Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 521
  • 522
  • 523
  • 524
  • 525
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10441 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 March 2010 - 03:45 PM

Златина,аз съм от по строгите стопани и съм на мнение всеки да си знае мястото. Кучета ми спят на земята в техни къщички.Смятам че така всеки се наспива по добре, а и защото имам малко момченце държа да си спят по местата.В началото скимти но когато види че не му минава номера свиква.За пишкането слагах памперсна пелена за възрстни , практично и чисто.Това естественно незначи че не маркираше и на други места но всичко си има цена ab_041.gif За излизането - още е много малко и се плаши от всичко непознато затова скимти ,но това ще е времено докато порасне малко.Надявам се че малко ти помогнах , с времето сама ще разбереш кое е най добро за теб и твоето бебче.

#10442 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 March 2010 - 04:14 PM

Даммммм!Благодаря ти diva-d4!Значи ,ще трябва да се опитам да не го чувам като скимти пред вратата на спалнята. dh_188.gif Но той е още глупаче и не може да си намери къщичката ,пък и той не влиза много много там ,освен аз ако не го пъхна!И незнам изобщо дали му харесва в нея или ще му е по-добре в такова специално легълце......Охххх ,голям зор ще видим докато свикне!Добре ,ще видим как ще стане!Благодая ти отново diva-d4!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10443 Потребителят е офлайн   boiko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Свиленград

Публикувано: 24 March 2010 - 05:32 PM

Здравейте :) Имам пинчер и е браменна от близо 20 дни. Ако я напудря против паразити, ще и навреди ли ?

#10444 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 March 2010 - 05:40 PM

Цитат(boiko @ Mar 24 2010, 04:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте :) Имам пинчер и е браменна от близо 20 дни. Ако я напудря против паразити, ще и навреди ли ?

Питайте вет-а си!
User's Signature

Качена снимка

#10445 Потребителят е офлайн   tanq_gufi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 24 March 2010 - 08:59 PM

Ето ни и нас. ae_085.gif ae_085.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#10446 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2010 - 09:37 PM

Ето малко и от насс af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif

User's Signature

Качена снимка

#10447 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 March 2010 - 10:03 AM

Нас ще ни видите утре ,надявам се ,защото изобщо не стоим мирно и едни размазани снимки стават! cd_045.gif wf_039.gif
User's Signature

#10448 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2010 - 10:33 AM

Здравейте!
Добре дошли на новите dog.gif мишета wub.gif много сладки мъничета.Да са ви живи и здрави и да ги слушате
На въпроса на Златинка мога да отговоря,че и аз съм от по строгите ea_103.gif и всеки да си знае мястото за спане. Сиси си има къщичка и още от първия ден си я хареса ,но пък тя беше по-голяма когато я купих. За да свикне по-бързо кученцето може да се постели в къщичката любимото одеалце Пък и нашите мъници са много лесни за възпитание и бързо свикват с новостите. Всяка вечер стане ли 20,30-21,00 без да я подканвам тя си ляга. Но в началото аз и създадох този режим.Вместо да заспива на дивана ,аз я носех в къщичката ...........
За пишкането много пъти съм писала ...........ние нямахме никакви проблеми Първо на памперси на терасата, която е остъклена а и тогава беше август /горещина/ и от третия ден като я изведохме на вън свикна Лошото е ,че когато вали или има сняг и не ми се ходи на вън .......нашата принцеса не признава нищо Не иска на памперс и се стиска докато я изведа Имало е случай толкова и се пишка или ака ,че трепери и плаче ,но у дома не иска. Всичко е до навик..........както се научи.
Аз пък направих една голяма грешка ,която още не мога да поправя Когато се застуди времето късна есен .......аз започнах да оставям Сиси у дома с дрешка. И доста я изнежих и сега ако не е с нещо тъничко облечена през деня изобщо не излиза от къщичката си А излизането на вън е с дебела плетена дреха. Ако е гола прави кръгом и не иска на вън
Лек ден на всички!

User's Signature

Качена снимка

#10449 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 March 2010 - 11:59 AM

Благодаря ти Galka43!И аз нося Чочи в къщичката му когато заспи при мен!Но от както му преместих къщичката по-близо до дивана го гледам ,че и сам си влиза в нея.А снощи ,понеже пак се изака малко на килима ,му се скарах и го пратих в къщичката му ,изчаках го да заспи и аз тихомълком се мушнах в спалнята без да разбере!Сутрин като отивам на работа пак така,пращам го да спи и аз пак се изнизвам тихо.Дано да се научи да стои самичък и да си спи на мястото.А сутрин като стана той идва при мене ,аз го взема нацелувам го едно хубаво за добро утро ,пуснаго да си ходи и да си играе ,пък той след мене тепа!Много ми обича чехлите с които стоя в къщи ,хапе ги,играе си с тях и като правя нещо той застава върху краката ми и почва да скимти и не мога да разбера какво иска!Голямо е пате още!Купих му една шарена топчица ,вътре със звънче , а пък той го е изстрах от него! wc_055.gif Но някои неща ги отдавам на това ,че е още малък.И се надявам да е заради това.Дано довечера да успея да го снимам ,защото е голямо швъкало ,че и аз да ви пратя някоя друга снимка!Успешен ден!
User's Signature

#10450 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2010 - 03:29 PM

Злате, още нещо ...........Сиси има много плюшени играчки. Но като избираш ще гледаш да са добре зашити и по твърди да не парцалоса за два дни. Сега твоя мишок ще вади зъби. По принцип както бебетата обичат да си играят с играчки и да ги ръбат.В зоомагазините продават и едни твърди топки с едни израстъци като пъпки Те също са много добри. Още нещо.........има кокалчета от пресована телешка кожа .......аз винаги имам в наличност ,защото нашата мома набързо ги изръбва.
А за чехлите не съм имала проблем защото като тръгвах на работа чехлите ги криех в шкафа. Дано съм била полезна tb_195.gif
User's Signature

Качена снимка

#10451 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 March 2010 - 03:57 PM

И аз съм му взела такива телешки ,но неговите са като пръчици.Ама Чочи не ги отразява изобщо все още!Плюшена играчка му намерих едно мое старо грозно пате ,вътре в него има едно твърдо нещо което издава някви звуци но то е развалено ,мисля да му го дам.Има и гумена човчица така че ще има да си играе с нея.А според мен ми харесва чехлите защото са малко по космати и шарени и постоянно ходи след мен и ги хапе!Иначе и аз ги пребирам като ме няма там,но като легна на дивана голямо мятане става!Опитва се да ги обърне и да ги мята като големите кучета ,но понеже чехала е по-голям от него и се опира в земята ,Чочи пада и се търкулва и му се ядосва още повече! gk_164.gif Много е смешен!Аз мислех да му взема такава топка ,но ми се стори че е много твърда и затова не я взех.Мисля сега да му взема един гумен кренвирш ,хем е мек, хем от него стърчът едни възли от въже и се надявам да му хареса!И разбира се ,че си била полезна Galka43!Благодаря!
User's Signature

#10452 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 26 March 2010 - 09:59 AM

Добро утро! tb_195.gif Ето и от нас най-накрая снимки! oc_171.gif Приятен и успешен ден на всички вас и вашите кученца! vb_024.gif ra_180.gif ie_146.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#10453 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 March 2010 - 11:00 AM

Здравейте момичета! Благодаря ви за красивите снимки .............оплакнах си окото с тия красиви малки сладури.
норе направи някоя снимка/ако стои мирно/ по отдалеко........... wub.gif
Тане имаш сладкишче и половина wub.gif
Злате, мога ли да те помоля да снимаш твоя юнак до един чехъл ..........дали изобщо ще се види ..........голям wub.gif мънзар ......пупупуууу

момичета да ги нацелувате по томбачетата от мен! va_010.gif va_010.gif va_010.gif
User's Signature

Качена снимка

#10454 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 March 2010 - 12:15 PM

ac_007.gif Нямаш проблеми!Довечера ще пробвам да го снимам ,ако стои мирно.Понякога се случва като падне чехалът да го захлюпи и той още повече побеснява!Какво да ви говоря такова търчене става ,като малка ракета е! vh_178.gifАз имам един въпрос.Как ще става гласуването?
User's Signature

#10455 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 March 2010 - 12:34 PM

Ох труден въпрос с това гласуване. Аз нямам фотоапарат ,а телефона ми прави ужасни снимки и не мога да покажа актуална снимка ,но ще гласувам. Ми като всички ми харесват, как ще стане не знам. Тук във форума не съм видяла грозно животинче и ще ми и прекалено трудно.

Злате сега като гледам той твоя юнак една шепичка ........като че ли моята пикла не е била толкова малка.........вече забравих Колко грама е Чочито? Сисито беше 750гр като я взех и беше на 2м и 10дни
Нали го нагушка и нацелува заради мен?
User's Signature

Качена снимка

#10456 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 March 2010 - 12:50 PM

Ами ако искате всеки пуска във форума снимка на кученцето което му е харесало най-много!Примерно на мен ми е харесала някоя снимка от на Нора или Таня ,save-ам си я на компютъра и после я качвам като пиша ,че гласувам за тази снимка!После се броят снимките и кученцето което има най-много снимки то печели!Ако сте съгласни така и ако става!

Ами да ти кажа Галка не съм го теглила до сега!На 06.04. ще ходим да ни бият втората ваксинка и ще ги помоля да го претеглят.А ако аз намеря по някакъв начин ще ти кажа ,но той сега е на месец и половина , по малък е от твойто Сиси когато си я взела!За гушкането и целуването ще стане по-късно защото сега съм на работа!
User's Signature

#10457 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2010 - 07:03 PM

Прикачена снимка Прикачена снимка
Хоп троп. Ето ни отново с Али... малко със закъснение... пращам обещани нейни снимки... ae_085.gif
Оу и споделям пак проблем, че моята Али има панически страх от излизането на вън. Просто вече е голяма, а не иска и не иска да излиза на каишка, само в чантата, някакви идеи? Как да се научи по-леко?
tb_195.gif ud_009.gif
User's Signature

If you are going to try, go all the way or don't even start. http://unconsciousness.biz/

Качена снимка

#10458 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2010 - 09:55 PM

Доди до последно я беше страх като се разхождахме в квартала. Сега от зимата не съм я изкарвала, а си седи само в двора не знам дали са се променили нещата, но явно си им е от породата да са страхливи..знам ли не си го обяснявам по друг начин..
User's Signature

Качена снимка

#10459 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 March 2010 - 01:06 PM

Ние пък не сме страхливи ами прекалено общителни ab_041.gif Тичаме да се запознаваме със всичко живо и да го каним на игра,ама никой не ни обръща внимание,сигурно защото от вълнение Тайрата започва да подскача като пинг-понг,да се върти като пумпал и търчи като ракета.....погледат я погледат,па я отминат.Говоря за големите кучета, малките не са ни толкова интересни.
Тук правим опити да се сприятелим и поиграем с една котка,ама не ни се получи.Хем я поканихме на игра по всички правила на етикета- с приклекнали предни крачка,с навирено дупе и с махаща опашка ab_041.gif Нито сме лаели,нито сме се перчили а тя ни обърса един шамар и изчезна md_064.gif И от обида и изядохме акото,ама с голям мерак zz_020.gif
После и един гълъб ни беше интересен,ама не можахме да се покачим на дървото ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10460 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2010 - 02:12 PM

Прикачена снимка
Хахахаахаааа
супер. Ние снощи с Али излезнахме на разходка около блока и листата, които се движеха по улицата бяха най-забележителни ab_041.gif . Възнградих я с пиле и беше щастлива. Ха ха хаа... днес мисля пак да обиколим бавно блока... като поспре дъжда. А тъй като на Али й предстой разгонване, вие как се справяте? dh_188.gif
User's Signature

If you are going to try, go all the way or don't even start. http://unconsciousness.biz/

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 521
  • 522
  • 523
  • 524
  • 525
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема