Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10661 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 May 2010 - 09:00 PM

Ехо, ехо, туристите се прибраха от планината. Много сме доволни , макари и доста уморени. Утре ще ви покажа повече снимки, на които в кадър основно ще бъде Кари. Тя се държа перфектно, като се изключи лаенето в хижата посред нощ и рано сутринта :)))) В планината все още е истинска зима и опасенията ми да не се наранят лапичките на добичето от снега бяха причина често да пребивава в раничката й, а също и при опасни терени. Иначе си е потенциален майстор на спорта!
Ето ви сега две снимки да видите къде сме били. На първата от ляво надясно са следните върхове - Муратов, Хвойнати, Вихрен и Кутело, а долу ниско вдясно вече се очертава Рибното езеро. На втората снимка пък се вижда връх Тодорка от западната му страна, а снимката е правена докато катерим връх Вихрен по ужасен маршрут.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10662 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 May 2010 - 10:56 PM

Показване на мнениетоКармен, в 02 May 2010 - 09:05 PM, написа:

Ехо, ехо, туристите се прибраха от планината. Много сме доволни , макари и доста уморени. Утре ще ви покажа повече снимки, на които в кадър основно ще бъде Кари. Тя се държа перфектно, като се изключи лаенето в хижата посред нощ и рано сутринта :)))) В планината все още е истинска зима и опасенията ми да не се наранят лапичките на добичето от снега бяха причина често да пребивава в раничката й, а също и при опасни терени. Иначе си е потенциален майстор на спорта!
Ето ви сега две снимки да видите къде сме били. На първата от ляво надясно са следните върхове - Муратов, Хвойнати, Вихрен и Кутело, а долу ниско вдясно вече се очертава Рибното езеро. На втората снимка пък се вижда връх Тодорка от западната му страна, а снимката е правена докато катерим връх Вихрен по ужасен маршрут.

Лелее браво,аз видях голям зор докато изкача Вихрен и то пред лятото,а камоли сега в снега,и то с кученце.Браво
User's Signature

Качена снимка

#10663 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 May 2010 - 11:42 PM

Малко снимки от преди баща ми да окоси тревата при нас..та малко са тип "Открийте кученцето".

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10664 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2010 - 08:46 AM

Добро утро! Стискам палци на Бъдинцето да се възтанови бързо.
User's Signature

Качена снимка

#10665 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2010 - 09:43 AM

Показване на мнениетоBubka_93, в 02 May 2010 - 11:01 PM, написа:

Показване на мнениетоКармен, в 02 May 2010 - 09:05 PM, написа:

Лелее браво,аз видях голям зор докато изкача Вихрен и то пред лятото,а камоли сега в снега,и то с кученце.Браво

Бубе и аз видях голям зор само че през есента ,а камо ли с куче.....Браво на планинарките Кармен и Кари! Чакаме снимки..........
User's Signature

Качена снимка

#10666 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 May 2010 - 12:18 PM

Страхотни снимки!Голяма красота е природата!!!!А на Хуба Буба най ми харесва тази снимка където от тревата се подава само едно дупе!!!! :ab_041: И аз ще видя да направя някои други снимки на Чочко.И обещаната на Галка също ще се помъча да я направя!Лек ден на всички! :re_037:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10667 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2010 - 12:57 PM

Показване на мнениетоZlatina Mavreva, в 03 May 2010 - 12:23 PM, написа:

Страхотни снимки!Голяма красота е природата!!!!А на Хуба Буба най ми харесва тази снимка където от тревата се подава само едно дупе!!!! :ab_041: И аз ще видя да направя някои други снимки на Чочко.И обещаната на Галка също ще се помъча да я направя!Лек ден на всички! :re_037:

Злате, аз съм сигурна ,че не можеш да я направиш точно такава.....защото твоя Чочко доста бързо порасна......да ти е жив и здрав
User's Signature

Качена снимка

#10668 Потребителят е офлайн   Mini_Cherry Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 06:50 PM

Здравейте на всички! Ние сме нови тук и много се радвам ,че ви намерих.От месец и половина имам мини пинчер и имам доста въпроси,на които вярвам че ще ми отговорите.Адски много я обичам,казва се Чери ( Cherry ),на 3 месеца сме и сме неуморими.Знае си името,разхождаме се с гордо вдигната опашка,в парковете понякога и без каишка.Сега се учим да пишкаме в банята и навън разбира се.
Исках да ви попитам до кой месец напълно израстват? И кога ще започне да сменя зъбките ?

#10669 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2010 - 08:55 AM

Здравейте! Доди е страхотна и най-хубавото, което може да има е да има къде де си играе. А ние в тия панелни кутийки .......

Добре дошли на Чери и нейните стопани! Щом имате въпроси питайте и ако можем ще помогнем. Аз обаче искам да попитам ,,,,,Чери има ли всичките три задължителни имунизации? Защото за самото кученце е добре да не излиза на вън ако няма имунизации.Все пак Вие най-добре си знаете ,но ние чакахме дори да минат 10 дни след третата имунизация.

Кармен какво стана с обещаните снимки?

Да Ви се оплача какво стори моята Сиси.
Сварих на порции едно голямо пиле. Но на плота на терасата имах друга работа и тенжерата я сложих на теракота Отидох за малко в кухнята и след 5 мин като се върщам какво да видя. Сиси ръба пилешка кълка. Не мога да проумея все още ..........как е бръкнала в тенджерата след като беше добре затворена и до преди минути беше на котлона и пилето е вряло. Добре капака го е отворила, но пилето вряло .....а тя вече ядеше......
User's Signature

Качена снимка

#10670 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 09:02 AM

Ха-ха,много странна ситуация........аз предлагам да свариш ново пиле,отново да го сложиш на теракота,но този път да се заложиш и да гледаш как го прави........че и клипче можеш да направиш,да се посмеем!!!
(шегувам се)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10671 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 09:11 AM

Показване на мнениетоGalka43, в 03 May 2010 - 01:02 PM, написа:

Злате, аз съм сигурна ,че не можеш да я направиш точно такава.....защото твоя Чочко доста бързо порасна......да ти е жив и здрав

Защо да не може? Има доста големи треви в които Чочко да се скрие,пък и аз с нетурпрние очаквам негови снимки (сладурския Чочко+фОтогравското майсторство ма Златето)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10672 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2010 - 09:35 AM

Показване на мнениетоlagunano1, в 04 May 2010 - 09:16 AM, написа:

Показване на мнениетоGalka43, в 03 May 2010 - 01:02 PM, написа:

Защо да не може? Има доста големи треви в които Чочко да се скрие,пък и аз с нетурпрние очаквам негови снимки (сладурския Чочко+фОтогравското майсторство ма Златето)

Нееееееееее в тревички, а в шепичка да го снима!!Чочкото до преди две -три седмици беше бебешок, а сега е като юноша
User's Signature

Качена снимка

#10673 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2010 - 09:53 AM

Показване на мнениетоlagunano1, в 04 May 2010 - 09:07 AM, написа:

Ха-ха,много странна ситуация........аз предлагам да свариш ново пиле,отново да го сложиш на теракота,но този път да се заложиш и да гледаш как го прави........че и клипче можеш да направиш,да се посмеем!!!
(шегувам се)

Инспектирах ситуацията,но нищо не разбрах. Всички улики са скрити. Проверих езика да няма мехури от врялата кълка, лапичките дали са мокри или мазни ......нищоооооо. Ако се бях забавила можеше и костите да схруска........наистина ще сваря друго пиле и ще чакам доказателства с телефона в ръка.....
User's Signature

Качена снимка

#10674 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 09:55 AM

Това си направо за скрита камера! Отдавна не се бях смяла така!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10675 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 04 May 2010 - 10:37 AM

Малееее, два дни ме няма и какви поразии са сътворили гадинките златни! Ами Гале, какво да ти кажа, гладна я държиш милата Сиска! Хихихих. :))) А ти провери ли къде е скрила вилицата? :Р А десерт сервира ли й после? Хехех. Малкото диваненце то! Пу-пу! Гладно няма да остане оправното момиче!

Кармен като гледах тези великолепни снимки и направо настръхнах. За последно миналото лято бяхме в Родопите, ама с моторите и нямаше сняг. А това ееее... просто величествено. Мога обаче да споделя с вас пътуването ми до Алпите и какви красоти видях там. Обаче няма нищо общо с пинчерите! Хихи.

Добре дошли на Чери и стопани в най-гостоприемната тема в целия форум! ;)

#10676 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2010 - 10:43 AM

Показване на мнениетоlagunano1, в 04 May 2010 - 10:00 AM, написа:

Това си направо за скрита камера! Отдавна не се бях смяла така!

Хахахааа мъжа ми така и не разбра,,,защото какъвто е гнуслив .......абе Сиската щеше да извади късмет да яде цяло варено пиле, ако мъжа ми беше разбрал.....

Преди година имах персийка страхотна красавица........ииииии какво беше ме наридила пък тяяяяя
Ще имаме гости и аз бях сервирала предварително салатите и предястията/рибни/ на масата. Да продължавам ли какво е ОСТАНА по чиниите в наше отсъствие от предястията???????????? и от покривката и т.н..............

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10677 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 10:50 AM

Леле Галка,денят ми тръгна много весело с твоите историйки,ама кажи де....с какво нагосtи гостите?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10678 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 11:11 AM

ох да Ви попитам.........от няколко дни забелязах,че на главичката на Поли,точно където е фонтанелата,козинката е по различна.Стои като по светло петно.Огледах внимтелно,не е опадала козината,сякаш е по рядка........много странно. Някои имал ли е подобен случай?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10679 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2010 - 11:13 AM

Показване на мнениетоlagunano1, в 04 May 2010 - 10:55 AM, написа:

Леле Галка,денят ми тръгна много весело с твоите историйки,ама кажи де....с какво нагосtи гостите?

Абе гостите ги нагостихме,ноооооо мъжа ми и хвърли мерника и я продадохме след няколко месеца. Тя и в микровълновата влизаше , по плазмения телевизор вървеше .....поне пинчерите тия магарии не могат да ги вършат.
В неделя се разхождаме в морската градина и до нас върви едно семейство. Мъжа се наведе над Сиси и каза/кажи мяууууу/ аз естествено се вбесих , а Сиси се уплаши и като почна да го лай ,,,малеееее горкия сигурно съжаляваше защо я закача......но нищо му няма .....ще ми се подиграва на принцесата. А мъжа ми седна на една пейка и се превива от смях, а аз бясна.........
User's Signature

Качена снимка

#10680 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 May 2010 - 12:45 PM

Доди е голяма сладурана в тревата .И ние искаме такъв хубав двор.А за Сиси нямам думи ,когато мъниците искат да направят някоя щуротия умело прикриват следите си,за да могат да я повторят..хаха. И Бубка са я наричали котка,и след като видяха какъв мощен глас има "котката",избягаха.Качвам и снимки,за да видите кой ви чете ,и ви пише редовно

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • Последна »