Здравей

Чери........

Ти миличка

изобщо ни забрави и не пускаш снимки на моята любимка.
Благодаря за тия снимки ,но мисля ,че и още имаш и ако покажеш Тайричка ,ще съм ти безкрайно благодарна.

Галка,специално за теб пресни-пресни снимчици

Здравейте! Представям ви Кари - госпожица, която ще навърши утре 5 месеца. Когато ми я подариха на Коледа, ми казаха, че с нетърпение очакват да чуят в какво Кари ще бъде "най". Според моите приятели, няма притежател на пинчер, който да не смята, че именно неговото куче е "най" в едно или друго отношение. Аз съм затруднена да кажа в какво Кари е "най" поради простата причина, че я намирам simply the best :))) /и това от човек, който до скоро смяташе, че е по-добре да имаш прилеп отколкото пинчер/ Мисля, че всички тук сте на същото мнение за своите малки големи кучета. Ако съм успяла да прикача снимка на Кари отпреди седмица, ще видите, че тя определено не се вписва в категорията "апартаментно куче играчка". Не само, че ходи без умора и досада часове /е, от време на време я пъхах в полара си или във фотографската чанта/, но и накара няколко немски овчарки и огромния котарак на хижа "Вихрен" да се ометат скорострелно от периметъра й.
До тук с хвалбите. Сега една молба за инфо и може би съвет. Кари е много агресивна, засега само вербално, лае срещу всичко, което мърда. Кажете дали това ще се промени с възрастта или трябва да предприема нещо. Ако продължава така няма да мога да я водя на много места :(