Мини Пинчер
Публикувано: 16 April 2010 - 01:53 PM
На мене ми се струва, че Чочко е доста голям за възрастта си.И е такъв лигльо, че незнам как ще свикне с нагръдника, пък за разходките незнам. Направо се стъписва като не е във вкъщи.Бях го взела при родителите ми за велик ден но... беше голямо скимтене, искаше да стои в мен, хем му беше интересно, хем го беше изстрах... И го върнах ме обратно в къщи след 30 мин. Вашите кученца бързо ли свикнаха с нагръдника, разходките и чужди места?
Поли е много сладка и мъничка.
И как и се играе само...
А Сисито....
и се спинка и май не и се става! 
Много красиви госпожици!Сладурани!
Поли е много сладка и мъничка.
А Сисито....
Много красиви госпожици!Сладурани!
Публикувано: 16 April 2010 - 02:02 PM
Цитат(Zlatina Mavreva @ Apr 16 2010, 01:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
На мене ми се струва, че Чочко е доста голям за възрастта си.
Защо ти се струва голям Чочко? на мен ми се струва малък даже. Колко тежите вмомента?
Иначе е супер сладък,пък и ти си много добър фотограф,страхотни снимки му правиш!
Публикувано: 16 April 2010 - 02:21 PM
Ами незнам като гледам Поли е на 4 месеца каква е мъничка...Чочката е на 2 месеца и ми се струва голям!Немога да ти кажа колко тежим, защото не съм го теглила.Сега на 22.04. ще ходим да му слагат микро чип и ще ги помоля да го претеглят и да му изрежат нокътчетата, че като му биха 2-та ваксина забравих да ги накарам.Като се върна от работа в къщи и на Чочито му се играе и започваме едно гонене и между другото някоя снимка и така.
Публикувано: 16 April 2010 - 02:55 PM
Цитат(Zlatina Mavreva @ Apr 16 2010, 02:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами незнам като гледам Поли е на 4 месеца каква е мъничка...
Поли наддаде само 300 гр. последния месец,така,че не се тревожи,пък и Чочи е мъж,трябва да е голям и силен. На мен ми се иска Поли да порасне още,че никъде не може да се качи самичка.Но май ще трябва да се примиря,че ще бъде дребничка
Публикувано: 16 April 2010 - 03:01 PM
Цитат(чери1 @ Apr 16 2010, 02:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А това е нашата приятелка Тифани.Прилича малко на Сиси
Ех тази Тайричка,голяма е кокетка! И каква голичка изглежда без дрешки! Много е сладка!А ние засега ни е страх от кучета,имаме приятелки само котки!
Публикувано: 17 April 2010 - 04:09 PM
Лелее какви нови красавци и красавици са дошли,Zlatina Mavreva като гледам Чочко все едно виждам нашия Майк като бебе,Ето малко снимки за сравнение http://d1308.snimka....l-mayiki.408128 ,А тези дни ще пусна нови от една поляна,Ама трябва дъщеря ми да ги качи на компа, Гале Сиската е голяма сладуранка,Ние на нашия Майк не можем да му намерим компания за игра,Всички сте много хубави
А Поли и тя каква е хубавка

Публикувано: 17 April 2010 - 07:12 PM
Цитат(Galka43 @ Apr 16 2010, 01:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравей
Чери........
Ти миличка
изобщо ни забрави и не пускаш снимки на моята любимка.
Благодаря за тия снимки ,но мисля ,че и още имаш и ако покажеш Тайричка ,ще съм ти безкрайно благодарна.

Благодаря за тия снимки ,но мисля ,че и още имаш и ако покажеш Тайричка ,ще съм ти безкрайно благодарна.
Галка,специално за теб пресни-пресни снимчици
Публикувано: 18 April 2010 - 02:06 PM
Цитат(чери1 @ Apr 17 2010, 07:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Galka43 @ Apr 16 2010, 01:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравей
Чери........
Ти миличка
изобщо ни забрави и не пускаш снимки на моята любимка.

Галка,специално за теб пресни-пресни снимчици
Здравейте! Представям ви Кари - госпожица, която ще навърши утре 5 месеца. Когато ми я подариха на Коледа, ми казаха, че с нетърпение очакват да чуят в какво Кари ще бъде "най". Според моите приятели, няма притежател на пинчер, който да не смята, че именно неговото куче е "най" в едно или друго отношение. Аз съм затруднена да кажа в какво Кари е "най" поради простата причина, че я намирам simply the best :))) /и това от човек, който до скоро смяташе, че е по-добре да имаш прилеп отколкото пинчер/ Мисля, че всички тук сте на същото мнение за своите малки големи кучета. Ако съм успяла да прикача снимка на Кари отпреди седмица, ще видите, че тя определено не се вписва в категорията "апартаментно куче играчка". Не само, че ходи без умора и досада часове /е, от време на време я пъхах в полара си или във фотографската чанта/, но и накара няколко немски овчарки и огромния котарак на хижа "Вихрен" да се ометат скорострелно от периметъра й.
До тук с хвалбите. Сега една молба за инфо и може би съвет. Кари е много агресивна, засега само вербално, лае срещу всичко, което мърда. Кажете дали това ще се промени с възрастта или трябва да предприема нещо. Ако продължава така няма да мога да я водя на много места :(

Вход

Горе
Цитиране +