Цитат
name='Buddy28' date='Jan 13 2010, 02:53 PM' post='747752'
Цитат
O, моето е нямо

!
И мойто беше нямо цели 4-5 месеца,сега вече се отваря,лае в къщи при всеки подозрителен шум,за щастие не прекалява

А пък навън сме тихи като мушички,ама много се заплесва и не иска да ходи,само се завира по храсталачетата да "чете"кучешките вести,а и тя оставя съобщения,гледам,маркира с пълна сила
Цитат
Лекарят вчера ми казва да не го храня поне час и аз: "Ами аз и без това не смятах.", а той: "Личи си

!"

Спуках се да се смея

Такава фиданчица е,да не би да е под режим

Ние винаги имаме поне 3 вида манджа на разположение-гранула,бисквита и някакво месце и сме се замазнили,имаме си щкембаче и никое кокалче не ни личи

И сме се издължили- бебешкото потниче си ни става,ама съм зашила"пола" за него да не е с гол задник мадамата
Абе всичките пинчовци тук са едни такива финни манекенчовци...само Чафунчо май е от нашата категория -дето вика 4afi "като бидонче за маслини",
Ей ни тук във вихъра на играта
Днес мъжО се заигра с нея,и го чувам как и говори" тая тъпата ти майка ти вместо да се занимава с теб тръгнала да се занимава с уличните"Настройва я против мен,един вид....интригант....Та като се заиграх,та се вдетиних,до сега тичахме около масата,Тайрата си умря от кеф,то не бе грухкане и пуфкане