Мини Пинчер
Публикувано: 15 March 2010 - 06:38 PM
Публикувано: 15 March 2010 - 08:13 PM
Публикувано: 15 March 2010 - 09:04 PM
Публикувано: 15 March 2010 - 09:23 PM
А Али иначе изобщо не иска да си показва носа навън и е все така мъничка и в клиниките постоянно й казват, че е чихухуа
Благодаря пак, прегръдки.
Публикувано: 15 March 2010 - 09:27 PM
Публикувано: 15 March 2010 - 11:14 PM
Публикувано: 16 March 2010 - 11:57 AM
Първо да кажа ,че г-ца Поли е много голям сладур ,а с тия прекрасни дрешки е принцеска
Сега аз да кажа,че когато за пръв път облякох Сиси с дрешка .......такива къчове хвърляше.....Азис ряпа да яде. Така беше почти две седмици. Ще свикне и Поли да е облечена . Трябва и нагръдника да го пробвате първо у дома, че и с него ще си имате ядове.Много целувки на красивата Поли!!!
Публикувано: 16 March 2010 - 12:03 PM
Отдавна не сме се вясвали с Али тук, не за друго, а защото имахме проблеми със здравето, които дори не знам са приключили вече. За това искам да споделя и да ви попитам за мнение.
Преди няколко месеца Али имаше проблем с храната, която й изписаха лекарите да яде. Започна да повръща, аз разбира се я заведох да я видят. Смениха храната, давах й лекарства, но след като спря проблема с повръщането и нещата тръгнаха на добре започна да не може да си поема въздух няколко секунди,оправи се и след минута пак започна да се мъчи да си поеме въздух, и така 3 пъти. Аз разбира се, хайде отново в клиниката, но те ми казаха, че това било или защото я близнала нещо мръсно или от повръщането още не може да й се оправи стомаха... Минахме всички ваксини и обезпаразитявания, но този проблем си остана... т.е. правеше го от време на време това задъхване. Аз разбира се всеки път говорех за него на лекарките, но казваха ми, че е от вълнение и емоция. Сега вече това тя го прави всеки ден, аз преди седмица, когато всъщност започна да се случват тези пристъпи всеки ден, смених лекарките й... В новата клиника й взеха изпражнения - да видят дали не е от паразити, изписаха ми "лечебна храна", лекарства - нямаше никакви паразити, но нямаше и подобрение от лечението. Днес отново я заведох прислушаха я подробно, прегледаха й гърлото, температура - всичко било ок. И този лекар ми каза, че явно е от вълнение и да я наблюдавам, аз настоявах, че може би е добре да й се направи ренгенова снимка...
Мислите ли че това е възможно? От вълнение. Просто се бях побъркала тези месеци от притеснение...
Благодаря...
Али, моята Сиска същото го правеше в продължение на два -три месеца. Сигурна съм ,че е от емоции ..............защото беше пишкала няколко пъти на спалнята и доста и се карахме Но тя го правеше нарочно/пишкането/, защото не я пускахме да спи при нас. Като спряхме да и се караме и всичко отмина. Но понякога го прави и съм сигурна,че е от емоциите.
Красето ти изпрати клипче и ако си го гледала , .......сравни дали и малката принцеска прави същото ,но Сиската прави точно така.
А ти няма ли да ни изпратиш снимки на принцеса Али?
Публикувано: 16 March 2010 - 03:45 PM
скоро не съм писала, но ви чета
Това със задъхването и Дракон го правеше, всеки път когато го оставях сам. Много ни се радваше, като се приберем и едвам си поемаше въздух. Взехме си още едно кученце за да не е сам и проблема се оправи
А за дрешките, нормално е да "замръзва", това е нещо ново за куч. Аз винаги съветвам нашите клиенти първата дрешка да е нещо, като потниче или тениска за да не тежи и да не я усещат много, много
Публикувано: 21 March 2010 - 11:41 AM
Публикувано: 22 March 2010 - 12:55 PM
Публикувано: 22 March 2010 - 04:26 PM
Ние ще участваме във фотосесията:"Куче на два крака". Там дано да сме без конкуренция!
На Бъди продължава да му се случва какво ли не, така че не ми се пише. Ще пратя само снимки

Вход

Горе
Цитиране +