toy terier, в 21 March 2012 - 02:18 PM, написа:
pebbi, в 20 March 2012 - 05:02 PM, написа:
то бива умния да отстъпва да отстъпва ,но има някой хора които не престават да задават глупави въпроси и то защото ги мързи да четат а и когато някой им обиснява нещо те си мислят че са професори и даже не четат какво им се казва ми си мислят как да се направят на модерни и умни пред другите а че са........нищо ....то господ и такива е създал,но и най-тъпия мангал ако беше прочел или да му бяха прочели форума щеше да рзбере всичко....ай ако обичаш спри да пишеш ....то се е видяло че кое да е куче като го вземеш ще е поредното бездомно животинче , но поне не ни превръщай темата в тоалетна....
Ти пък какъв си че да ми казваш аз дали ше пиша тук... случайно да е твой сайта... нали за това е направен ако има въпроси относно куче да се пита .. И ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ЧЕ ДА КАЗВАШ ЧЕ КУЧЕТО МИ ЩЕ Е ПОРЕДНОТО БЕЗДОМНО ЖИВОТИНЧЕ.. КАКВО ДА ТИ ЧЕТА *** КОМЕНТАРИ ЛИ ... И ПРЕСТАНИ ДА СЕ МЕСИШ НА ХОРАТА КАТО ПИШАТ В САЙТА КАКТО ВИЖДАМ ТОВА Е РАЗДЕЛ ЗА ПИНЧЕРИ А НЕ ЗА ТОЙ ТЕРИЕРИ И ТЕМ ПОДОБНИ ......................... И ТЕБЕ НЕ ТЕ БЪРКА АЗ КВО ПИША, НЕ ГО ПИША ЗА *** ТИ ОТГОВОРИ А ПИТА НЯКОЙ КОЙТО ИМА ПИНЧЕР ....................
Мод: Редакции. Моля, НЕ пишете с главни букви, тъй като според нететикета това се смята за викане!

Вход

Горе
Цитиране +