Децата и животните
Публикувано: 22 December 2008 - 02:21 PM
:sarkastichen:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 December 2008 - 02:26 PM
На мен ми прилича на: "Само да те докопам, такава мокра целувка ще ти лепна, че чак ушите ще ти измия!"

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 22 December 2008 - 03:23 PM
М-да, така се засрамих, че чак се скрих да не ме виждате, че съм тук ;D
Ти самата, бебето ти и цветето ти за мен сте един много важен и ценен пример, който ме подкрепя в убеждението, че дете е добре да е заедно с куче.
Сори за офф. :izcherven:
Ти самата, бебето ти и цветето ти за мен сте един много важен и ценен пример, който ме подкрепя в убеждението, че дете е добре да е заедно с куче.
Сори за офф. :izcherven:
Публикувано: 24 December 2008 - 05:18 PM
Втората снимка е страхотна :wub: гледам и завиждам :wub: Аз и за коледа не получих кутре...но надеждата умира последна стига толкова спам...

В цялата история на света има едно нещо което неможе да се купи с пари...и то е-размахването на една кучешка опашка!
Джош Билингс
Публикувано: 04 January 2009 - 11:49 PM
:palec: и за двете!

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!