Здравейте момичета,добре дошли на Дидка и на Макси,винаги е хубаво когато се увеличава пинчерското ни семейство.
За наръдника,аз си мисля,че ще свикне винаги всяко ново нещо ги дразни,но с времето ще свикне,така,че не се отказвай,за твое спокойствие и негова безопастност.Има различни видове нагръдници,но аз съм най-доволна от този с който сме в момента(на предната страница го има).
А за породата,ветеринарката ти е права,няма такава,поне не това което ние си мислим за мини пинчер,нашите дребошлъци са крастоска я с чихи,я с руски той-териер или бог знае с каква друга дребна порода с цел да се "докара" малкя размер,ако не преките родители,все някъде назад в поколенията има кръстоска.За това и тук(в България) няма клуб на породата,не може да се ходи по изложби,няма легитимни развъдници.Може да се каже,че една от най-разпространената порода у нас "не е истинска",не е това което по стандарт трябва да е.А за теглото на твоето сладурче,не искам да ми се обиждаш,но ми се виждат малко множко,за тази възраст.Но в същност това няма никакво значение,те са еднакво прекрасни,независимо от големината им,ние също не сме от най-малките,но дреми ли ми???ни най-малкоооо

.
Макси е още бебенце и внимавайте с разходките в този студ,не знам до колко ще е възможно да се учи на хигиенни навици,ако питаш мен по-добре го научи в банята,а като се постопли тогава вън,катосе има в предвид,че и те боледуват от грип,бъди много внимателна с излизането на вън.Малък е и имунната му система е слаба още.Извинявай сигурно ти надух главата,спирам вече.
alina,представям си какъв кеф е с тези мъници у вас..Ная е разкошна,но аз съм пристрастна защото харесвам всички кученца,особенно като са бебенца
Целувки на всички муцунки!!!!
Ние имаме нови снимки,но по-късно ще ги пусна