pebbi, в 15 March 2012 - 12:00 PM, написа:
Здравей
Отговора на всичките ти въпроси освен за заека са едно голямо НЕ понеже ти си поредната заблудена българка....чети внимателно.
Няма такива пинчери по 3кг както казваш.....това са мелези кавито са куетата от тази тема..те са мелези между Руски той териер,Чихуа хуа,испански и чешки мишелови и т.н. малко назад има тема за миниатюрен пинчер или както още се казва цверг пинчер опгледни я и ще видиш разликата не обиждам никой и аз имам такива мелези и си ги обичам не по малко от родословните
Ако си ограничена финансово може да си купиш такожа от 150 до 400лв вървят цената се определя от това колко маки ще останат но никога нищо не се знае и непременно се копува от развъдчик за да може да видиш майката и бащата ...е ако не те излъжат естествено да защото има и такива хора , но никога от зоомагазин там задължително ще те излъжат че ще те и одерат.
Каквото си надробиш такова ще сърбаш.....няма такава порода кучета - освен галапагоската лайка за която не твърдя защото не знам нищо за нея освен че е с два реда зъби,зеленикава и със страшно силна захапка-при която се раждат злобни кучета.
Куче с жълто в очите е болно от жълтеница и е заразно за хората.
Най-дребните кучета в света са Руския той териер и Чихуа хуато и двете породи имат дългокосмести и късокосмести представители назад си имат теми и двете породи може да прочетеш......
Ако имаш финансови средства ти препоръчвам родословно породисто куче но непременно от развъдник защото търгашите ще те измамят....по скъпи са ....от 1000лв до около 4000евро стигат но знаеш какво имаш и какво ще стане също знаеш и поколението му до четвърто коляно....ако искаш разгледай тези два развъдника тук са кучета шампиони и със шампионко потекло
http://ruskitoyterier.alle.bg/
http://zlaticamountain.com/
Разбира се че има и други но тези кучета ги знам лично и мога да гарантирам за тях
Надявам се да съм ти бил полезен ако имаш още въпроси или съм пропуснал нещо питай....може да имам правописни грешки някаде ма маината им....

Вход

Горе
Цитиране +