Dog.bg Форуми : Въпроси относно изправяне на ушите

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси относно изправяне на ушите

#21 Потребителят е офлайн   iliann Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 25 October 2008 - 10:03 PM

Това ку4е не е немска ов4арка но 6том е на 6 месеца невазможно е да ги изправи !

#22 Потребителят е офлайн   iv4o_pif4o Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 October 2008 - 05:13 PM

Моят сладур е на 3 месеца и постоянно му падат ушите.Вдигне се ляво падне дясно,след 2-3 дни обратното-ляво горе,дясно-долу.Имаше период с 2 изправени,а сега е с 2 клепнали.Нормално ли е?  :(

#23 Потребителят е офлайн   LudmilDo Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 30 October 2008 - 10:15 PM

Да
User's Signature

I LOVE THIS ...... BREED[br]Zak vom Yambol[br]Atina von Daron[br]Zhara v. Krasini

#24 Потребителят е офлайн   ganani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 12:47 AM

iv4o_pif4o не се притеснявай на моето до четвъртия месец ту се вдигаха ту падаха но после се оправиха,давай му редовно калции. :palec:
User's Signature

Да ме опази Господ от приятелите ми, а от враговете си сам ще се пазя.

#25 Потребителят е офлайн   meto_1009 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 05:20 PM

както виждам ТВЪРДО НЕ.Кои ви е дал или продал това куче за немска овчарка,като това е пълна противоположност сас немската овчарка.ушите се изправят на чистокръвните не по късно до 3-4месеца.Аз преди седем години имах немска овчарка и сега като го гледам това ами  то е пълна смеска,но спрямо ушите ништо неможе да се направи.

#26 Потребителят е офлайн   rei_rei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 05:37 PM

Цитат

Моят сладур е на 3 месеца и постоянно му падат ушите.Вдигне се ляво падне дясно,след 2-3 дни обратното-ляво горе,дясно-долу.Имаше период с 2 изправени,а сега е с 2 клепнали.Нормално ли е?  :(

ТЦ ;)
User's Signature

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html

#27 Потребителят е офлайн   kalin picha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2008 - 10:30 PM

здравеите,имам нок на 3 месеца ,притеснявам се че още не е изправила ушите :help  :sos:

#28 Потребителят е офлайн   m1mo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2008 - 10:31 PM

Я разгледай другите теми има си специална тема "Ушите" няма смисал да флоодиш  :o :o
User's Signature

Качена снимка

#29 Потребителят е офлайн   kalin picha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2008 - 10:40 PM

о извинявам се ,ама като гледам темите на другите значи те съшто флодиат  ;D :sarkastichen:

#30 Потребителят е офлайн   m1mo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 10:25 AM

добре е направил модератора,че я слял твоята тема с темата за ушите..и за кучето..то много не ми мяза на чистокръвно я кажи с родословие ли е или ..  :(
User's Signature

Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   kalin picha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 10:24 PM

ставаше въпрос за ушите , а за другото не ми се отговаря за да не се обидиш :wub:

#32 Потребителят е офлайн   m1mo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 12:08 AM

Еми до 3 месеца трябва поне 1 път да ги е вдигнало...ако не е..недей бери надежди за жалост  :- :-
User's Signature

Качена снимка

#33 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 07:36 PM

Цитат

добре е направил модератора,че я слял твоята тема с темата за ушите..и за кучето..то много не ми мяза на чистокръвно я кажи с родословие ли е или ..  :(
То и твоето не мяза много ама  ;) .... да не говорим,че като гледам е на близо 6м пък не е изправило ушите.
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   m1mo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 07:53 PM

хах изправило ги е няма родословие,не е доказано на майката,оби4ам ку4ето си и се грижа за него пове4е от себе си и нямаш право така да приказваш..Като малак беше с клепнали верно..но ве4е ги вдигна,на лявото му ухо връх4ето беше пре4упено малко но сега ве4е е наред движим се в нормите 28 кг сме игриви сме,знаем команди,пазим,оби4аме стопанина си..какво пове4е да кажа?Просто се издразних от този защото все питат такива "ще дигне ли ушите" а и не ми прили4а много на НОК..Срещнах се с някои хора от форума те ако про4етат тука ще ти докажат 4е сме НОК  :yahoo: :yahoo: я покажи твоя красавец,гледам целия форум "вдигнал раце от тебе" само тропаш 4уждите ку4ета,а своето не показваш..НЕЗНАМ АКО ИМАШ МЪЖ КАК ТЕ ИЗДАРЖА  ;D голяма кривотия хехе  :rolleyes: :rolleyes: нищо ли4но и аз сам малко такъв,но не го показвам като теб.Айде не отговаряй да не спамим тука и да полу4аваме предупреждения.Да си жива и здрава и все така да "плюеш" 4уждите ку4ета  ;) ;) Ето една снимка на Бък преди 2 седмици току що направил 6 месеца [img][/img]
User's Signature

Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 08:06 PM

Цитат

хах изправило ги е няма родословие,не е доказано на майката,оби4ам ку4ето си и се грижа за него пове4е от себе си и нямаш право така да приказваш..
И ти също нямаш право да говориш така за другите!
User's Signature

Качена снимка

#36 Потребителят е офлайн   NOK_amg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 01:43 PM

Първо здравейте от мен и от Кими! Това ми е първи пост тук макар да съм регистриран от 2 месеца.Много полезен форум- много ми помага за отглеждането на моя любимец.
Относно ушите- след една седмица моето кучо прави 4 месеца, до края на третия месец изправяше ту лявото, ту дясното, ту и двете падаха.От 2 седмици сме с много добре изправени уши и всичко е ОК.Малко са му мръсни, но не смея да ги почиствам докато не стане поне на 6 месеца.Сега въобще не му ги докосвам.
Ето една снимка от днес, малко е тъмна, от телефон е!
За тези, които ще попитат ще кажа от сега- бащата е служебно куче (много добър работник в МВР), а майката не е станала такъв просто защото се е родила момиче (и тя е от разплод за служебни).Водачът на бащата е собственик на майката и ползва служебното си куче за генетичен материал. Работна линия е, не е типичния пигмен, но изчетох много литература и за мен това е Немска овчарка ( черна носна гъба, черна маска, черни нокти, тъмни очи, уши и т.н - подчертавам, че не претендирам че съм разбирач, не ми скачайте, не съм кинолог), а и да не е не ми пука защото го обичам много.

#37 Потребителят е офлайн   m1mo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 03:41 PM

Много красиво и интелигентно ку4е ми излгежда твоето АМГ :) мн успехи за напред..пове4е няма да свали ушите.И аз не разбирам много,но аз му 4истих ушите от 4 месе4ен защото после не давали и посягали да хапят дори и на собствениците.Вет ми каза да му ги 4истя с кле4ки за уши потопени малко в олио и леки4ко да ги из4иствам  ;)
User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   NOK_amg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 03:59 PM

Благодаря м1м0 и да ти се връщат пожеланията.Аз съм купил капки на моя , но не съм ги отворил още даже. Не ми се вярва да ми се дърпа при почистването, аз съм доминанта в глутницата  ;D  ;D  ;D

#39 Потребителят е офлайн   iv4o_pif4o Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 November 2008 - 11:07 AM

И ние вече сме с вдигнати ушички от около седмица и дано повече да не падат :->)

#40 Потребителят е офлайн   NANIOX Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: German Shepherd Dog
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

Публикувано: 17 November 2008 - 10:32 AM

Цитат

Първо здравейте от мен и от Кими! Това ми е първи пост тук макар да съм регистриран от 2 месеца.Много полезен форум- много ми помага за отглеждането на моя любимец.
Относно ушите- след една седмица моето кучо прави 4 месеца, до края на третия месец изправяше ту лявото, ту дясното, ту и двете падаха.От 2 седмици сме с много добре изправени уши и всичко е ОК.Малко са му мръсни, но не смея да ги почиствам докато не стане поне на 6 месеца.Сега въобще не му ги докосвам.
Ето една снимка от днес, малко е тъмна, от телефон е!
За тези, които ще попитат ще кажа от сега- бащата е служебно куче (много добър работник в МВР), а майката не е станала такъв просто защото се е родила момиче (и тя е от разплод за служебни).Водачът на бащата е собственик на майката и ползва служебното си куче за генетичен материал. Работна линия е, не е типичния пигмен, но изчетох много литература и за мен това е Немска овчарка ( черна носна гъба, черна маска, черни нокти, тъмни очи, уши и т.н - подчертавам, че не претендирам че съм разбирач, не ми скачайте, не съм кинолог), а и да не е не ми пука защото го обичам много.
Кученцето изглежда супер.А къде работи бащата ,ако не е тайна.Интересувам се защото и аз работя с кучета в МВР  може да го познавам колегата.А за кучо КОМПЛИМЕНТИ ;) ;) ;)Струва ми се че малко сивее,което според мен е признак на работни качества и е много добре за работна линия.....

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни