествено. дрешката струва 30 лв., като ти я пращат по куриер. хората са много отзивчиви и внимателни. шият и по поръчка размери. при нас проблемът беше,че първото дъждобранче се оказа по-малко и не ни ставаше. но хората от фирмата бяха изключително любезни. аз им писах за проблема, те ме помолиха да им изпратя допълнителни размери, за да ушият ново дъждобранче - безплатно и ми го изпратиха отново по куриер. при това в пакета получавате и платнена топка за кучо, за да има забавление и за него. просто съм изключително приятно изненадана от тяхното професионално отношение. дано има повече търговци като тях!
Публикувано: 06 October 2008 - 12:00 PM