Мини Пинчер
Публикувано: 11 February 2010 - 09:33 AM
Ах.......Сиска
,малката ми принцеска,така ми беше домъчняло за тези топли очички и тази нежна муцунка
Благодаря ви момичета за пожеланията,нека всички мъници са ни живи и здрави и дълги години да ни радват...
Вече може да се пускат снимкииии......хайде с един куршум два заека,хем за Арчи,хем за мен,че и аз днес съм рожденничка.....

Благодаря ви момичета за пожеланията,нека всички мъници са ни живи и здрави и дълги години да ни радват...
Вече може да се пускат снимкииии......хайде с един куршум два заека,хем за Арчи,хем за мен,че и аз днес съм рожденничка.....
Прикачени снимки
Публикувано: 11 February 2010 - 11:36 PM
Цитат(chocolate80 @ Feb 11 2010, 09:33 AM) <{POST_SNAPBACK}>
......хайде с един куршум два заека,хем за Арчи,хем за мен,че и аз днес съм рожденничка.....
А, стига бе

Сиси е станала много фина госпожица

Имахме ужасни премеждия с Бъдко, но друг път ще пиша.
Публикувано: 12 February 2010 - 08:41 AM
Добро утро на всички! Да Ви се похваля .........наща мома вече е на почти 10месеца, а днес сутринта мъжа ми намери първото паднало зъбче. А устата и е като на акула с по два реда зъби и като я водих на вета той ме съветва да чакаме до годинката.
Ани тя Сиската няма значение къде сме ........е страшно кротка. Аз нарочно я оставям на отделен стол защото ако е в мен веднага заспива и така може с часове да стои.Нямам проблеми. Проблема е ,че е много страхлива и не може да общува с други кученца.
Ани , дано премеждията ти с Бъдинцето не са лоши.Сладура мамин дано скоро се оправи.
А ние скоро ще идваме в Стара загора в клиниката за дребни животни и смятам да ти се обадя да се видим.
Лек ден на всички!
Ани тя Сиската няма значение къде сме ........е страшно кротка. Аз нарочно я оставям на отделен стол защото ако е в мен веднага заспива и така може с часове да стои.Нямам проблеми. Проблема е ,че е много страхлива и не може да общува с други кученца.
Ани , дано премеждията ти с Бъдинцето не са лоши.Сладура мамин дано скоро се оправи.
А ние скоро ще идваме в Стара загора в клиниката за дребни животни и смятам да ти се обадя да се видим.
Лек ден на всички!

Публикувано: 12 February 2010 - 03:16 PM
Цитат(m1ma @ Feb 12 2010, 03:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Еййй,честито и от нас на всички двукраки и четирикраки рожденици от форума с пожелание за много здраве и много щастливи моменти заедно,
,сори ама и нашите пожелания са малко на патерица 

съжалявам за закъснението

Публикувано: 12 February 2010 - 03:18 PM
Честит рожден ден с малко закъснение.
Много здраве, щастие, любов и нека всички твои желания станат реалност!
Ама и Сиската има анцуг Adidas
.
Голям модел е станала.
Абе хубаво е като има снимки за гледане
.
Като гледам снимките на Бубка и Доди същите номера ги прави
.
valnata, какви пози знаете
.
При нас, ако знаете колко сняг има
. Доди като стъпи някъде и потъва, ама започна много да му се радва и само се бият с Рони в снега.
Много здраве, щастие, любов и нека всички твои желания станат реалност!

Ама и Сиската има анцуг Adidas

Голям модел е станала.
Абе хубаво е като има снимки за гледане

Като гледам снимките на Бубка и Доди същите номера ги прави

valnata, какви пози знаете

При нас, ако знаете колко сняг има

Публикувано: 12 February 2010 - 07:05 PM
Здравейте от нас!!!
Отдавна не сме писали и е ред да се отчетем с малко нови снимки:
- това е основното занимание на Дейзито през деня когато е сама, поспиваси и все и е студено

- след това играем с нейното любимо мече

- вечер когато ние седнем да вечеряме ни се кара, че не и даваме и на нея

- след това задължително си пиива от нашата бира (или вино), няма претенции и двете питиета много ги харесва

- и след това пак ни се доспива

Това е от нас общо взето, поздрави от нас на всички сладури във форума!!!
Отдавна не сме писали и е ред да се отчетем с малко нови снимки:
- това е основното занимание на Дейзито през деня когато е сама, поспиваси и все и е студено
- след това играем с нейното любимо мече
- вечер когато ние седнем да вечеряме ни се кара, че не и даваме и на нея
- след това задължително си пиива от нашата бира (или вино), няма претенции и двете питиета много ги харесва
- и след това пак ни се доспива
Това е от нас общо взето, поздрави от нас на всички сладури във форума!!!