Чери,малката кукла ми е любимка.Галка, с телефон или апарат няма значение пусни ни снимка!Али е станала голям бонбон,браво! За да не пропусна някого ще кажа само че всички са чудесни.
Мини Пинчер
Публикувано: 29 March 2010 - 01:19 PM
Чери,малката кукла ми е любимка.Галка, с телефон или апарат няма значение пусни ни снимка!Али е станала голям бонбон,браво! За да не пропусна някого ще кажа само че всички са чудесни.
Публикувано: 29 March 2010 - 04:41 PM
Публикувано: 31 March 2010 - 04:06 PM
Публикувано: 31 March 2010 - 05:11 PM
Публикувано: 31 March 2010 - 08:51 PM
И моята Ники хапеше и понякога доста силно,но пък нали и растат зъбки ,но иначе според мен си играе аз от седмица близо вече като я извеждаме и се по окроти{наван си изразходва енергията,но голям зор е да се научи да ходи}Късмет с вашата хубавица и много да ви радва
Публикувано: 31 March 2010 - 11:34 PM
Здравейте. Ние вкъщи освен пинчера имаме още две големи кучета (немски овчарки). Пинчерката се разбира добре и с двете. Втората немска овчарка я взехме след пинчерката, на около 4 месеца беше. Бързо свикнаха, сега отвеме навреме се закачат, но рядко е с лоши намерения и от двете страни. Смятам, че и при вас бързо ще свикнат една с дрега, защото и двете са малки. Като за начало може да ги храните отделно, за да свикнат първо една с друга, но не твърдя, че това е компетентно мнение. Успех!
Каква е малка буболечка Чочко
Публикувано: 01 April 2010 - 09:17 AM
Не се притеснявай изобщо Танче!Върнисе накоя и друга страница назад за да видиш какво прави!Чочко на обича ушите на приятеля ми, просто е луд по тях.
Публикувано: 01 April 2010 - 03:17 PM
Каква е малка буболечка Чочко
[/quote]
Благодаря за съветите. За сега нещата се развиват добре :). Весело посрещане на празниците
Публикувано: 02 April 2010 - 10:00 AM
Всички сте срахотни,не знам как ще се оценявате,но с трудна задача се захващате-за мен всички са много хубавки и сладички,така,че няма да участвам...но ще следя с интерес как се развива гласуването...
Много цунки на всички малки големи и още по-големи момиченца и момченца
Ааа щях да забравя,я хвърлете по един поглед на петицията(под линийката на Арчи) и си дайте гласчето за един по-добър и спокоен живот(надявам се) за нашите приятели четириногите
Публикувано: 06 April 2010 - 12:17 PM
nora12, има много противололожни мнения по този въпрос.Влез във ветиринарен кабинет и попитай ветовете. Аз доста четох и разпитвах и след първото разгонване я кастрирах. дори съжалявам ,че не го направих преди първо разгонване. това дали ще роди едно кученце не е гаранция ,че после пак няма да зоболее Това беше и отговора на професора който кастрира Сиси. Но аз съм веща в моята професия и е по-добре да попиташ вета си.
Публикувано: 06 April 2010 - 02:45 PM
Та това е напълно НЕвярно
Надявам се да съм помогнала!

Вход

Горе
Цитиране +