Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1041 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 May 2006 - 07:38 AM

Здравейте на всички!
Ходих вчера до развъдника, но собствениците ги нямаше. Днес след обяд ще ходя пак и ще си взема фотоапарата 1super

#1042 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 07:49 AM

insult, благодаря за вниманието, но имам вече една спасена 10 килограмова принцеса Тара - 5год. и един 50 килограмов принц Бък 7год.
Мисля, че и трите кучета най-лесно ще приемат едно паленце на 45-60 дена.
Иначе Бела ми харесва r) тя на колко е?

#1043 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 08:39 AM

Ех колко е познато това с искането на второ кученце w) И ние искаме... и много се каним. Все поглеждам темата БЕ З ДОМ, все си поплаквам и искам да помогна, но то само с поплакване и искане нищо не правя... Искам кученце второ, заради Майльо - да му е приятелче, инак по цял ден си е самичък той, но ме е страх че няма да се справя. Аз също много искам късокосместо, защото нямам време да реша...едвам имам време да го разходя малкия, а да седна да реша - не. В 8 съм на работа, в 7 се прибирам, кога да чистя, готвя...Страхувам се и от това че с едно лесно се ходи някъде, но с две - двойни са отговорностите. Аз искам и дете ... ами ако живот и здраве скоро имам тази радост, съвсем няма да се справя. Та тъй си се притеснявам аз за евентуалното второ съкровище в къщи и мисля че колкото и да искам, по-добре да не си позволявам. Не мога да си представя да има момент в който тези малки същества могат да са ми в тежест, да ги усещам като тежест...а ако направя необмислена постъпка и взема мъник без да съм напълно сигурна че ще се справя ще се стигне до такъв момент за съжаление.
Стас м/у другото си хареса много Бела и я искаше, аз харесах Ръсти повече.:) , но когато го попитах ще поеме ли отговорност за нея...се започнаха едни спорове и се отказа....
Ани, Лина когато можете да приемете гости кажете :) Да вземем да направим почивката на Бор w)
User's Signature

Качена снимка

#1044 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 May 2006 - 08:55 AM

Катрина по всяко време сме отворени а гости-аз имам 2 часа работа на ден.Но при нас още е студено и нее за раходки в гората щото Бор е в гора.Изчакайте да се стопли и нападайте селището.

#1045 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 01:52 PM

b) абе момичета, вземете си по едно френчи да ви весели цял ден, да видите какво е куче-клоун у дома да имаш b) l)

хем и въшчиците няма да им е скучно, а ще имат по-голям батко/кака да ги защитават от другите кучета и децата
то където са 5кила, там са и 10, ама поне са чистофайници и са големи хитреци w)

#1046 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 03:55 PM

Ами значи Лина ще изчакаме да се стопли както казваш за гората, а пък може дотогава да направим едно малко гости пак :)))
MeeLa мнгоо са сладки вярно е ! а вчера в Южен парк видях едно мини мини френчи и беше по-малко от Майльо и направо ми идеше да го грабна и да бягам ли бягам с него :))))))))))))))))))) голям сладур! Но нали разбираш то ние докато стигнем какво да е трябва да решим искаме ли наистина и ще можем ли :)) - поне при мен за съжаление е така :(
User's Signature

Качена снимка

#1047 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2006 - 07:05 PM

Katrina, разбирам те напълно мила, то и ние искаме 2ро куче, но никой не иска да лиши любимите си същества от обич, от грижи, от материални неща за сметка на това просто да го имаш и да е твое.
Да имаш куче/котка/домашен любимец изобщо е много сериозна постъпка и трябва да е добре обмислено, но съм сигуна, че щом намираме място, време и пари за едно, ще намерим и за 2! w) w) 1super

#1048 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 May 2006 - 07:57 PM

Искам да видя-афенпинчер...в началото на дог дето има още кучета-покажи ма нещо не я отваря снимката.Кво ли е?

#1049 Потребителят е офлайн   dexter_sum Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2006 - 10:07 PM

Това трябва да е афенпинчер ->

Прикачени файлове

User's Signature

-------------------------------------------------------[br][br]Качена снимка[br][br]История на пуделите - една невероятна порода[br]Нож и виличка

#1050 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 08:35 AM

Здравейте момичета r) не съм забравила за снимките - ходих в понеделник, ама пак се разминахме с хората oleeee поне разбрах, че след 18.00ч. са там.
Вчера бях цял ден по доктори СПОКО - профилактични изследвания си правя 1super
Ако не успея днес, утре вечер ще отида да ги намачкам пухените сладури super best

Този афенпинчер е голям фен dribble харесва ми bravoS

#1051 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 09:05 AM

Много е сладък :)) Афенпинчерите май са м/у пинчер и булонка :)))
Бях попаднала на един сайт в който пишеше освен всички породи признати от кинолозите и всички които са смесици - бяха хиляди, общо взето за измислили име на всяка възможна кръстоска .... хм сега се замислям че не бяха измислили на кръстоска с кръстоска.. b) например м/у чихуахуа и мини пинчер се казва - чихмин :)))) това го запомних щото е най-често разпространено :)))
User's Signature

Качена снимка

#1052 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 09:09 AM

http://www.terrificp...com/dog_breeds/

тук можете да видите всички породи с картинки :)

http://dogbreedinfo.com/hybriddogs.htm

а тук са всички "хибрити" както им викат
User's Signature

Качена снимка

#1053 Потребителят е офлайн   dexter_sum Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 09:11 AM

В неделя видях в Борисовата градина чихминче l) , само дето не знаех, че така се казва.
В началото се зачудих какъв е този бежав пинчер, но ми обясниха какъв е случая :)

Страхотно сладурче, мноооого мъничко :)
User's Signature

-------------------------------------------------------[br][br]Качена снимка[br][br]История на пуделите - една невероятна порода[br]Нож и виличка

#1054 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 09:55 AM

Цитат

Това трябва да е афенпинчер ->

В нашия парк има един такъв сладур, кръстоска между пинчер и булонка. Цялото тяло е късокосместо, само има грива и лъвска опашка, казва се Ози, голям сладур е и някой път ще го снимам за да го видите, той е любимеца на Тайра. d)

#1055 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 May 2006 - 11:04 AM

Ми кво да ви кажа --тия кръстоски всичките май ми харесват повече от чистопородните.що пише така отстрани--докладвай за това съобщение-я сме в участъка на разпит l)
ей тва е кръстоска между питбул и кърлеж с характер на конска муха и комар b) w)

Прикачени файлове

#1056 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 01:23 PM

Ама много ме кефи Лина как винаги се изказва за Чафи :))) От къде ги измисляш не ми е ясно но си много добра с определенията 1super
User's Signature

Качена снимка

#1057 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 04:27 PM

l) Да имат да вземат привържениците на "чистите"породи...... (love)
и на мене ми харесват повече така наречените"хибриди".Има страхотни сладури super best Катрина супер си че ги изрови от нета,жалко само че тука няма такива....
В махалата се разхожда една кръстоска на булонка и незнам другото какво е,ама половината кученце е рошаво от кръста нагоре-главата и предните лапки..а надолу е с гладък косъм oleeee.Трябва да го издебна и да го снимам..иначе си е сладур!!
User's Signature

Качена снимка

#1058 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 07:17 PM

Има наистина невероятно сладки същества и е много хубаво, че има такива като нас които ги харесват и си ги гледат, че ако останат само хората дето искат чистокръвие и родословие ....
макар че ... искам да ви кажа че имам един колега дето за 100 лева вади родословия всякакви :))) така че не е много читава работата с родословията май l)
User's Signature

Качена снимка

#1059 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 07:34 PM

Цитат

ей тва е кръстоска между питбул и кърлеж с характер на конска муха и комар b) w)

Лина една майка да ги беше родила нашите сладури нямаше толкова да си приличат по твоето определение за Чафи.Нашата Сара е станала голяма калпазанка като я изведа на разходка и ме прави на маймуна аз я викам а тя тича в обратната посока oleeee В момента се мъчи да ми оглозга ръката само и само да и обърна внимание .

#1060 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 07:35 PM

Цитат

Лина една майка да ги беше родила нашите сладури нямаше толкова да си приличат по твоето определение за Чафи.Нашата Сара е станала голяма калпазанка като я изведа на разходка и ме прави на маймуна аз я викам а тя тича в обратната посока oleeee В момента се мъчи да ми оглозга ръката само и само да и обърна внимание .

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни