Аксесоари, дрешки и играчки за нашите любимци
Публикувано: 06 October 2008 - 04:06 PM
Ми да ви кажа, аз бях доволна много от тях. но лично си мисля, че с качулка е по-непрактично. може би изхождам от Макс, защото той не я понася. но Диана Стойчева, все пак кажете когато поръчвате за Томито, че той е американец и има доста козина, да ви пуснат по дългички крачолчета и да е по-широко, за да има къде да прибирате козинката.
Публикувано: 06 October 2008 - 06:16 PM
старайте се максимално за размерите, защото после е голяма разправия. кажете й също размера между предните две лапки и за вас понеже сте момченце и разстояние от гушката до пишето. така също ще го ориентирате.иначе ние се върнахме сега от разходка - резултата - чисто куче, мръсен дъждобран :)но не чка толкова. кучо си тича на воля, не му пречи и аз мисля, че е мн удобно :)
Публикувано: 09 October 2008 - 07:54 PM
Brani and Max казах на жената, че сме с много козина и ни трябват дълги крачоли. Тя ме накара да й издиктувам размерите и ми каза, че 7 номер дъждобран е подходящ за нас. Даже щял да му бъде малко голям. Днеска говорих с една шивачка и тя ще ни удължи крачолите и малко гръбчето :blink:
Публикувано: 16 October 2008 - 04:22 PM
Ето го Томи с новият си гащеризон :blink: благодарение на idol ike която ни съдейства да се свържем с жената, която шие гащеризончетата на Айк и Зоро и жената беше много, много мила. След сутрешната разходка се прибрахме чисти и сухи както никога до сега. :blink: :yahoo: