Мини Пинчер
Публикувано: 02 May 2010 - 09:00 PM
Ето ви сега две снимки да видите къде сме били. На първата от ляво надясно са следните върхове - Муратов, Хвойнати, Вихрен и Кутело, а долу ниско вдясно вече се очертава Рибното езеро. На втората снимка пък се вижда връх Тодорка от западната му страна, а снимката е правена докато катерим връх Вихрен по ужасен маршрут.
Публикувано: 02 May 2010 - 10:56 PM
Кармен, в 02 May 2010 - 09:05 PM, написа:
Ето ви сега две снимки да видите къде сме били. На първата от ляво надясно са следните върхове - Муратов, Хвойнати, Вихрен и Кутело, а долу ниско вдясно вече се очертава Рибното езеро. На втората снимка пък се вижда връх Тодорка от западната му страна, а снимката е правена докато катерим връх Вихрен по ужасен маршрут.
Лелее браво,аз видях голям зор докато изкача Вихрен и то пред лятото,а камоли сега в снега,и то с кученце.Браво
Публикувано: 03 May 2010 - 09:43 AM
Bubka_93, в 02 May 2010 - 11:01 PM, написа:
Кармен, в 02 May 2010 - 09:05 PM, написа:
Лелее браво,аз видях голям зор докато изкача Вихрен и то пред лятото,а камоли сега в снега,и то с кученце.Браво
Бубе и аз видях голям зор само че през есента ,а камо ли с куче.....Браво на планинарките Кармен и Кари! Чакаме снимки..........
Публикувано: 03 May 2010 - 12:18 PM

Публикувано: 03 May 2010 - 12:57 PM
Zlatina Mavreva, в 03 May 2010 - 12:23 PM, написа:

Злате, аз съм сигурна ,че не можеш да я направиш точно такава.....защото твоя Чочко доста бързо порасна......да ти е жив и здрав
Публикувано: 03 May 2010 - 06:50 PM
Исках да ви попитам до кой месец напълно израстват? И кога ще започне да сменя зъбките ?
Публикувано: 04 May 2010 - 08:55 AM
Добре дошли на Чери и нейните стопани! Щом имате въпроси питайте и ако можем ще помогнем. Аз обаче искам да попитам ,,,,,Чери има ли всичките три задължителни имунизации? Защото за самото кученце е добре да не излиза на вън ако няма имунизации.Все пак Вие най-добре си знаете ,но ние чакахме дори да минат 10 дни след третата имунизация.
Кармен какво стана с обещаните снимки?
Да Ви се оплача какво стори моята Сиси.
Сварих на порции едно голямо пиле. Но на плота на терасата имах друга работа и тенжерата я сложих на теракота Отидох за малко в кухнята и след 5 мин като се върщам какво да видя. Сиси ръба пилешка кълка. Не мога да проумея все още ..........как е бръкнала в тенджерата след като беше добре затворена и до преди минути беше на котлона и пилето е вряло. Добре капака го е отворила, но пилето вряло .....а тя вече ядеше......
Публикувано: 04 May 2010 - 09:11 AM
Galka43, в 03 May 2010 - 01:02 PM, написа:

Злате, аз съм сигурна ,че не можеш да я направиш точно такава.....защото твоя Чочко доста бързо порасна......да ти е жив и здрав
Защо да не може? Има доста големи треви в които Чочко да се скрие,пък и аз с нетурпрние очаквам негови снимки (сладурския Чочко+фОтогравското майсторство ма Златето)
Публикувано: 04 May 2010 - 09:35 AM
lagunano1, в 04 May 2010 - 09:16 AM, написа:
Galka43, в 03 May 2010 - 01:02 PM, написа:

Защо да не може? Има доста големи треви в които Чочко да се скрие,пък и аз с нетурпрние очаквам негови снимки (сладурския Чочко+фОтогравското майсторство ма Златето)
Нееееееееее в тревички, а в шепичка да го снима!!Чочкото до преди две -три седмици беше бебешок, а сега е като юноша
Публикувано: 04 May 2010 - 09:53 AM
lagunano1, в 04 May 2010 - 09:07 AM, написа:
(шегувам се)
Инспектирах ситуацията,но нищо не разбрах. Всички улики са скрити. Проверих езика да няма мехури от врялата кълка, лапичките дали са мокри или мазни ......нищоооооо. Ако се бях забавила можеше и костите да схруска........наистина ще сваря друго пиле и ще чакам доказателства с телефона в ръка.....
Публикувано: 04 May 2010 - 10:37 AM
Кармен като гледах тези великолепни снимки и направо настръхнах. За последно миналото лято бяхме в Родопите, ама с моторите и нямаше сняг. А това ееее... просто величествено. Мога обаче да споделя с вас пътуването ми до Алпите и какви красоти видях там. Обаче няма нищо общо с пинчерите! Хихи.
Добре дошли на Чери и стопани в най-гостоприемната тема в целия форум! ;)
Публикувано: 04 May 2010 - 10:43 AM
lagunano1, в 04 May 2010 - 10:00 AM, написа:
Хахахааа мъжа ми така и не разбра,,,защото какъвто е гнуслив .......абе Сиската щеше да извади късмет да яде цяло варено пиле, ако мъжа ми беше разбрал.....
Преди година имах персийка страхотна красавица........ииииии какво беше ме наридила пък тяяяяя
Ще имаме гости и аз бях сервирала предварително салатите и предястията/рибни/ на масата. Да продължавам ли какво е ОСТАНА по чиниите в наше отсъствие от предястията???????????? и от покривката и т.н..............
Публикувано: 04 May 2010 - 11:11 AM
Публикувано: 04 May 2010 - 11:13 AM
lagunano1, в 04 May 2010 - 10:55 AM, написа:
Абе гостите ги нагостихме,ноооооо мъжа ми и хвърли мерника и я продадохме след няколко месеца. Тя и в микровълновата влизаше , по плазмения телевизор вървеше .....поне пинчерите тия магарии не могат да ги вършат.
В неделя се разхождаме в морската градина и до нас върви едно семейство. Мъжа се наведе над Сиси и каза/кажи мяууууу/ аз естествено се вбесих , а Сиси се уплаши и като почна да го лай ,,,малеееее горкия сигурно съжаляваше защо я закача......но нищо му няма .....ще ми се подиграва на принцесата. А мъжа ми седна на една пейка и се превива от смях, а аз бясна.........
Публикувано: 04 May 2010 - 12:45 PM