Мини Пинчер
Публикувано: 08 April 2010 - 02:10 PM
Публикувано: 08 April 2010 - 02:36 PM
Ами нашета 2ра ваксина ни е сложиха на 7ми този месец и ми казаха след 3 седмици д/г да го закараме за 3та ваксина, но иначе за разходките ми казаха да не го изкарвам веднага ами след 6-7 дена. Но и на мен ми се струва малко късничко чак юни. Не знам
Публикувано: 08 April 2010 - 03:59 PM
Предполагам колко е голямо желанието Ви да изведете на вън бебешоците,,,но просто не знаете на какъв риск ги излагате. След трета ваксина и то наколко дни пак трябва да изчакате!!!!
Има много за четене и доста потърпевши от такова избързване. потрайте малко...........изчакайте третата ваксина След това ще сте спокойни
Желая Ви много хубави моменти със сладките бебоци .............те всички са направо невероятни
Публикувано: 08 April 2010 - 05:25 PM
Публикувано: 08 April 2010 - 06:15 PM
Lagunano1Това куче е невероятно до сега не бях чувала че може да живеят толкова много,но винаги има първи път нали :)
Да рядко се случва да живеят толкова,но има и други случаи. Имаше един пинчер в нашия град които се разхождаше сам по улиците. Дори и през зимата. Винаги съм се чудила стопаните му как не ги е страх да го пускат така. Та този пинчер умря тази зима на 17 г. Дано и нашите любимци живеят толкова!
Публикувано: 11 April 2010 - 07:57 PM
Проблема ни е следния - преди месеци, когато пътувахме с влак всичко беше ок, т.е. Али спа през целия път. Сега обаче откакто ходим на разходки е много нервна - лае всеки човек и куче, които срещнем. Както беше и днес във влака беше лудо лаене по всеки, които мине покрай нея във влака? Докато преди, когато я носех само с чантата от време на време навън, беше си спокойна - подаваше муцуна и само наблюдаваше... Не знам какво стана?
Дали е възможно да наближава разгонване и за това да е такава? Четох в по-старите теми из форума за подобни притеснения, но не открих разрешението им... За това споделям и моля за мнения...
Публикувано: 12 April 2010 - 10:55 AM
alison(aly) и при нас стана точно така. Сиската беше много тиха и послушна. Но в последно време лае доста и някой да не я закачи ///оголва зъби да хапе///дори ухапа едно кученце.
Играехме в морската градина с топката и едно 4,5месечно куче но /от големите породи/и три пъти по едро от нея , дойде да си играе с нея и понечи да и вземе топката и наща го ухапа. Много неприятна ситуация беше за мен и дори доста виках, карах се и е нашляпах, за да разбере и спре да го прави. Дано ни е за последно.
Публикувано: 12 April 2010 - 11:03 AM
Честно казано не знам какво да си мисля, тя не се радва изобщо като тръгна да я извеждам... :( Не знам дали е от несигурност, страх...? Нямам идея. Или от голяма глезотия? :) Но никак не е ок...
Публикувано: 12 April 2010 - 01:26 PM
Ами нашета 2ра ваксина ни е сложиха на 7ми този месец и ми казаха след 3 седмици д/г да го закараме за 3та ваксина, но иначе за разходките ми казаха да не го изкарвам веднага ами след 6-7 дена. Но и на мен ми се струва малко късничко чак юни. Не знам
Ами Танче, на мене ми казаха че е по добре да го изкарам от 7 до 10 дена след 3-та ваксина!И така мисля да направя.За по сигурно, да не се разболее нещо че ме е изстрах!Но щом твоя вет ти е казал така, значи може.На Чочи 2-та ваксина беше на 06.04., а третата е на 06.05. и ще стискам зъби до тогава!
Публикувано: 12 April 2010 - 02:30 PM
Честно казано не знам какво да си мисля, тя не се радва изобщо като тръгна да я извеждам... :( Не знам дали е от несигурност, страх...? Нямам идея. Или от голяма глезотия? :) Но никак не е ок...
А Сиси обича да ходи на разходка.............а има ли и топка е направо като вихрушка.Непрекъснато бяга и я гони и дори не и се иска да се връщаме у дома. Сутрин когато не иска да става за разходката,а аз закъснявам за работа само да кажа на мъжа ми че отивам на разходка и тя вече е до вратата и чака!!
Публикувано: 12 April 2010 - 09:42 PM
Поздрави.
Публикувано: 14 April 2010 - 12:11 PM
Публикувано: 16 April 2010 - 02:03 AM
Публикувано: 16 April 2010 - 01:53 PM
Поли е много сладка и мъничка.
А Сисито....
Много красиви госпожици!Сладурани!
Публикувано: 16 April 2010 - 02:02 PM
Защо ти се струва голям Чочко? на мен ми се струва малък даже. Колко тежите вмомента?
Иначе е супер сладък,пък и ти си много добър фотограф,страхотни снимки му правиш!

Вход

Горе
Цитиране +