Мини Пинчер
Публикувано: 07 January 2010 - 09:08 PM
PETIO ние почнахме с Про план,сега сме на Роял канин джуниар за чихуахуа
,ама тои нашия е винаги гладен каквото му дадеш ще го изяде,даже днеска му дадохме едино голямо ребърце,само кокала де,и половината го унищожи,голям кеф ми направихме,мен малко ме беше страх да му го дам ама се престраших,може да пробвате да й готвите,пилешко с ориз например,някъде го бях чела.Малката е много хубава
,утре и аз ще пусна малко снимки
Публикувано: 08 January 2010 - 08:32 PM
Здравейте и Честита нова година от нас!!! Желая Ви много хубава и усмихната година, изпълнена с много щастие.
Много хубави снимки сте пуснали аз редовно ви гледам и чета, но нямам време да пиша.
Габчето е добре, всеки ден маршрута и е един и същ, от едното легло до печтката и от печката на другото легло
Много хубави снимки сте пуснали аз редовно ви гледам и чета, но нямам време да пиша.
Габчето е добре, всеки ден маршрута и е един и същ, от едното легло до печтката и от печката на другото легло

Публикувано: 12 January 2010 - 11:26 AM
Айде да кача малко снимки пък дано ви омръзна, че и вие да пратите някакви. Бъди реших, че няма смисъл да го обличам. Той и облечен си трепери, така че просто като е студено се разхождаме за по-кратко. Иначе по цял ден като Габка, от леглото - на климчето пред печката. 2,200 кг. е и май няма намерение да дебелее повече. Страшно е злояд, ама не му се моля. Е, ако го храня с пица ще е друго нещо
, ама не може. Не слуша обаче и като го пусна при разходка изобщо не идва. Ходи след мен, но ме разиграва като маймуна докато го хвана. Все се каня да почнем да учим команди и явно трябва да го направя, че иначе все на повод трябва да го разхождам.

Публикувано: 12 January 2010 - 01:26 PM
Здравейте момичета , момчета и техните любимци!!!
ЗА МНОГО ГОДИНИ И ДА СТЕ ЗДРАВИ,
ЩАСТЛИВИ С ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ И ДА ГИ СЛУШАТЕ
ПОВЕЧЕ!!!
Много съм пропуснала и днес два часа четох и разглеждах сними Ми то каравица до красевец, а да не казвам колко са ми сладки малките дунди ,че и много пораснали бееееее ПУПУПУПУУПУУУУ да са Ви живи
и здрави
Наша Сиси горката няма снимки ,но то е защото майка й е некадърна да вземе камерата и да снима
Иначе да се похваля ,вече и без повод я пускам еееееееее край морето де ,но пак си е голямо постижение. Само да не я пусна на пясъка ...........малееееееее прави дупки , бяга и е готова да влезе в морето Абе луда работа.... В събота времето беше хубаво и решихме да отидем пешком от Бургас до Сарафово по морската ивица. До там бяга и лудя и си мислех ,че на връщане ще я носим,но нееееее Пак бяга и така пробяга 11-12км ..........ще става спрентьорка
а като се върнахме и до другата сутрин
Лек ден на всички!
ЗА МНОГО ГОДИНИ И ДА СТЕ ЗДРАВИ,
Много съм пропуснала и днес два часа четох и разглеждах сними Ми то каравица до красевец, а да не казвам колко са ми сладки малките дунди ,че и много пораснали бееееее ПУПУПУПУУПУУУУ да са Ви живи
Наша Сиси горката няма снимки ,но то е защото майка й е некадърна да вземе камерата и да снима
Иначе да се похваля ,вече и без повод я пускам еееееееее край морето де ,но пак си е голямо постижение. Само да не я пусна на пясъка ...........малееееееее прави дупки , бяга и е готова да влезе в морето Абе луда работа.... В събота времето беше хубаво и решихме да отидем пешком от Бургас до Сарафово по морската ивица. До там бяга и лудя и си мислех ,че на връщане ще я носим,но нееееее Пак бяга и така пробяга 11-12км ..........ще става спрентьорка
Лек ден на всички!
Публикувано: 12 January 2010 - 08:25 PM
За много години,да сте живи и здрави и много щастливи през новата година.Отдавна не съм влизала,но такова удоволствие беше да изчета всичко което сте писали и снимки,снимки от хубави по-хубави....това е защото имаме най-хубавите кученца естествено
Новото при нас е,че от преди нова година не съм на работа и няма да ви казвам Арчи колко е щастлив,ами аз......сега е като моя сянка,само да стана и той се е изтрелял до вратата,да не го забравя ако излизам или просто да ми виси по краката,голям лигоч си е както винаги и.....пак се разгони,тук четох,че мъжките не се разгонвали и ветове също са писали по въпроса,но....аз не съм съгласна с тях,Арчи вече за втори път се разгонва!!!!
Пускам няколко снимчици,не са кой знае колко хубави,но диването му мръсно не иска да го снимам и туй и то,само като чуе,че включвам фотоапрата и се чуди на къде да хукне,тези са някакво изключение....
Новото при нас е,че от преди нова година не съм на работа и няма да ви казвам Арчи колко е щастлив,ами аз......сега е като моя сянка,само да стана и той се е изтрелял до вратата,да не го забравя ако излизам или просто да ми виси по краката,голям лигоч си е както винаги и.....пак се разгони,тук четох,че мъжките не се разгонвали и ветове също са писали по въпроса,но....аз не съм съгласна с тях,Арчи вече за втори път се разгонва!!!!
Пускам няколко снимчици,не са кой знае колко хубави,но диването му мръсно не иска да го снимам и туй и то,само като чуе,че включвам фотоапрата и се чуди на къде да хукне,тези са някакво изключение....
Публикувано: 13 January 2010 - 10:42 AM
Цитат(chocolate80 @ Jan 12 2010, 08:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
На Бъдко преди няколко дена за първи път му дадох един кокал. Мале, пет дена го дъвка! Някой да е чувал, че им се били измествали капачките на коленцата?
Публикувано: 13 January 2010 - 01:37 PM
Ето ни и нас
Здравата сме се ошишкали,вчера кантара при ветката чукна почти 1.900
,а преди Нова година(вярно на друг кантар беше 1.800
)Ама гледам бая по-дебелички сме от вас,то вярно и структурата е малко по-друга,ама.....Пък Ани с тия капачки на коленете ме стресна
,нали са ни тънички солетките....трябва да питаме развъдчиците във форума на чихитата .На нас ни е много близо коленцето до лапичката сякаш
Отдавна не съм писала тук,не остава време а и настроение...ама ви следя редовно и се радвам на вашите мъници
То вие си го знаете,ама да кажа ,че по принцип кучетата на живо са 100 пъти по-хубави,а при пинчерите специално дори 200 пъти,който не е виждал пинчерче отблизо и на живо си няма на представа за какво става на въпрос
Единствения им недостатък сякаш е че са много шумни(поне тези дето ги познавам са страшни алармаджии
То това им е и чар донякъде,а гледам че има и изключения
Публикувано: 13 January 2010 - 02:53 PM
O, моето е нямо
!
Бъди от два дена си вдига едното задно краче и избягва да стъпва на него. Вчера ходихме на лекар за обезпаразитяване, та пак задавах глупави въпроси
наред ли е кучето, криви ли са му краката, да не би да има рахит и разни други идиотщини, та лекарят и той се притесни най-накрая човека и взе да му опипва задните крачета. След малко пита случва ли се да не си стъпва на крачето, ама без да съм му казала и после ми обясни, че при малките породи понякога се измествала капачката, а после се намествала при ходене, да го наблюдавам. Каза, че не ги боляло и не било страшно, но аз естествено веднага се паникьосах. И аз мисля да питам Анчето, Течичи и Иван.
Как можа да кажеш, че Тайричка е шишкава
? Стоя и се смея с глас!
Лекарят вчера ми казва да не го храня поне час и аз: "Ами аз и без това не смятах.", а той: "Личи си
!"
Бъди от два дена си вдига едното задно краче и избягва да стъпва на него. Вчера ходихме на лекар за обезпаразитяване, та пак задавах глупави въпроси
Как можа да кажеш, че Тайричка е шишкава
Лекарят вчера ми казва да не го храня поне час и аз: "Ами аз и без това не смятах.", а той: "Личи си

Вход

Горе
Цитиране +