Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#101 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 November 2005 - 06:27 PM

кети твойто кученце момиченце ли беше или момченце ако съм се объркала извинявай oo
User's Signature

Качена снимка

#102 Потребителят е офлайн   escape80 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 November 2005 - 07:31 PM

имам една малка красавица. която си турси гадже:)
super best

#103 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 November 2005 - 07:59 PM

Катрина----не се шашкаи за млечните зъби.До годинката требва да ги смени-ако не му раднат сам щте ги махнете в клиника.Не е сложно,лошото е пълната упоика,но след няколко часа е като нов.По лошо беше като го оперираха от херния много ро бавно мина.Моя приятелка е шеф на ветиринарна във Велинград--и аз плаче6та я викам да го види след операцията.Па тя наи спокоино ми заяви--ЩТЕ му мине като на куче.И беше права-мина му за 2 дни.На 10 ден свалихме конците.И за зъбите така-по лошо им е от упоиката.Излиза като при хората-но минава. твои приятел d) чафи

#104 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 November 2005 - 08:06 PM

чафи е от Ракитово ------------чоко е от Ракитово и Куки е с нас.Направо цел клуб.Те са братя купени от Елхово.

#105 Потребителят е офлайн   escape80 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 12:41 AM

ехе значи сме съседи:))
моита мъничка е от пловдив казва се джуди
може да ги запознаем когато доиде време сладураната ми да си търси гадже:)
имате ли снимки на вашите мъничета да си разменим angelpik

#106 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 November 2005 - 11:23 AM

Тия дни щте му направя--албум--и щте ми помогнат да го прикача.Ма кат гледам твоито се едно е моито -черно с кафяво. d) чафи после щте пиша по-вече--ааа мини ми обясни как става със снимкити -------------------Невазможното е само трудно.

#107 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 11:34 AM

Здравейте!!! r) Ето малко снимки на Чочо http://www.snimka.bg...?album_id=11561
Ние сме от Ст. Загора. И на него трябва да му търсим приятелка, w) защото започна да хвърля око на Бека oleeee

#108 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 11:54 AM

Чоко, имам си и момиченце и момченсе r) Но момиченцето ми е друга порода Ши-тцу - Бека и е още на три месеца..... А за нея незнам как ще и търся приятел като порасне.

#109 Потребителят е офлайн   escape80 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 11:56 AM

d) как да позная моита джуди кога се е разгонила или е готожа за мъж

#110 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 02:23 PM

super best Чочо е стахотен сладур видях снимките d) Чоко е същия на размер като гледам само че вместо кафява окраска отпред е сивичък и е без опашка.Сега със Чафи ще им направим албум ище ви го покажем.Всъшност освен Чоко,Чафи има и още едно мъниче Куки,и тримата често ги събираме да си играят drink
User's Signature

Качена снимка

#111 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 02:28 PM

А между другото Кети,като бяхме в Стара Загора във ветеринарния институт,донесоха една мини пинчерка на видиозон беше бременна bravo ,та мисълта ми е ,че ти по-лесно ще си намериш гадже на Чочо w)
User's Signature

Качена снимка

#112 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 10:10 PM

d) Кети Бека е много сладка колко голяма ще стане?Как се разбират с Чочо играят ли си заедно? . Вие си говорите за сватосване а ние сме още малки в петък сме на втора ваксина . b) Кога се изправиха ушичките на вашите пинчета нашите са още клепнали .Като гледам по вашите кученца млечните зъби са голям проблем . Кажете какви са най често срещани заболявания за нашата порода.Радвам се че компанията се увеличава колкото сме повече толкова по интересно. super best

Катрина прочетох за проблемите с бебето на твоя познат какво каза лекаря има ли надежда за него ?

#113 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2005 - 09:15 AM

Цитат

А между другото Кети,като бяхме в Стара Загора във ветеринарния институт,донесоха една мини пинчерка на видиозон беше бременна bravo ,та мисълта ми е ,че ти по-лесно ще си намериш гадже на Чочо w)

Да Чоко, така е. Имаме си много пинчерчета в Ст. Загора, но повечето са много мънички 1.200 - 1.500 кг. А моя юнак е 2.200 кг. Е то си е нормално мъжките да са по-едрички..... w) При хората за любовта няма граници, а за тях има love

#114 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2005 - 09:40 AM

Цитат

d) Кети Бека е много сладка  колко голяма ще стане?Как се разбират с Чочо играят ли си заедно? . Вие си говорите за сватосване а ние сме още малки в петък сме на втора ваксина .  b) Кога се изправиха ушичките на вашите пинчета  нашите са още клепнали .Като гледам по вашите кученца млечните зъби са голям проблем . Кажете какви са най често срещани заболявания за нашата порода.Радвам се че компанията се увеличава  колкото сме повече толкова по интересно. super best

Катрина прочетох за проблемите с бебето на твоя познат какво каза лекаря има ли надежда за него ?

Здравей!!! Ми надявам се да си влезе в стандарта, който дават за тази порода от 4.500кг. до 8.200 кг. За сега си хапва добре и е 2.100 кг. Много си играят с Чочо и се разбират. Тя е контактна и се радва и на хора и на кучета, а Чочо е щастлив, че си има компания.
За ушичките на Чочо - едното се изправи третия месец, а другото в края на четвъртия l) За малко да му сменим името с Ушко.
За зъбките - неможаха да паднат само кучешките и ни бяха излезнали до тях новите. Но не го упояваха, дори неизползваха инструменти, а с два пръста ги извадиха. Той почти нищичко не разбра.
За други болести и проблеми не съм чувала и не съм се сблъсквала. Само дето, отказва да излиза на разходка когато вали сняг и духа по-силен вятър, а си има дрешки и го обтличам през студените дни.

#115 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2005 - 11:47 AM

Ех Галя за съжаление мъничето почина вчера. Аз дори не го видях. Не издържа и два дена от както се роди...Аз тъкмо тръгвах вече от работа да ходя да помагам и той се обади с неприятната новина.,, s)
User's Signature

Качена снимка

#116 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2005 - 01:10 PM

Здравейте, моя мъж казва че сме хора без работа oleeee и само си говорим за кучета в нета l)
Шегувам се ,той същто много обича Чоко и се шегува:-Какво сме правили без него до сега?...
Когато го взехме от Елхово( -оказа се че там има много мини пинчери почти през къща гледат такива малчугани-) беше на един месец и вече го хранеха със супи и всичко което хората ядяха така и не можах да го науча на гранулки и др.консервирана кучешка храна,после когато имаше и два реда зъби и млечни и постоянни почти спря да се храни и много отслабна-доктора каза че са го боляли затова не се е хранил -само бульончета а и устата започна да му мирише на лошо защото задържаше храна между зъбките.Всичко това се оправи когато оперативно с пълна упойка му извадиха 15 млечни зъба.А има и друг проблем от мъничък-когато се радва,вълнува се задъхва като асматик не му стига въздух -доктора каза це не е страшно и се случва при тези породи ,не го боли а и аз му хванах чалъма ,като се задъха го карам да се излае и той престава.Тези проблеми сме имали само за 2 год. и слава богу само дето не мога да го науча да яде гранулирана храна копувала съм какво ли не и не иска и не иска.Някой ако знае начин да го науча да ми каже.За сега чао. w)
User's Signature

Качена снимка

#117 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2005 - 01:34 PM

Чоки, Чочо също отказваше гранулите.... И нашия доктор прогнозира, че ще имаме проблем със зъбите. Аз лично го научих като се правех, че монго ми харесва сухата храна и се преструвах, че му я изяждам и като го оставих два дена гладен той започна да си проси от масата, Аз съответно му подавах гранули и така се научи и сега си го храня - Сутрин с пилешки глави, а вечер със суха храна.
Хубаво е наистина да се научи да я хапва........... ще стискаме палци - успех c)

#118 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 November 2005 - 03:25 PM

За такива дребосъци сме натрупали вече 8 страници b) Браво на нас --даите да победим даже Сан -бернарите.От полза сте ми момичета l) ядохме гранула напоена с пресен пилишки бульон-и малко месце отгоре.За начало маи добре b) и се радвам.Четох статия в интернет но беше отдавна--да сте чували че малките породи кучета живеят по малко от големите(особено разлигавените) s) тсчно така пишеше.Аз като го прочетох стигнах до девето коляно на тоя дет го е писал-----ма маи е верно.Какво мислите всички вие.Сега щте влезна в темата за родословното дърво--не псзнавам маика му и бащта му на чафи bl) ма сигурно има.Едва ли го е родила леля му l) поздрави от d) чафи

#119 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2005 - 03:53 PM

Цитат

Чоки, Чочо също отказваше гранулите.... И нашия доктор прогнозира, че ще имаме проблем със зъбите. Аз лично го научих като се правех, че монго ми харесва сухата храна и се преструвах, че му я изяждам и като го оставих два дена гладен той започна да си проси от масата, Аз съответно му подавах гранули и така се научи и сега си го храня - Сутрин с пилешки глави, а вечер със суха храна.
Хубаво е наистина да се научи да я хапва........... ще стискаме палци - успех c)

Ще опитам super Благодаря ти за съвета малко ще ми е трудно да намеря пилешки главички ,това до сега не съм се сетила ouu е ще заколим някое пиле на комшиите ако трабва oleeee пък ако няма главички има бутчета нали?
Ама аз знам вкуса на гранулите защото понякога Чоко ми ги носи вечер в леглото и ме кара да му ги натрошавам на мънички парченца и аз естествено го правя съсссссс моите зъби. oleeee и така най ни харесва една с форма на малки кокалчета.Вие опитвали ли ли сте и вкуса???? BEER
User's Signature

Качена снимка

#120 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2005 - 05:27 PM

Здравейте!!!
Пилешките главички, само ги споменах, че си ги хапваме c) А и на мен ми е много удобно.... взимам ги на едро 15кг. за 7-8 лв. Миналата седмица ходихме до Сливен и там открихме сухар 15кг. за 6лв. И Бека и Чочо много си го харчат. Използваме го вечер преди лягане вместо четка и паста за зъбки. Предполагам, че ще го гризакат поне 6 месеца.
От сухата храна сме пробвали почти всичко, но има една марка, която няма да и правя антиреклама....... не искат даже да я подушат, а и мои приятелки се оплакват от нея, дано Вие да не попадате на тази марка. Въпреки, че и кучетата са като хората с различни вкусове.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни