Публикувано: 22 May 2006 - 11:49 AM
Здравейте! Най-после намерих 10мин да пиша, че от дзверчета и бебоци време не остана. То и в това страхотно време си е престъпление да не митлосваш по поляните. Още малко и на плаж.
Ето сега ще представя и моята глудница. Имам си една (мини свинчер) прекрасна кучка на 1г и 10м. Нея ни я продадоха с обещанието ,че ще е 2кг ,но...си е супер сърцата животинка. Имах преди това хубава пинчерка ,но по невнимание на баща ми я премаза една кола. За това веднага си взехме "минито", понеже дъщеричката ми беше малка и да не отвиква от кучета. Като видяхме ,че кученцето нараства повече от обещаното, решихме да си вземем и едно чихуахуа, за да си изпълним мечтата за дребосък. Винаги съм предпочитала женските кучета и категорично не исках мъжага. Отидох при един ,който ги развъжда и видях едно кльощаво ,с възпален пишок, настръхнала козина, завряно в мръсна и студена клетка... окаян вид. Като ме погледна и очите му като на моето Лили дето почина. Е ,нямаше как -взех си го. Винаги съм искала женско, но този Арчи се роди при нас. МНОГО е злояд и едвам го придумвам да яде.Същата е и дъщеря му Роксана,която е на 1г. Сега имам и две млади дъщери на Арчи,които си ги оставих за майки. Та в момента у нас има само 1 котка и 5 кучета. Преди имаше повече твари, но и покрай бебчето ми не остава време за тях. По-нататък ще ги увеличим надявам се. Очаквам и мини свинчерчето да роди другият месец. Весело е у нас. Кавказката овчарка си я гледам на работа , а при нашите съм оставила брата на Лили(дето я блъсна колата), че и те искат да имат дружинка.
Имам една молба към вас. Търся мъжки по-малък от 1,5кг, защото моята Рокси е толкова и и търся дребен мъжкар.
Keti, твоето пинчерче е супер. Сякъш не е от най-дребните,но може ли да ми кажеш колко тежи и имаш ли такива бебета като него?
Да са ви живи и здрави любимците. super best