Мини Пинчер
Публикувано: 26 December 2009 - 12:05 PM

Публикувано: 27 December 2009 - 08:25 PM

Честито Рождество и от нас с Али, която на Коледа стана на три месеца

Maлката Али каква е сладка

Публикувано: 27 December 2009 - 11:40 PM
Публикувано: 28 December 2009 - 12:33 AM
huBBa__buBBa, честит Рожден ден, миличка ! Разправят. че хората, родени на тази дата са благословени. Само хубави неща да ти се случват!
Ние малко бяхме на планина, но утре ще пиша повече и ще кача снимки.
Публикувано: 28 December 2009 - 10:35 AM

http://www.album.bg/...mages/18104017/
http://www.album.bg/...mages/18104027/
Е това е малкият Арчонимо (така му викам напоследък) Много са готини вашите пинчеруги и честит рожден ден на huBBa__buBBa (с малко закъснение)
пп.сега виждат ли се?
Публикувано: 28 December 2009 - 11:50 AM
Весели празници на всички пинчета и техните собственици от много миткане че не можем да влезем във форума .
Маги не се притеснявай ще се оправи дребосъка щом сте го хванали рахита в начален стадии добре .Едно от бебенцата на Сарка така имаше рахит но то милото направо плачеше като го пипнеш и не можеше да ходи а лекарката при която са го водили казала че се лигави .Добре че ме послушаха и отидоха на друг лекар слагаха му с инжекции лекарството .
Галка много целувки на малката Сиси .
Да ви питам бебоците как реагират на пиратките нашата Сара друга година ги лае но сега се свива под масата свива ушенца и опашка под дупето и трепери

Публикувано: 28 December 2009 - 12:35 PM

За пиратките...........ами ние не сме били на вън и да е гърмяно с пиратка и ние сме в малък жилищен блок и много пиратки не се чуват Но от днес имам стрес. Днес сутрината отидохме да пишкаме и тъкмо пишка и като заваля един пороен дъжд и не можахме да вършим друга работа. поспря малко и пак излязохме и защото беше набързо без нагръдник ей така набързо уж. То пак започна да вали и ние както душихме тревичките и като пресветна и такъв гръм се чу и нашата мома като хукна и се скри под една кола голямо молене беше и като котка скрита и не иска да излезе. Да се смееш ли да плачеш ли не знам ,но закъснях за работа.
Като беше бебе цял ден не си излезе от къщичката ,защото съседите над нас правиха ремонт и чукаха ,а аз мислех ,че е болна и на ветката я водих......
Публикувано: 28 December 2009 - 03:27 PM

Много красиа Дейзи си имаш и не ми се обиждай ,но на мен ми прилича малко на руски той териер,много малка и нежна пупупу

Пусни още снимки.............много е красива малката Дейзи!
Публикувано: 28 December 2009 - 05:56 PM

Много красиа Дейзи си имаш и не ми се обиждай ,но на мен ми прилича малко на руски той териер,много малка и нежна пупупу

Пусни още снимки.............много е красива малката Дейзи!
Първо благодарим за поздравите!
Второ не се обиждам и честно казано Дейзито има сходни черти с руския той териер, но не е такава, просто е от наистина мини родители(даже в бащатата има и нещо чихуа той тежи 1200 гр, а майката тежи 1300 гр.).
Ето още нейни снимки:
Публикувано: 28 December 2009 - 06:09 PM