Мини Пинчер
Публикувано: 28 January 2010 - 07:55 PM
И аз се притеснявам да не стане и с Доди така, че предните й нокти са дълги по сантиметър и повече. Като ходим на ваксина ще ги режем.
Добре дошли на Жужа и Джери.
Добре, че си се престрашила да пишеш, за да имаме още нови попълнения.
Колко са големи сладурите?
Добре дошли на Жужа и Джери.
Добре, че си се престрашила да пишеш, за да имаме още нови попълнения.
Колко са големи сладурите?
Публикувано: 29 January 2010 - 06:07 PM
Цитат(huBBa__buBBa @ Jan 28 2010, 06:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
[b]И аз се притеснявам да не стане и с Доди така, че предните й нокти са дълги по сантиметър и повече. Като ходим на ваксина ще ги режем.
То и аз мислех като минат снеговете да го водя ,ама без време се случи белята .
Публикувано: 29 January 2010 - 09:24 PM
Цитат(nora12 @ Jan 29 2010, 06:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички много хубави кученца имате.Надявам се след няколко дена да сложа снимка и на моя кучо.И пожелавам на Бруно бързо да се оправи.
Благодаря ,nora12 ,на колко е твоето кученце , в подписа ти пише 14 дни.
Публикувано: 30 January 2010 - 11:31 AM
Здравейте,моят Ники е вече на 15 дена,но за съжаление е още при майка си,след няколко дена ще ходя да се запознаем но чак след 20 дена ще си бъде в къщи.Искам да кажа че форумът ви е много интересен и има много полезни неща които ще ми бъдат от полза.Надявам се в бъдеще да кача и негова снимка.
Публикувано: 30 January 2010 - 02:22 PM
Благодаря на всички за съчувствието , но както се казва мина му като на куче , два дена си близа раната и сега вече е добре.В началото ме притесняваше силното кръвотечение ,ама полека -лека мина.
Публикувано: 30 January 2010 - 04:16 PM
Здравейте отново!Браво на Бруно за бързото оздравяване
.
Та сега малко повече за нас за нас-Жужа е каката-на 4 години е,а Джери на 3.Като размери сме средна работа-Жужа тежи 1,700,а Джери 1,500.Характерите им са типично пинчерски-шумни,смели и много обичливи.Жужа е по-затворена и признава само мен,докато Джери обича всички,радва се на всеки и е шута в къщи-има невероятни стойки и физиономии и винаги ме разсмива.И за да не им е скучно,когато сме на работа си имат котешка компания -Ава-една обезумяла от глад топчица,която прибрах преди половин година.
Та сега малко повече за нас за нас-Жужа е каката-на 4 години е,а Джери на 3.Като размери сме средна работа-Жужа тежи 1,700,а Джери 1,500.Характерите им са типично пинчерски-шумни,смели и много обичливи.Жужа е по-затворена и признава само мен,докато Джери обича всички,радва се на всеки и е шута в къщи-има невероятни стойки и физиономии и винаги ме разсмива.И за да не им е скучно,когато сме на работа си имат котешка компания -Ава-една обезумяла от глад топчица,която прибрах преди половин година.
Публикувано: 31 January 2010 - 07:00 PM
Цитат(Bubka_93 @ Jan 31 2010, 05:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
m1ma във вас определено няма да скучаете с тези сладурчета.И аз отдавна мечтая за второ,но да видим кога ще ми се сбъдне мечтата 
А аз все повече си харесвам онова сладурче мини-пинче от зоомагазитна. Вчера като минах толкова хубаво си играеха с йоркито и аз влязох да питам колко струва за информация. Момиченце на два месеца стана вече, ама като я взе жената и се събираше в едната ръка
Публикувано: 01 February 2010 - 12:47 AM
Здравейте на всички СЛАДУРИ и техните стопани. Ето малко снимки от нас та да не ни забравите
. Вече направихме и втората ваксина на 29 и се държахме доста добре за възраста си. Малките кукли са толкова игриви и е много забавно с тях. Днес си играхме цели 4 часа , а на мен нещо май не ми стигнаха
. Пожелавам на всички успешна и весела нова седмица.

Вход

Горе
Цитиране +