Мини Пинчер
Публикувано: 21 February 2006 - 03:21 PM
малко инфо за германски или стандартен пинчер
много хора мислят че са две породи - не не са една е, всички видове пинчери са селектирани в Германия, тъй като това е най-стандартния му слагат германски за да го означат едва ли не че точно Германия е държавата за първи път узаконила тази порода
http://www.dogbreedi...urepinscher.htm
това пък е за минипинчера който пак има няколко имена и много хора пак си мислят че саразлични породи -
казват му цвергпинчер, минпин, миниатюрен пинчер
http://www.dogbreedi...om/doberman.htm
туй ми е любимия вид пинчери l)
Публикувано: 21 February 2006 - 03:26 PM
Публикувано: 21 February 2006 - 03:51 PM
Моя днеска пак се инати на яденето-прясно сварено пилешко с тук-там трошички хляб.Вече усилено се замислям да му взема другарче та дано заедно се хранят r) искам дакелче само трябва да поговоря с бащата.
За спането става въпрос--че Чафи спи при нас та и другото кат се намести l) и ще е купон b)
Публикувано: 21 February 2006 - 04:13 PM
Нашия татко ми е сърдит защото му се скарах че напляска Сара .Тя искаше да легне при мен пък той не и даде и .... bash пък не знам вие как ще се разберете с вашия за второ d) Успех l)
Публикувано: 21 February 2006 - 04:45 PM
Не иска даже и да померише ориз-сега му сложих пък прясно телешко и па неще. a) Сложих да варя език дано него хареса-ако не ще го подаря на първия дет мине--та че всички роми минават през дома като се връщат от работа l)
Публикувано: 21 February 2006 - 05:25 PM
Дакелите не са много големи капризитети! dribble l) d) Е при всички случеи зависи как го свикнете!
Той като гледам Чафи ... бая е разглезен..! d) Леа яде от магданоз до луканка! l) d) Та много не се назландисва!!!
А иначе дакелче можеш да си намериш от приятел , хем е много по-сигурно от колкото да си го купиш от зоо магазин!!! d)
Публикувано: 21 February 2006 - 07:44 PM
Дакел-фенка къв зоомагазин бе мила l) такъв не съм виждала през живота си.Ние сме в дън гори тилилейски l) при нас освен помияри друго нема.Драт хара си го купихме от София от некакъв военнен-па любимия ми кърлеж от Елхово от хора.Ма и двете беха на промоция-евтино поминахме l)
Публикувано: 21 February 2006 - 10:03 PM
Цитат
Хаха !!! b) l) b) l)
Виш ква желязна дисциплина!!!
Цитат
b) d)
Публикувано: 22 February 2006 - 02:07 PM
Цитат
чафи ще се наложи като водач, догато дога не порасне и не си поиска старшинството. тогава идеята за канапа ще е много добра b) b) b) b)
oleeee Вижте ся кво се получава:....и горкия Дог.....
Лина иска дог-за занимавка на Чафи,защото вече и е омръзнало да върви по гайдата на малкия кърлеж,
Лина иска Дог-за домашна помошница-да почиства масата от огризките...
за детска учителка да възпитава Чафи .....и за какво ли още не.....
А що се отнася до старшинството..... oleeee ..Лина държи юздите на всички двукраки и четерикраки.....та горкия Дог....
Моля ви не и подарявайте Дог или каквото и да било друго...... worthy

Публикувано: 22 February 2006 - 03:50 PM
Аз докато си боледувам Вие сте се пукнали да пишете oleeee Браво на вас bravoS
Лина има странни мераци bl) оК, гледай само да е мъжко кученцето, още повече като ще е друга порода.
Че нали знаеш, аз с Бека и Чочо...А, ако искаш да е яшно - виж булдочетата!!!
Имаме си и нов приятел - krisalex, че и доста активен victoryVVV
Катрина е починала с нови сили dribble пак е сред нас.
Какво стана с крачето на Саричка?
Чочко е добре - станал е още по-послушен и по-сънлив.
поздрави и много целувки на всички d)
Публикувано: 22 February 2006 - 04:06 PM
Публикувано: 22 February 2006 - 04:16 PM
Публикувано: 22 February 2006 - 04:56 PM
виждам че Катрина е заредила батериите и пак е тука r)
Браво за крачето на Сарито, много се радвам , че всичко мина гладко и вече лошото е зад гърба ви 1super
а пък за морето, тя Бека ще е най-навита ми се струва, като дойде лятото с тая козина Кети ще има да я сплита на негърски плитки та да не й е жега super best
а за булдочетата добре, яшни са, ама да не хапнат и Чафи на закуска l)
хайде цункайте малките муцунки
ние с Тайра сме добре, снощи щяхме да бием едно питбулче, не обича разлигавените кучета, много му се изнерви fow , желязна дисциплина иска тя, ако е при Чафи ще има да яде по час oleeee няма мърдане