Мини Пинчер
Публикувано: 08 February 2010 - 08:57 PM
Ех, тази Бубка
! Страшна хубавица е станала! Не знам Бъдко с новата си трикрака походка как ще й печели сърцето, а може би точно с нея
!
Добре дошли, на всички новодошли! Страхотни кученца имате, а и лебеди
! За дивеенето, ами играе им се! Като почнете да се разхождате по-дълго, а ако и играе с други кученца става по-добре. Иначе се кротват към втората година май,но не всички.
Бъди, както писах по-горе, не само че не се е оправил, ами и чудесно е усвоил ходенето на 3 крака. На 10.02 сме на лекар и май ще му бият инжекции. Ей сега като се разхождахме направо го съжалих, тясна разчистена пътечка и от двете му страни снегът по-висок от него. Ама на него като му хареса
, едва го прибрах. Може би се мисли за хъски или самоед
.
И аз искам да се оправя вече, но уви
.
Вече почти не мога да го снимам самостоятелно, но пък имат страшни снимки с Ели. Ама наистина страшни, както ще видите след малко. Целувки на всички пинчета!
Добре дошли, на всички новодошли! Страхотни кученца имате, а и лебеди
Бъди, както писах по-горе, не само че не се е оправил, ами и чудесно е усвоил ходенето на 3 крака. На 10.02 сме на лекар и май ще му бият инжекции. Ей сега като се разхождахме направо го съжалих, тясна разчистена пътечка и от двете му страни снегът по-висок от него. Ама на него като му хареса
И аз искам да се оправя вече, но уви
Вече почти не мога да го снимам самостоятелно, но пък имат страшни снимки с Ели. Ама наистина страшни, както ще видите след малко. Целувки на всички пинчета!
Прикачени снимки
Публикувано: 08 February 2010 - 10:22 PM
Здравейте на всички
!Бъди ,май никак не се оплаква от новата компания,изглеждат толкова щастливи!Забелязвам от снимките,че са голям тандем,почти навсякъде са с еднакви физиономии и стойки
,просто синхронът е пълен!
Като следя проблема на Бъди ,започвам да се притеснявам за моя Джери-откакто е при нас,като се затича(а той винаги тича, а не ходи),от време на време си вдига дясното задно краче ,много е смешен.Ветовете казаха,че няма нищо,не се влошава,няма никакви други симптоми и това ме поуспокоява,защото съм виждала и други пинчовци с такава странна походка
А ти, Дидка ще направиш най-добрата дипломна работа-все пак работите двама над нея
Пращаме ви снимка ,да видите какъв мераклия си имам в къщи-малък кучо с голямо... сърце за кака си Куба.
Снимките не са с много добро качество
Като следя проблема на Бъди ,започвам да се притеснявам за моя Джери-откакто е при нас,като се затича(а той винаги тича, а не ходи),от време на време си вдига дясното задно краче ,много е смешен.Ветовете казаха,че няма нищо,не се влошава,няма никакви други симптоми и това ме поуспокоява,защото съм виждала и други пинчовци с такава странна походка
А ти, Дидка ще направиш най-добрата дипломна работа-все пак работите двама над нея
Пращаме ви снимка ,да видите какъв мераклия си имам в къщи-малък кучо с голямо... сърце за кака си Куба.
Снимките не са с много добро качество
Публикувано: 09 February 2010 - 09:49 AM
Добро утро,момиченца-кокиченца.....исках да почерпя,че мойто момченце Арчи днес има рожден ден,но не мога да качвам снимки....няма я тази опция от която винаги го правя
Точно днес ли трябваше да ми се случи това!!!!
Ами...извинявайте,при първа възможност ще почерпя...
Пфууу направо ми се развали настроението от сутринта
Ами...извинявайте,при първа възможност ще почерпя...
Пфууу направо ми се развали настроението от сутринта
Публикувано: 09 February 2010 - 10:07 AM
Благодаря ти Гале,и вие да сте живи и здрави....и аз преди малко си го мислех,като че ли вчера беше бебешорче,а то....вече мъж на 1 год.
Много се разтроих за тези снимки,ти можеш ли да пращаш???Да не е нещо само при мен??
Бубка е такава красавица
,но както казваш,нашите кученца са най-най-хубавкитеее
Бъдко изглежда толкова щастлив...направо не е за вярване,какво му се случва на малкия принц,скорошно оздравяване...
m1ma,чудесни снимки!!!Въобще няма да ви е било скучно...
Много се разтроих за тези снимки,ти можеш ли да пращаш???Да не е нещо само при мен??
Бубка е такава красавица
Бъдко изглежда толкова щастлив...направо не е за вярване,какво му се случва на малкия принц,скорошно оздравяване...
m1ma,чудесни снимки!!!Въобще няма да ви е било скучно...
Публикувано: 09 February 2010 - 11:19 AM
Честит рожден ден на Арчи и от нас! Много здраве, здраве, здраве...
И Доди много често си вдига крачето като тича, но според мен не е нещо сериозно. Да не би лекарите да са се притеснили малко в повече за Бъди? Дано да се оправи по-бързо, каквото и да му е
.
Мислех да кача няколко снимки, но..друг път. Жалко, че е изчезнала опцията
.
И Доди много често си вдига крачето като тича, но според мен не е нещо сериозно. Да не би лекарите да са се притеснили малко в повече за Бъди? Дано да се оправи по-бързо, каквото и да му е
Мислех да кача няколко снимки, но..друг път. Жалко, че е изчезнала опцията
Публикувано: 09 February 2010 - 11:51 AM
Ч.Р.Д., Арчи
! Да си игрив, послушен и весел, и много да радваш майка си!
Красе, да ти е жив и здрав! Наистина бързо минава времето, вчера беше бебе. Какво му купихте?
Гале, той е баткото
. Тя си ми е едричка, но е малка, на 4 месеца. Ще стане мече.
huBBa__buBBa, за съжаление наистина има проблем с връзката. Правих му и рентгенова снимка. Не е проблемът само в ходенето на три крака. И вкъщи се залежава, пази се, не е изобщо същото кученце, ама дано да се оправи бързо.
Хайде хубав ден на всички и най-вече на Арчи!
Красе, да ти е жив и здрав! Наистина бързо минава времето, вчера беше бебе. Какво му купихте?
Гале, той е баткото
huBBa__buBBa, за съжаление наистина има проблем с връзката. Правих му и рентгенова снимка. Не е проблемът само в ходенето на три крака. И вкъщи се залежава, пази се, не е изобщо същото кученце, ама дано да се оправи бързо.
Хайде хубав ден на всички и най-вече на Арчи!
Публикувано: 11 February 2010 - 09:33 AM
Ах.......Сиска
,малката ми принцеска,така ми беше домъчняло за тези топли очички и тази нежна муцунка
Благодаря ви момичета за пожеланията,нека всички мъници са ни живи и здрави и дълги години да ни радват...
Вече може да се пускат снимкииии......хайде с един куршум два заека,хем за Арчи,хем за мен,че и аз днес съм рожденничка.....
Благодаря ви момичета за пожеланията,нека всички мъници са ни живи и здрави и дълги години да ни радват...
Вече може да се пускат снимкииии......хайде с един куршум два заека,хем за Арчи,хем за мен,че и аз днес съм рожденничка.....

Вход

Горе
Цитиране +