Въпроси относно изправяне на ушите
Публикувано: 30 October 2008 - 10:15 PM
Да
Публикувано: 31 October 2008 - 05:20 PM
както виждам ТВЪРДО НЕ.Кои ви е дал или продал това куче за немска овчарка,като това е пълна противоположност сас немската овчарка.ушите се изправят на чистокръвните не по късно до 3-4месеца.Аз преди седем години имах немска овчарка и сега като го гледам това ами то е пълна смеска,но спрямо ушите ништо неможе да се направи.
Публикувано: 31 October 2008 - 05:37 PM
Цитат
Моят сладур е на 3 месеца и постоянно му падат ушите.Вдигне се ляво падне дясно,след 2-3 дни обратното-ляво горе,дясно-долу.Имаше период с 2 изправени,а сега е с 2 клепнали.Нормално ли е? :(
ТЦ ;)

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html
Публикувано: 07 November 2008 - 07:36 PM
Цитат
добре е направил модератора,че я слял твоята тема с темата за ушите..и за кучето..то много не ми мяза на чистокръвно я кажи с родословие ли е или .. :(

Публикувано: 07 November 2008 - 07:53 PM
хах изправило ги е няма родословие,не е доказано на майката,оби4ам ку4ето си и се грижа за него пове4е от себе си и нямаш право така да приказваш..Като малак беше с клепнали верно..но ве4е ги вдигна,на лявото му ухо връх4ето беше пре4упено малко но сега ве4е е наред движим се в нормите 28 кг сме игриви сме,знаем команди,пазим,оби4аме стопанина си..какво пове4е да кажа?Просто се издразних от този защото все питат такива "ще дигне ли ушите" а и не ми прили4а много на НОК..Срещнах се с някои хора от форума те ако про4етат тука ще ти докажат 4е сме НОК :yahoo: :yahoo: я покажи твоя красавец,гледам целия форум "вдигнал раце от тебе" само тропаш 4уждите ку4ета,а своето не показваш..НЕЗНАМ АКО ИМАШ МЪЖ КАК ТЕ ИЗДАРЖА ;D голяма кривотия хехе :rolleyes: :rolleyes: нищо ли4но и аз сам малко такъв,но не го показвам като теб.Айде не отговаряй да не спамим тука и да полу4аваме предупреждения.Да си жива и здрава и все така да "плюеш" 4уждите ку4ета ;) ;) Ето една снимка на Бък преди 2 седмици току що направил 6 месеца [img][/img]
Публикувано: 08 November 2008 - 01:43 PM
Първо здравейте от мен и от Кими! Това ми е първи пост тук макар да съм регистриран от 2 месеца.Много полезен форум- много ми помага за отглеждането на моя любимец.
Относно ушите- след една седмица моето кучо прави 4 месеца, до края на третия месец изправяше ту лявото, ту дясното, ту и двете падаха.От 2 седмици сме с много добре изправени уши и всичко е ОК.Малко са му мръсни, но не смея да ги почиствам докато не стане поне на 6 месеца.Сега въобще не му ги докосвам.
Ето една снимка от днес, малко е тъмна, от телефон е!
За тези, които ще попитат ще кажа от сега- бащата е служебно куче (много добър работник в МВР), а майката не е станала такъв просто защото се е родила момиче (и тя е от разплод за служебни).Водачът на бащата е собственик на майката и ползва служебното си куче за генетичен материал. Работна линия е, не е типичния пигмен, но изчетох много литература и за мен това е Немска овчарка ( черна носна гъба, черна маска, черни нокти, тъмни очи, уши и т.н - подчертавам, че не претендирам че съм разбирач, не ми скачайте, не съм кинолог), а и да не е не ми пука защото го обичам много.
Относно ушите- след една седмица моето кучо прави 4 месеца, до края на третия месец изправяше ту лявото, ту дясното, ту и двете падаха.От 2 седмици сме с много добре изправени уши и всичко е ОК.Малко са му мръсни, но не смея да ги почиствам докато не стане поне на 6 месеца.Сега въобще не му ги докосвам.
За тези, които ще попитат ще кажа от сега- бащата е служебно куче (много добър работник в МВР), а майката не е станала такъв просто защото се е родила момиче (и тя е от разплод за служебни).Водачът на бащата е собственик на майката и ползва служебното си куче за генетичен материал. Работна линия е, не е типичния пигмен, но изчетох много литература и за мен това е Немска овчарка ( черна носна гъба, черна маска, черни нокти, тъмни очи, уши и т.н - подчертавам, че не претендирам че съм разбирач, не ми скачайте, не съм кинолог), а и да не е не ми пука защото го обичам много.
Публикувано: 08 November 2008 - 03:41 PM
Много красиво и интелигентно ку4е ми излгежда твоето АМГ :) мн успехи за напред..пове4е няма да свали ушите.И аз не разбирам много,но аз му 4истих ушите от 4 месе4ен защото после не давали и посягали да хапят дори и на собствениците.Вет ми каза да му ги 4истя с кле4ки за уши потопени малко в олио и леки4ко да ги из4иствам ;)
Публикувано: 17 November 2008 - 10:32 AM
Цитат
Първо здравейте от мен и от Кими! Това ми е първи пост тук макар да съм регистриран от 2 месеца.Много полезен форум- много ми помага за отглеждането на моя любимец.