Мини Пинчер
Публикувано: 08 February 2010 - 02:45 PM

Публикувано: 08 February 2010 - 03:26 PM

Добре дошли на новите мами и техните сладурчета пинчета

За Бъдко чета че е болничък?

Доди поспаланка

Много целувки и на Бруно и на Тайричка!

на всички пинчета много много целувки от мен и Сиси!
Галя и Сарка не видях скоро да се писали! Много целувки и на кака Сарка

П.п сега разглеждах албума на Бруно.....на 40 снимка е страхотен....напет красив мъж

Публикувано: 08 February 2010 - 03:42 PM
А за молла би трябвало да позволяват малки породи , но задължително с чанти :)))
Публикувано: 08 February 2010 - 08:57 PM

Добре дошли, на всички новодошли! Страхотни кученца имате, а и лебеди

Бъди, както писах по-горе, не само че не се е оправил, ами и чудесно е усвоил ходенето на 3 крака. На 10.02 сме на лекар и май ще му бият инжекции. Ей сега като се разхождахме направо го съжалих, тясна разчистена пътечка и от двете му страни снегът по-висок от него. Ама на него като му хареса

И аз искам да се оправя вече, но уви

Вече почти не мога да го снимам самостоятелно, но пък имат страшни снимки с Ели. Ама наистина страшни, както ще видите след малко. Целувки на всички пинчета!
Прикачени снимки
Публикувано: 08 February 2010 - 10:22 PM

Като следя проблема на Бъди ,започвам да се притеснявам за моя Джери-откакто е при нас,като се затича(а той винаги тича, а не ходи),от време на време си вдига дясното задно краче ,много е смешен.Ветовете казаха,че няма нищо,не се влошава,няма никакви други симптоми и това ме поуспокоява,защото съм виждала и други пинчовци с такава странна походка
А ти, Дидка ще направиш най-добрата дипломна работа-все пак работите двама над нея

Пращаме ви снимка ,да видите какъв мераклия си имам в къщи-малък кучо с голямо... сърце за кака си Куба.
Снимките не са с много добро качество

Публикувано: 09 February 2010 - 09:49 AM

Ами...извинявайте,при първа възможност ще почерпя...
Пфууу направо ми се развали настроението от сутринта
Публикувано: 09 February 2010 - 10:07 AM
Много се разтроих за тези снимки,ти можеш ли да пращаш???Да не е нещо само при мен??
Бубка е такава красавица

Бъдко изглежда толкова щастлив...направо не е за вярване,какво му се случва на малкия принц,скорошно оздравяване...
m1ma,чудесни снимки!!!Въобще няма да ви е било скучно...
Публикувано: 09 February 2010 - 11:19 AM

И Доди много често си вдига крачето като тича, но според мен не е нещо сериозно. Да не би лекарите да са се притеснили малко в повече за Бъди? Дано да се оправи по-бързо, каквото и да му е

Мислех да кача няколко снимки, но..друг път. Жалко, че е изчезнала опцията

Публикувано: 09 February 2010 - 11:51 AM

Красе, да ти е жив и здрав! Наистина бързо минава времето, вчера беше бебе. Какво му купихте?
Гале, той е баткото

huBBa__buBBa, за съжаление наистина има проблем с връзката. Правих му и рентгенова снимка. Не е проблемът само в ходенето на три крака. И вкъщи се залежава, пази се, не е изобщо същото кученце, ама дано да се оправи бързо.
Хайде хубав ден на всички и най-вече на Арчи!