Мини Пинчер
Публикувано: 05 November 2005 - 10:57 AM
http://www.snimka.bg...photo_id=210730
Не знам дали ще се отваря както го правя но в момента се мъча сама да се справя цяла седмица им се моля на мойте мъже да ми свършат работа но за съжаление нямат време .Дано съм улучила технологията ако не ще пробвам пак
Публикувано: 05 November 2005 - 12:28 PM
Пробвам пак ако не стане ще чакам да се върнат b)
Публикувано: 05 November 2005 - 04:32 PM
Справила си се чудесно ако това е албума http://www.snimka.bg...p?album_id=9217
Само линка не е правилен. Най-вероятно си копирала линка който е бил, когато си била с твоя акаунт логната на сайта. Така не става. :( Най-лесно е като сложиш снимките да излезеш и след това да влезеш пак в сайта и на раздел животни да потърсищ албумчето на принцесата. w)
Поздрави и целувки на малката сладурана angelpik
Публикувано: 05 November 2005 - 04:33 PM
http://www.snimka.bg...?album_id=11202
но нищо то и на другия линк е пак твойта сладурана w)
Публикувано: 05 November 2005 - 06:22 PM
Публикувано: 05 November 2005 - 06:52 PM
Наистина малката Саричка много порастна като я взехме беше 500гр. а сега е над килограм .Тича из цялата къща и иска всички врати да са отворени за да обикаля и да прави бели .Тези дни не иска да яде но иначе е добре играе и спи нормално за това съм я оставила да яде колкото иска .Даже в понеделник ще отида да и взема други гранулки може тези да не и харесват вече Като види че някой от нас яде започва да скимти и да си проси ядене но не и даваме да не се учи Още не може да свикне да спи спокойно по цяла нощ понеже е голяма клюкарка и иска да разбере къде какво става ако някой стане през ноща и тя се буди с него и после иска да се гушкаме .
w)
Публикувано: 06 November 2005 - 09:22 PM
интересно, че след като има толкова почитатели на Мини Пинчерите, никаде няма клуб "Мини пинчер" Защо не си направим един? какво ще кажете? nok
Публикувано: 07 November 2005 - 05:27 PM
Публикувано: 08 November 2005 - 12:12 PM
моита муни4ка е женска и е на 1.7 месеца ако има нужда от муж скоро време може да ги запознаем d)
Публикувано: 08 November 2005 - 12:33 PM
Ами за клуб - да и на мен михрумна идеята..но просто чак сега се откриха любители на породата. като си взех Майлс нямаше тема тук за мини пинчер и след като я отворих вече разбрах че има и други любители и "осиновители" на малките сладури. Може да се организираме скоро за една среща аз много ще се радвам да се видим всички - само дето вече става малко студено. Хайде наемам се за декември началото да се опитам да оргазнириам - за съжаление просто преди това не мога, катастрофирах и нямам кола, на работа съм две съботии така ...общо взето целия ми месец и ад.
4афи какво е станало с млечните зъбки ? Не си ги е сменил на време ли ? майлс вече е 5 месец и още не е почнал и аз много се рпитеснявам.:(
хайде от мен засега чао и много целувки на всички w)
Публикувано: 08 November 2005 - 01:12 PM
Цитат
Ами за клуб - да и на мен михрумна идеята..но просто чак сега се откриха любители на породата. като си взех Майлс нямаше тема тук за мини пинчер и след като я отворих вече разбрах че има и други любители и "осиновители" на малките сладури. Може да се организираме скоро за една среща аз много ще се радвам да се видим всички - само дето вече става малко студено. Хайде наемам се за декември началото да се опитам да оргазнириам - за съжаление просто преди това не мога, катастрофирах и нямам кола, на работа съм две съботии така ...общо взето целия ми месец и ад.
4афи какво е станало с млечните зъбки ? Не си ги е сменил на време ли ? майлс вече е 5 месец и още не е почнал и аз много се рпитеснявам.:(
хайде от мен засега чао и много целувки на всички w)
Здравейте!!!
Катрина, не се шашкай за зъбките. Често се случва при пинчерите,,,,,,,,На моя Чочо също му ги вадиха. А и след 6 месец започват да ги сменят. Можеш да му помогнеш, като му даваш да гризка сухар. c)
Публикувано: 08 November 2005 - 04:25 PM
Аз незнам защо си мислех че към 3-4 месеца вече е с нови зъбки и малко си се ошашках. Майлс хапва иначе суха храна и много гризе всякакъвки пръчици и се надявам да ги сменим без лекарска намеса щом след 6 месеца. Дано ! Сложете снимки на вашите сладури да ги видим. w)
Публикувано: 08 November 2005 - 04:39 PM
Цитат
Аз незнам защо си мислех че към 3-4 месеца вече е с нови зъбки и малко си се ошашках. Майлс хапва иначе суха храна и много гризе всякакъвки пръчици и се надявам да ги сменим без лекарска намеса щом след 6 месеца. Дано ! Сложете снимки на вашите сладури да ги видим. w)
ОК.... обещавам за утре да изпратя снимки, днес съм много заета. Радвам се, че сте започнали да сменяте зъбките r) Всичко най-най
Публикувано: 08 November 2005 - 06:19 PM