Относно притесненията на Бонбонита ,мога да споделя при нас как е .Моята Жужа ,когато е разгонена не кърви,надута е зверски ,но не кърви.Мисля си ,че е голяма чистница и се ближе много изрядно , капчица кръв не намирам.Гледам и големи кучета и си мисля,че е до кучка -някои оставят локвички кръв под тях,докато други,ако няма реакция от мъжкар ,няма да знам ,че е разгонена.Пробвала съм с гащи за големите кучета-не се получава-ако няма наблюдение от моя страна са свалени до минути.Не е толкова трагично,просто повече използваш уреда,наречен парцал и това е-трае няколко дена .Плюс това ,за да гледаш домашен лююбимец,явно не си от тези префънцунени маниачки на тема чистота,така ,че няма страшно.
Мини Пинчер
Публикувано: 14 February 2010 - 11:28 PM
Здрасти и от мен !Сигурно всички празнувате ,честито ви двоен празник-и любовен и вински...
.!
Относно притесненията на Бонбонита ,мога да споделя при нас как е .Моята Жужа ,когато е разгонена не кърви,надута е зверски ,но не кърви.Мисля си ,че е голяма чистница и се ближе много изрядно , капчица кръв не намирам.Гледам и големи кучета и си мисля,че е до кучка -някои оставят локвички кръв под тях,докато други,ако няма реакция от мъжкар ,няма да знам ,че е разгонена.Пробвала съм с гащи за големите кучета-не се получава-ако няма наблюдение от моя страна са свалени до минути.Не е толкова трагично,просто повече използваш уреда,наречен парцал и това е-трае няколко дена .Плюс това ,за да гледаш домашен лююбимец,явно не си от тези префънцунени маниачки на тема чистота,така ,че няма страшно.
Публикувано: 15 February 2010 - 12:11 PM
m1ma мерси за отговора :) Разбирам,че явно е според кучето и е индивидуално при всяка разгонена.Аз имам притеснения относно това,че Миша спи при мен и приятеля ми вечер (с което не се гордея
само на това не успях да я науча) и съответно идея си нямам как ще се справяме тогава в кървенето
мислех си евентуално само вечер да й слагам "гащи",но пък тя с тава да пишка на памперса си,а "гащите" не са приспособени за това.
Публикувано: 15 February 2010 - 03:12 PM
Здравейте на всички,Ще се радвам ако се почерпите за рождения ми ден
Да ви е сладко на всички
,Тези дни ще пусна и нови снимки на нашето момче,И на патерици да честита всички празници които пропуснах на chocolate80 Да сте здрави и щастливи и само радости ви желая,Лек ден на всички
Да ви е сладко на всички
,Тези дни ще пусна и нови снимки на нашето момче,И на патерици да честита всички празници които пропуснах на chocolate80 Да сте здрави и щастливи и само радости ви желая,Лек ден на всички 

Публикувано: 15 February 2010 - 09:47 PM
Здравейте !!
Боже какво е станало тука , сайта е направо ужасен , уф направо съм разочерована . Кой я измисли тая глупост????
Съсипаха хубавия сайт. Е аз нали съм руса и може пък за това да ми е трудно да го схвама амаааа . Е това оот мен за сега . Да нацелувате сладките дупета на мъниците от кака Alina
АААА и Ч.Р Д . на tutune от мен и моите мъници да си жива и здрава и много късмет.
Боже какво е станало тука , сайта е направо ужасен , уф направо съм разочерована . Кой я измисли тая глупост????
Публикувано: 16 February 2010 - 03:59 PM
А сега като дърта клюкарка да изкоментирам,че страхотни снимки сте пуснали. Много хубави пинчета!Арчито се перчи на големите бебета.
Ми то от Варна също много красиви снимки с пинчета. Товалко същество
няколко пъти го гледам в МОЛА с шапка ,че и облечено пупупуууу За Бубка пък какво да кажа
тя си е сладуранка. Габи се излегнала и се глизондри
да ги нацелувате всички сладурчовци............Доди също е пораснала и тя
Ми то от Варна също много красиви снимки с пинчета. Товалко същество
Прикачени снимки
Публикувано: 20 February 2010 - 12:27 AM
Цитат(Veselkata @ Feb 19 2010, 07:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Zdraveite na vsichki.. :) Eto q i moqta Sheri :)
Добре дошли с вашата малка принцеса!

Вход

Горе
Цитиране +