Въпроси относно изправяне на ушите
Публикувано: 29 November 2008 - 01:50 PM
Публикувано: 01 December 2008 - 10:16 AM
Публикувано: 01 December 2008 - 10:25 AM
нормално е, нашите също са изправени, но доста мекички и си ги мести както иска - назад, напред, настрани. Когато е сериозна или съсредоточена имат идеален вид. До няколко месеца трябва да станат твърди, само не спирайте калция.

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 30 January 2009 - 10:49 PM
Публикувано: 04 February 2009 - 12:23 PM
Публикувано: 04 February 2009 - 12:35 PM
Цитат
Цитат
УХАА! ;D
Не ти отива на възрастта и знанията да реагираш така...нима не виждаш че юзера е дете на 15 год ?
Оставете детето да се радва на кучето си ... толкова ли е трудно?
Публикувано: 04 February 2009 - 12:42 PM
Цитат
ЮЗЪРА казваш ...това сугубо какво означава само по себе си и на какъв език беше написано? И къде видя че не искам да оставя някакво дете да се радва на кучето си? И защо реши че това трябва да има нещо общо с годините ми?
Никого не обиждам и никого не ранявам с възклицанието си! Я си събирай ти акъла и си гледай твоите години щото никой не те закача че да подскачаш!
#53 Guest_stingo_*
Публикувано: 04 February 2009 - 01:41 PM
Цитат
Цитат
ЮЗЪРА казваш ...това сугубо какво означава само по себе си и на какъв език беше написано? И къде видя че не искам да оставя някакво дете да се радва на кучето си? И защо реши че това трябва да има нещо общо с годините ми?
Никого не обиждам и никого не ранявам с възклицанието си! Я си събирай ти акъла и си гледай твоите години щото никой не те закача че да подскачаш!
Евала Коко ;) Като стана въпрос за годините,по добре е да си на толкова на колкото изглеждаш, отколкото да си на 26,а да изглеждаш като стара развисена и запусната бабка с мислене на дрeбна и недорасла хитруша. :)
Публикувано: 06 February 2009 - 07:35 PM
П.П вие пък може ли да сте такива "тъпаци" да обиждате mik и веднага да се заяждате пуу прости сте,под нивото ми сте може да съм на 15 но хващам бас,че съм доста по-интелигентен от вас то по реакцията ви си личи какви сте що сте.Някакви 30-40 годишни чичковци дето решили да се заяждат с хората не ви отива умници колкото да плуете мен или кучето ми,то хората разбират какви сте сами си го правите,затова по-добре замълчете ;D ;D ;D ;D ;) айде живи и здрави
Публикувано: 07 February 2009 - 04:35 PM
Цитат
а така. сега дано ти олекна...
#57 Guest_stingo_*
Публикувано: 07 February 2009 - 05:06 PM
Цитат
П.П вие пък може ли да сте такива "тъпаци" да обиждате mik и веднага да се заяждате пуу прости сте,под нивото ми сте може да съм на 15 но хващам бас,че съм доста по-интелигентен от вас то по реакцията ви си личи какви сте що сте.Някакви 30-40 годишни чичковци дето решили да се заяждат с хората не ви отива умници колкото да плуете мен или кучето ми,то хората разбират какви сте сами си го правите,затова по-добре замълчете ;D ;D ;D ;D ;) айде живи и здрави
М1мо , мноо ма радваш ;) Who's the ma-a-a-n , m1mo is the ma-a-a-n :D
Публикувано: 07 February 2009 - 07:41 PM
Публикувано: 07 February 2009 - 08:37 PM
Цитат
Никой не може да отрече че е забавно ! ;D

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 15 February 2009 - 08:37 PM