Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 522
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10461 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 March 2010 - 01:19 PM

Радвам се че идеята ви допадна,и снимките го доказват. af_089.gif Много хубави бебоци,просто нямам думи ПУ-ПУ-ПУ!!!Да са ви живички и здравички тези dog.gif .Те са уникално крсиви всяко по своему,и наистина гласуването ще е тежко ,но има толкова много месеци,всяко ще си получи своя,сигурна съм!Продължавайте да ни радвате с нови снимки.
Чери,малката кукла ми е любимка.Галка, с телефон или апарат няма значение пусни ни снимка!Али е станала голям бонбон,браво! За да не пропусна някого ще кажа само че всички са чудесни. re_037.gif

#10462 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 March 2010 - 04:41 PM

Ние понеже още не можем да излизаме се забавляваме с чехлите ни както виждате, чорапите и едно шалче което съм му го сложила в къщичката!А като го дъчжа да лежи при мене много обича пръстите и ушите ми ,за дрехите да не говорим.Като се върна от работа го намирам някъде из хола ,а пода на къщичката му е почети изваден от нея! Телефона или фотоапарата също са интересни на Чочко!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10463 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 March 2010 - 09:16 AM

Добро утро! малкия Чочко по-мъничък от чехъл..........малееееееее
Малката Али станала сладка госпожичка........и толкова ще е трудно да избера най-хубаво мъниче.....
всички са страхотни.............
User's Signature

Качена снимка

#10464 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 12:04 PM

Ма Чочко много благ бе,мали много е сладък да го нацелувате от мен. happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif
User's Signature

Качена снимка

#10465 Потребителят е офлайн   Sistura Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 31 March 2010 - 04:06 PM

Здравейте на всички.Незнам дали е това мястото да пиша,но не измислих по-подходящо.Имам щастието да отглеждам голдъм-ретривър от вече почти половин година.В момента е на 7 месеца и е женска,сега може ни се питате защо ви занимавам с голдънски въпроси,но искам да попитам друго smile.gif . От довечера вкъщи ще си имаме и мъничко пинчероподобно,женско на 4 месеца.Историята е дълга, няма да ви затормозявам и с нея, факт е че ще си я гледам малката Буболина, но имам някои притеснения. Как ще си реагират една на друга? По-принцип по-мъничките породи се страхуват от по-едрите от кучета, джафкат ги някои се спускат и да хапят. По принцип голдънката е първото ми куче, до сега не съм имала, да не говорим пък за две. Всякакви съвети ще са ми от полза. Има ли особености при храненето, заедно или отделно? Спането? Освен това Тами (голдъна), има изразена непоносимост някои да се закача с нея докато си играе с пръчка или някоя от играчките си. Иначе е много кротка. Моля ако някои има подобен опит нека сподели. Благодаря ви предварително...

#10466 Потребителят е офлайн   tanq_gufi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 05:11 PM

Здравейте красавци! Имам въпрос кученцето ми е на 49 дена и просто ме побърква от хапане. И ръмжи и въобще много лошо хапе. А не знам дали си играе или нарочно, но няма логика да хапе нарочно защото както си вървя и изведнъж ми хваща крачола и почва да го дърпа. И там е работата че и по лице, и по ръци и навсякъде хапе и то много силно. Просто цялата съм надрана и нахапана. zz_219.gif

#10467 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 08:51 PM

Цитат(tanq_gufi @ Mar 31 2010, 05:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте красавци! Имам въпрос кученцето ми е на 49 дена и просто ме побърква от хапане. И ръмжи и въобще много лошо хапе. А не знам дали си играе или нарочно, но няма логика да хапе нарочно защото както си вървя и изведнъж ми хваща крачола и почва да го дърпа. И там е работата че и по лице, и по ръци и навсякъде хапе и то много силно. Просто цялата съм надрана и нахапана. zz_219.gif

И моята Ники хапеше и понякога доста силно,но пък нали и растат зъбки ,но иначе според мен си играе аз от седмица близо вече като я извеждаме и се по окроти{наван си изразходва енергията,но голям зор е да се научи да ходи}Късмет с вашата хубавица и много да ви радва ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#10468 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 March 2010 - 11:34 PM

Цитат(Sistura @ Mar 31 2010, 01:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички.Незнам дали е това мястото да пиша,но не измислих по-подходящо.Имам щастието да отглеждам голдъм-ретривър от вече почти половин година.В момента е на 7 месеца и е женска,сега може ни се питате защо ви занимавам с голдънски въпроси,но искам да попитам друго smile.gif . От довечера вкъщи ще си имаме и мъничко пинчероподобно,женско на 4 месеца.Историята е дълга, няма да ви затормозявам и с нея, факт е че ще си я гледам малката Буболина, но имам някои притеснения. Как ще си реагират една на друга? По-принцип по-мъничките породи се страхуват от по-едрите от кучета, джафкат ги някои се спускат и да хапят. По принцип голдънката е първото ми куче, до сега не съм имала, да не говорим пък за две. Всякакви съвети ще са ми от полза. Има ли особености при храненето, заедно или отделно? Спането? Освен това Тами (голдъна), има изразена непоносимост някои да се закача с нея докато си играе с пръчка или някоя от играчките си. Иначе е много кротка. Моля ако някои има подобен опит нека сподели. Благодаря ви предварително...

Здравейте. Ние вкъщи освен пинчера имаме още две големи кучета (немски овчарки). Пинчерката се разбира добре и с двете. Втората немска овчарка я взехме след пинчерката, на около 4 месеца беше. Бързо свикнаха, сега отвеме навреме се закачат, но рядко е с лоши намерения и от двете страни. Смятам, че и при вас бързо ще свикнат една с дрега, защото и двете са малки. Като за начало може да ги храните отделно, за да свикнат първо една с друга, но не твърдя, че това е компетентно мнение. Успех! ae_085.gif
Каква е малка буболечка Чочко ab_041.gif .

User's Signature

Качена снимка

#10469 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 April 2010 - 09:17 AM

Цитат(tanq_gufi @ Mar 31 2010, 04:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Не се притеснявай изобщо Танче!Върнисе накоя и друга страница назад за да видиш какво прави!Чочко на обича ушите на приятеля ми, просто е луд по тях. ab_041.gif Хапени по носа,очите,бузите,ръцете,краката и крачолите, но много обича като си събуя чорапите да ми ги отмъкне!Както каза и Нора - зъбки ще сменят!И моля ви се пращайте и вие снимки ,защото аз сега пак ще кача ,неудобно ми е вече само аз да качвам!Ще ви покажа едни "страстни" целувки на Чочко с неговата играчка, голяма игра и след това сън.И след съня хапване на уши..... и пак с играчката!Приятен и успешен ден на всички! tb_195.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10470 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2010 - 10:46 AM

Злате, бонбончето Чочко е страхотен мъник. ние с вече големите каки и батковци се радваме когато изпращата снимки на бебоците. пупупуууууууу да са Ви живи и здрави и пращайте снимки ,че да оплакнем окото с бебоците! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif на всички много целувки! va_010.gif va_010.gif va_010.gif
User's Signature

Качена снимка

#10471 Потребителят е офлайн   Sistura Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 01 April 2010 - 03:17 PM

Здравейте. Ние вкъщи освен пинчера имаме още две големи кучета (немски овчарки). Пинчерката се разбира добре и с двете. Втората немска овчарка я взехме след пинчерката, на около 4 месеца беше. Бързо свикнаха, сега отвеме навреме се закачат, но рядко е с лоши намерения и от двете страни. Смятам, че и при вас бързо ще свикнат една с дрега, защото и двете са малки. Като за начало може да ги храните отделно, за да свикнат първо една с друга, но не твърдя, че това е компетентно мнение. Успех! ae_085.gif
Каква е малка буболечка Чочко ab_041.gif .

[/quote]

Благодаря за съветите. За сега нещата се развиват добре :). Весело посрещане на празниците smile.gif .

#10472 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2010 - 04:03 PM

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10473 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 02 April 2010 - 10:00 AM

Весели празници и от нас!!!
Всички сте срахотни,не знам как ще се оценявате,но с трудна задача се захващате-за мен всички са много хубавки и сладички,така,че няма да участвам...но ще следя с интерес как се развива гласуването...
Много цунки на всички малки големи и още по-големи момиченца и момченца gb_023.gif gb_023.gif gb_023.gif

Ааа щях да забравя,я хвърлете по един поглед на петицията(под линийката на Арчи) и си дайте гласчето за един по-добър и спокоен живот(надявам се) за нашите приятели четириногите
User's Signature

Качена снимка

#10474 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 07:07 PM

Весели празници-ето и от нас малко снимки wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

User's Signature

Качена снимка

#10475 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 07:38 PM

Здравейте,пак съм аз,но забравих да ви попитам казаха ми че е добре поне веднъж да я забременем,аз мислихда не я пускаме[разбира се има време де]но наистина трябва ли да я пуснем поне веднъж?
User's Signature

Качена снимка

#10476 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2010 - 09:20 AM

Желая на всички здраве и късмет!

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10477 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2010 - 12:17 PM

Цитат(nora12 @ Apr 3 2010, 07:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,пак съм аз,но забравих да ви попитам казаха ми че е добре поне веднъж да я забременем,аз мислихда не я пускаме[разбира се има време де]но наистина трябва ли да я пуснем поне веднъж?

nora12, има много противололожни мнения по този въпрос.Влез във ветиринарен кабинет и попитай ветовете. Аз доста четох и разпитвах и след първото разгонване я кастрирах. дори съжалявам ,че не го направих преди първо разгонване. това дали ще роди едно кученце не е гаранция ,че после пак няма да зоболее Това беше и отговора на професора който кастрира Сиси. Но аз съм веща в моята професия и е по-добре да попиташ вета си.
User's Signature

Качена снимка

#10478 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2010 - 01:03 PM

Благодаря се пак за отговора ще те послушам и ще попитаме вета.
User's Signature

Качена снимка

#10479 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2010 - 02:45 PM

Здравейте!Аз не съм ветеринар,но съм разговаряла с много такива и по-голямата част от тях казват,че това,че кучето трябва да роди поне веднъж е МИТ(легенда),т.к с времето много хора са очовечили кучетата,т.е "трябвало" да става като при хората и да раждат поне по веднъж.
Та това е напълно НЕвярно ea_103.gif Даже повечето ветеринари съветват,че е най-добре женското куче да се кастрира още преди първото разгонване wb_052.gif това спестява много бъдещи здравословни проблеми(на кучето),пък и спестява много нерви на стопаните ae_085.gif
Надявам се да съм помогнала!
User's Signature

Качена снимка
Precious Pei Kennel Bulgaria http://www.facebook....eciousPeiKennel

#10480 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2010 - 03:16 PM

Аз не бих рискувала живота на кучето заради едно раждане. Знаете,че при малките породи е много опасно и често се налага секцио.На една приятелка пинчера е на 16г. и не е раждала никога,а си е жива и здрава!

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 522
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема