Арчи сигурно ме мрази вече с това кипрене,ама още малко и ще му свършат мъките
Мини Пинчер
Публикувано: 26 February 2010 - 10:26 PM
Цитат(zahoo @ Feb 26 2010, 08:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
чери1 нали знавеш, че кучето ти не пинчер !
Кучето ми е неродословно,възприемам го като мини-кученце тип "чихуа".Пък пинчерчетата са ни нещо като "братовчеди"
ПС: Дрешката е страхотна,манекена също
Публикувано: 26 February 2010 - 10:33 PM
Цитат(zahoo @ Feb 26 2010, 08:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
чери1 нали знавеш, че кучето ти не пинчер !
Мале, страшен майтапчия си
В нашата тема няма нито един мини пинчер, така че............ Колкото се доближава твоят Доберман до стандарта на мини-пинчера, толкова и нашите
Много се развеселих, благодаря ти
Публикувано: 27 February 2010 - 09:12 AM
Ани,толкова болно ми стана като прочетох за моя любимец,не ми се вярва направо,че ви се случва всичко това....дано всичко приключи по-бързо и с най-щастливия край,всички стискаме палци и лапички....
А за дрешката какво да ви кажа,голяма е майсторка моята приятелка....всичко е направено на ръка от .....една скиорска шапка(е без пухчето де) и качулката тя направи,абе страхотна работа е свършила.....и Рая има такава дрешка,тя само,че е от 2 шапки.За съжаление по-хубави снимки нямам да ви покажа,но скоро ще ги нащракам и двамата с еднаквите дрешки.Ние все още не сме излизали да се изфундарим,че то това време или е топло или вали.
Аз тази снимка съм я пускала,но на нея най-добре се вижда Рая с дрешката
А за дрешката какво да ви кажа,голяма е майсторка моята приятелка....всичко е направено на ръка от .....една скиорска шапка(е без пухчето де) и качулката тя направи,абе страхотна работа е свършила.....и Рая има такава дрешка,тя само,че е от 2 шапки.За съжаление по-хубави снимки нямам да ви покажа,но скоро ще ги нащракам и двамата с еднаквите дрешки.Ние все още не сме излизали да се изфундарим,че то това време или е топло или вали.
Аз тази снимка съм я пускала,но на нея най-добре се вижда Рая с дрешката
Публикувано: 01 March 2010 - 09:10 AM
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Прикачени снимки
Публикувано: 01 March 2010 - 08:59 PM
Честите баба Мрта на всички пинчери и техните собстеници .
Публикувано: 02 March 2010 - 01:25 PM
Zdraveite,nie sme novi tuk! Da Vi predstavq Poli,tq e na 3 meseca i ot dva dena e chlen na nasheto semeistvo. Vsichki sme vlubeni v neq Sujelqvam za latinicata,sledvashtiq put shte pisha na kirilica. Sega presto ne mojah da namerq kirilizatora na foruma
Публикувано: 02 March 2010 - 02:12 PM
Честита Баба Марта на всички
Добре дошла на малката принцеска Поли и на нейните стопани. Да Ви е жива и здрава и много да Ви радва.
Да Ви кажа момичета ние вчера водихме Сиси в Ст. загора да я кастрират и дори 5 зъба извадиха. Всичко мина добре, само аз дето се паникьосах много..................но то си е нормално да се притеснявам. До днес сутринта само лежа и не мърда,но днес вече е по-шен дори пишка и яде. Да се надявам да няма усложнения.
Ани,стискам палци за бързо оздравяване на Бъдко.Не ти звъннах вчера,но аз не бях адекватна и просто не ми се мислеше за среши.
Лек ден на всички!!!
Добре дошла на малката принцеска Поли и на нейните стопани. Да Ви е жива и здрава и много да Ви радва.
Да Ви кажа момичета ние вчера водихме Сиси в Ст. загора да я кастрират и дори 5 зъба извадиха. Всичко мина добре, само аз дето се паникьосах много..................но то си е нормално да се притеснявам. До днес сутринта само лежа и не мърда,но днес вече е по-шен дори пишка и яде. Да се надявам да няма усложнения.
Ани,стискам палци за бързо оздравяване на Бъдко.Не ти звъннах вчера,но аз не бях адекватна и просто не ми се мислеше за среши.
Лек ден на всички!!!
Публикувано: 02 March 2010 - 10:58 PM
Честита Баба Марта на патерици и от нас!
Пожелавам на всички само здраве и щастие!
Добре дошла на Поли и на стопаните й. Голямо е негърче (:.
Дано всичко да мине добре със Сиската. Стискаме палци за бързо възстановяване! Тя на колко месеца беше?
Забравихме да се похвалим, че в събота Доди беше на ваксина и се държа много смело. Е малко я заболя, като й я сложиха, но беше някаква нова лекарка и май не беше много сръчна..но като цяло беше желязно момичето ми.
Пожелавам на всички само здраве и щастие!
Добре дошла на Поли и на стопаните й. Голямо е негърче (:.
Дано всичко да мине добре със Сиската. Стискаме палци за бързо възстановяване! Тя на колко месеца беше?
Забравихме да се похвалим, че в събота Доди беше на ваксина и се държа много смело. Е малко я заболя, като й я сложиха, но беше някаква нова лекарка и май не беше много сръчна..но като цяло беше желязно момичето ми.

Вход

Горе
Цитиране +