Мини Пинчер
Публикувано: 20 February 2006 - 05:27 PM
Krisalex незнам къде си ги чел тези неща за толкова породи пинчери но това са измислици на такива хора които имат пинчероподобни пинчери и си измислят някакви породи май b) той и моя е му малка италианска хрътка и пинчер и сега мога да измисля италиански мини пинчер та това да е например 29-тата порода b)
Има си киноложки дружества и там си има видовете пинчери - видове които са регистирарани :)
такова като германски пинчер не знам да има :)
виж цвегпинчер, който някои наричат миниатюрен пинчер или минпин или както си искат има :))))
ще ми е интересно да ми кажеш къде си ги прочел тези неща за толкова много видове, може пък да има нещо ново из киноложките среди
Публикувано: 20 February 2006 - 05:38 PM
Аз незнам къде има пинчери че да си вземе вашата позната---който знае да помага.
Публикувано: 20 February 2006 - 06:43 PM
Ама за това по-нататък!Искаме снимки и не е чесно-само вие на ски ,ами Майльо и него трябваше да научите,щеше да е голям купон на пистата!
super best Добре дошъл и на Krisalex имахме нужда малко от "свежа кръв"а за зооборсите -няма да е лошо да попрочетеш малко неща по форума за тях,и тогава да решите от къде да си вземете бебе-пинчи!Надявам се да откриете здраво и красиво бебе-пинчи! bravoS

Публикувано: 20 February 2006 - 07:19 PM
Цитат
А за ядене да не говорим инат и в червата b) b) b)
Lin от дир.бг? не съм писал в дир.
Lin от www.zoomzniac.com предполагам.
Публикувано: 20 February 2006 - 07:27 PM
Прикачени файлове
-
buddy.jpg (373.12K)
Брой сваляния: 579
Публикувано: 20 February 2006 - 08:27 PM
Цитат
Бъди е наистина много атлетичен,нашите си падат повече по разходките с кола.. oleeee
някой път трабва всички да си доведем пинчерите, и да се запознаем да си направим малко клубче. нека ги събираме за по един - два часа да дивеят и щуреят ;) , аз съм навит да дойда с моя пинчер на такова мероприятие. 1super
Публикувано: 20 February 2006 - 08:51 PM
Как па пинчер 15 см--тва висок или дълъг..Най малкото куче в света живее във Флорида САЩ и се казва Хевън Сент Бренди .От върха на носа до края на опашката е дълга 15.2.
Ние си имаме клуб на пинчерите в Ракитово-3 бройки са само мъжки.Ся ще си избираме и председател b) и който стане ще го пратим в София да се види с други пинчери l) Тя Чокоан има голямо желание да срещне Чоко с други пинчери-па били малко по едри l)
Публикувано: 20 February 2006 - 11:49 PM
Цитат
ама ако се падне на Куки/третия Ракитовец/той какъвто е щръвен.....другите пинчи вместо да си играят ще са заети да си пазят дупетата oleeee oleeee
ооо казанова ;)
няма да му е лесно да яхне моя r)
Публикувано: 21 February 2006 - 10:23 AM
Публикувано: 21 February 2006 - 10:58 AM
Цитат
Ама за това по-нататък!Искаме снимки и не е чесно-само вие на ски ,ами Майльо и него трябваше да научите,щеше да е голям купон на пистата!
super best Добре дошъл и на Krisalex имахме нужда малко от "свежа кръв"а за зооборсите -няма да е лошо да попрочетеш малко неща по форума за тях,и тогава да решите от къде да си вземете бебе-пинчи!Надявам се да откриете здраво и красиво бебе-пинчи! bravoS
Подразбрах аз за bash b) просто не мога да спра да се учудвам на простотията на хората .....
Не посмях да го кача горе на пистите Майльо, защото нямаше кой да го гледа там. Пистата е на 11 км от ДОбринище и ходим с кола. Там си е и доста студено. Интересното че имаше там едно кученце което със сигурност има минипинчерско в него, значи към 35 см високо, 40 см дълго, около 5 кг - има белези на пинчи и чихуахуа - жена и хижаря каза че е раждало един път. МНого сладко кученце, много прилича на Саричка, но Саричка е по-красива. w) Кученцето е късомкосместо, но много гъста и пухена козинка има, явно добре се е приспособило.
За голямо съжаление нямах фото - забравих го в София. И с телефона снимах малко снимки, но не и това кученце, както и не успях да снимам Майльо навън. Следващия месец като отида пак няма да забравям фото и ще снимам много :)
Много съм смешна, ама голям студ..... :))))

Тук само едни бели зъбки се виждат :( След ските в леглото :)

Публикувано: 21 February 2006 - 01:35 PM
във вуйчо ми е бащата, а в една приятелка от село е майката.
вуйчо ми му загуби родословно дърво но има.
питал съм 4 ветеринари и всичките са единодушни че е чиста порода и чиста селекция германски пинчер.
до колкото знам от докторите, германски пинчер се казва за да може да се подчертае че става дума за отделна порода пинчери.
Публикувано: 21 February 2006 - 02:29 PM

Публикувано: 21 February 2006 - 03:08 PM
Цитат
във вуйчо ми е бащата, а в една приятелка от село е майката.
вуйчо ми му загуби родословно дърво но има.
питал съм 4 ветеринари и всичките са единодушни че е чиста порода и чиста селекция германски пинчер.
до колкото знам от докторите, германски пинчер се казва за да може да се подчертае че става дума за отделна порода пинчери.
много да те радва сладура и далги години да е здрав още w)
малко за ветиранарите - повярвяй ми те не разбират :)))) питай кинолог :) незнам колко и те разбират, но си има стандарти, които трябва да се спазват
пинчер - стандартен е германски пинчер - ок нека го наричаме така, наистина на много места го пишат по този начин независимо от стандартицатцията че името е само пинчер, но то какво ли значение има :)
по принцип са м/у 9 и 16 килограма, и високи над 40 см
минипинчерите или цвергпинчерите са най-много 3.5 кг
така е по стандарт уж
много е слабичък значи твоя мъник, а за чиста порода щом има родословие значи е :) ее доживяхме да си имаме и родословен пинчер тук :) хайде намирай родословието и да ходим по изложби