Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 520
  • 521
  • 522
  • 523
  • 524
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10411 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 15 March 2010 - 05:27 PM

Ами незнам,Бубка пиша от вълнение,но задух не съм забелязвала.
User's Signature

Качена снимка

#10412 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2010 - 06:38 PM

rf_011.gif
User's Signature

If you are going to try, go all the way or don't even start. http://unconsciousness.biz/

Качена снимка

#10413 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2010 - 08:13 PM

alison(aly) ,я хвърли един поглед на тази тема:
http://forum.dog.bg/-t24154.html
User's Signature

Качена снимка

#10414 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2010 - 08:44 PM

Днес За Първи път obliakoh Поли, направо zamrazna NE искаш да направи и една krachka. Vashite kuchenca Как се chuvstvaha parvia път

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10415 Потребителят е офлайн   tanq.gufi Икона

Публикувано: 15 March 2010 - 09:04 PM

Здравейте. В понеделник ще си взимам пинчерче, мъжко реших да го кръстя Гуфи. Имам въпрос. То ще е само н 50 дена та ми е любопитно как изглежда едно 50 дневно кученце та ако някой има някаква снимка или нещо моля да е качи за да видя. Нямам търпение малчото да дойде. af_089.gif af_089.gif Много ви харесва всичките. Големи сте сладури.

#10416 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2010 - 09:23 PM

Много благодаря на всички. Явно е наистина емоции... dry.gif Но просто като я видя така да се дави иииии ми иде и аз да се задавя...
А Али иначе изобщо не иска да си показва носа навън и е все така мъничка и в клиниките постоянно й казват, че е чихухуа ab_041.gif ea_103.gif

Благодаря пак, прегръдки.

User's Signature

If you are going to try, go all the way or don't even start. http://unconsciousness.biz/

Качена снимка

#10417 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2010 - 09:27 PM

Прикачена снимка

Цитат(tanq.gufi @ Mar 15 2010, 08:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте. В понеделник ще си взимам пинчерче, мъжко реших да го кръстя Гуфи. Имам въпрос. То ще е само н 50 дена та ми е любопитно как изглежда едно 50 дневно кученце та ако някой има някаква снимка или нещо моля да е качи за да видя. Нямам търпение малчото да дойде. af_089.gif af_089.gif Много ви харесва всичките. Големи сте сладури.

User's Signature

Качена снимка

#10418 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2010 - 11:14 PM

Али, като четох какво си писала мисля, че и Доди ги получава от време навреме тези пристъпи, но и нас докторите ни казват, че не е проблем..така да се каже. Пък и веднъж гледах някъде тук такова клипче на куче, което не можеше да си поеме въздух по подобен начин и лекарите бяха писали, че е често срещано и не е нещо сериозно.
User's Signature

Качена снимка

#10419 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 March 2010 - 11:57 AM

Цитат(lagunano1 @ Mar 15 2010, 07:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Днес За Първи път obliakoh Поли, направо zamrazna NE искаш да направи и една krachka. Vashite kuchenca Как се chuvstvaha parvia път

Първо да кажа ,че г-ца Поли е много голям сладур ,а с тия прекрасни дрешки е принцеска wub.gif wub.gif wub.gif да я нацелуваш от мен и как Сиси.
Сега аз да кажа,че когато за пръв път облякох Сиси с дрешка .......такива къчове хвърляше.....Азис ряпа да яде. Така беше почти две седмици. Ще свикне и Поли да е облечена . Трябва и нагръдника да го пробвате първо у дома, че и с него ще си имате ядове.Много целувки на красивата Поли!!! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#10420 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 March 2010 - 12:03 PM

Цитат(alison(aly) @ Mar 15 2010, 03:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте всички.
Отдавна не сме се вясвали с Али тук, не за друго, а защото имахме проблеми със здравето, които дори не знам са приключили вече. За това искам да споделя и да ви попитам за мнение.

Преди няколко месеца Али имаше проблем с храната, която й изписаха лекарите да яде. Започна да повръща, аз разбира се я заведох да я видят. Смениха храната, давах й лекарства, но след като спря проблема с повръщането и нещата тръгнаха на добре започна да не може да си поема въздух няколко секунди,оправи се и след минута пак започна да се мъчи да си поеме въздух, и така 3 пъти. Аз разбира се, хайде отново в клиниката, но те ми казаха, че това било или защото я близнала нещо мръсно или от повръщането още не може да й се оправи стомаха... Минахме всички ваксини и обезпаразитявания, но този проблем си остана... т.е. правеше го от време на време това задъхване. Аз разбира се всеки път говорех за него на лекарките, но казваха ми, че е от вълнение и емоция. Сега вече това тя го прави всеки ден, аз преди седмица, когато всъщност започна да се случват тези пристъпи всеки ден, смених лекарките й... В новата клиника й взеха изпражнения - да видят дали не е от паразити, изписаха ми "лечебна храна", лекарства - нямаше никакви паразити, но нямаше и подобрение от лечението. Днес отново я заведох прислушаха я подробно, прегледаха й гърлото, температура - всичко било ок. И този лекар ми каза, че явно е от вълнение и да я наблюдавам, аз настоявах, че може би е добре да й се направи ренгенова снимка...

Мислите ли че това е възможно? От вълнение. Просто се бях побъркала тези месеци от притеснение...

Благодаря...

Али, моята Сиска същото го правеше в продължение на два -три месеца. Сигурна съм ,че е от емоции ..............защото беше пишкала няколко пъти на спалнята и доста и се карахме Но тя го правеше нарочно/пишкането/, защото не я пускахме да спи при нас. Като спряхме да и се караме и всичко отмина. Но понякога го прави и съм сигурна,че е от емоциите.
Красето ти изпрати клипче и ако си го гледала , .......сравни дали и малката принцеска прави същото ,но Сиската прави точно така.
А ти няма ли да ни изпратиш снимки на принцеса Али?
User's Signature

Качена снимка

#10421 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 March 2010 - 03:45 PM

Здравейте
скоро не съм писала, но ви чета wb_052.gif

Това със задъхването и Дракон го правеше, всеки път когато го оставях сам. Много ни се радваше, като се приберем и едвам си поемаше въздух. Взехме си още едно кученце за да не е сам и проблема се оправи ab_041.gif

А за дрешките, нормално е да "замръзва", това е нещо ново за куч. Аз винаги съветвам нашите клиенти първата дрешка да е нещо, като потниче или тениска за да не тежи и да не я усещат много, много ae_085.gif

#10422 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2010 - 04:02 PM

Здравейте на всички от отдавана не сам писала но редовно ви чета.Как са малките ви мушморочета?Навън времето е страхотно за една разходка е за сега довиждане и чакаме нови снимчици.Целувки mc_200.gif mc_200.gif mc_200.gif mc_200.gif
User's Signature

Качена снимка

#10423 Потребителят е офлайн   tanq.gufi Икона

Публикувано: 20 March 2010 - 03:32 PM

Моя сладур ще го вземем днес. И промених името. Реших д асе казва Макс. af_089.gif ae_085.gif ae_085.gif

#10424 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2010 - 09:36 PM

Поздравнения пожелавам ви много щастие и весели мигове заедно ,за което сам сигурна че ще е така
User's Signature

Качена снимка

#10425 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2010 - 01:13 AM

Замря ни темичката, хора.. Затопли се времето и всички тръгнахме на разходки, нямаме време. me_065.gif
Имам нови снимки на Доди и Рони, утре, ако имам време ще ги кача да пораздвижим малко нещата eyes.gif .

User's Signature

Качена снимка

#10426 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2010 - 11:41 AM

Наистина ни позамря темичката! Всеки чете на барзо ,никой не пише,все нямаме време.Имам предлужение :Всеки да направи пролетна фото сесия на своето бонбонче, и най-хубавата снимка чрез гласуване/ може и тайно /да бъде снимка на месеца,тоест мсеца да е на това бонбонче,следващия месец на друго, и така без да се сърдим и дразним за оценката всики месец да е на някое сладурче.Мисля че така и темичката няма да замира и ще има много снимки които да разглеждаме , а и ще се посмееме на воля! ab_041.gif md_064.gif mg_062.gif

#10427 Потребителят е офлайн   tanq.gufi Икона

Публикувано: 21 March 2010 - 10:19 PM

Новият член на семейството пристигна. Много сме игриви и направо се гордея с него че е на 40 а ве4е 4 пъти се испишка на памперса и 2 пъти се изака, а това колко пъти се е испишкало на килима е отделене въпрос. Скоро ще пусн снимки. ae_085.gif af_089.gif af_089.gif zz_223.gif zz_223.gif zz_223.gif

#10428 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2010 - 10:55 PM

Ей браво! Да ви е живо и здраво сладурчето и само да ви радва. Чакаме снимки на мъника.
User's Signature

Качена снимка

#10429 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 March 2010 - 12:55 PM

Здравейте и от мен!!!И ние имаме нов член на семейството от 14.03.! zz_223.gif Днес става на 44 дена!Много се чудехме с приятеля ми как да го кръстим!Трагнах ме от там, че е с цвят на капучино, от там аз измислих Чино и на галено стана Чочи!Надявам се да няма и други бебета със същото име!Сега се гушка ме,играем си и така!Постоянно иска да го гушкам и така спи!Аз се притеснявам, че ще свикне така постоянно да спи при нас, но майка каза да го гушкам малкото бебе! md_064.gif Сега ще ви кача някои снимки, не са много хубави и не може да се види добре,защото са от телефона ми, но няма значение!Аз не ви писах една седмица, защото бях болна на антибиотици и с Чочко спинкахме двамата докато се оправя!Но сега когато имам възмойност ще пиша и ще пращам снимки!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10430 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 22 March 2010 - 04:26 PM

Честити кученца smile.gif ! Много да ги слушате ea_103.gif !
Цитат(diva-d4 @ Mar 21 2010, 10:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
.....Имам предлужение :Всеки да направи пролетна фото сесия на своето бонбонче.............

Ние ще участваме във фотосесията:"Куче на два крака". Там дано да сме без конкуренция!
На Бъди продължава да му се случва какво ли не, така че не ми се пише. Ще пратя само снимки smile.gif :

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +