Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 534
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10691 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 May 2010 - 09:30 AM

Здравейте!
Mini_cherry,много сладък бебок и как чаровно са му кльопнали ушенцата!
Злате,това за килима ме размя......знам,че ти е гадно,но така е,бебета са и правят бели. най-важното е да са живи и здрави
Да Ви кажа вчера Поли вися пред печката докато се пече агнешкото. Ама през цялото време,то беше скимтене,премляскване,лаене! След като извадих тавата едвам я опазих да не се опари.Дадох и малко агнешко и малко ориз,какво да я правя......притесних се да не хване разтройство,но нямаше проблеми.
Идея си нямам дали можем да им даваме агнешко!
И да се похвалим! вече сме 1.0 кг. :af_089: Явно спирането на разтежа е било заради смяната на зъбките

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10692 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 May 2010 - 03:38 PM

Ха-ха-ха Чочко и той много скимти като си хапвам месце.Даже потреперва като скимти!И аз мога да се похваля с нещо.Чочко пръцка! :bm_008: Един път съм го чувала, но чисто си изпусна газовете! :zd_120: Имам и един проблем!Не може да свикне с каишката!Като му сложа нагридника и съм го пуснала на двора изобщо не тича.Ляга на едно място и стои, а като му го махнаааа...... :vh_178: Подивява!Днес се пробвах да го водя с нагръдника.Не отлепя и не отлепя от земята бе!Като го подръпна за да тръгне почва да скимти, да се дърпа, да бяга....и ляга по гръб на тревата, разчеква се и не мърда!Незнам как ще се водим на разходки!Направо започвам да се притеснявам!Имам чувството, че никога няма да свикне!Е, лек ден на всички! :re_037:
Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10693 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 May 2010 - 07:44 PM

Здравейте,
аз малко се позабавих със снимките............но ето ни:)))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10694 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 May 2010 - 08:01 PM

Показване на мнениетоZlatina Mavreva, в 07 May 2010 - 03:43 PM, написа:

Ха-ха-ха Чочко и той много скимти като си хапвам месце.Даже потреперва като скимти!И аз мога да се похваля с нещо.Чочко пръцка! :bm_008: Един път съм го чувала, но чисто си изпусна газовете! :zd_120: Имам и един проблем!Не може да свикне с каишката!Като му сложа нагридника и съм го пуснала на двора изобщо не тича.Ляга на едно място и стои, а като му го махнаааа...... :vh_178: Подивява!Днес се пробвах да го водя с нагръдника.Не отлепя и не отлепя от земята бе!Като го подръпна за да тръгне почва да скимти, да се дърпа, да бяга....и ляга по гръб на тревата, разчеква се и не мърда!Незнам как ще се водим на разходки!Направо започвам да се притеснявам!Имам чувството, че никога няма да свикне!Е, лек ден на всички! :re_037:
Прикачен файл Zuza2791.jpg Прикачен файл Zuza2811.jpg
Прикачен файл Zuza2831.jpg Прикачен файл Zuza2851.jpg

здравей Злати,
Мноооооого е сладък този Чочко!Да ти е жив и здрав и много да се забавляваш с него:))..в което не се и съмнявам, те са такива диванета тези мъници..И Лайла не искаше да ходи с каишка, направо я влачеш по улиците ... но сега ако знаеш даже тича пред мен и не мога да я настигна.Много е пъргава и жизнена, а в началото си мислех че никога няма да се научи да ходи с каишка, но сега дори става и за джогинг партньор:))
ето и още снимки

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10695 Потребителят е офлайн   ellhris Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 May 2010 - 12:13 AM

Привет на всички.Преди няколко дена се регистрирах тък и се надявам да получа малко или за да бада точна повече информация за мини пинчерите.Мойта маймуна е на 1 г и 6 м.Смея да кажа,че е доста послушна,но имам 1 малък проблем-когато излезем на разходка-не спира да лае околните.Направо незнам какво да я правя.Досега е била в къща и е живяла на двора и се чудя дали не е заради това-че не е свикнала с много хора.Нормално ли е такова поведение при пинчерите.Четох,че по този начин показва,че зашитава стопанина си..Много ви моля-дайте ми съвет
User's Signature

Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока !

#10696 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 May 2010 - 10:20 AM

Оооооооооооооооо дано да свикне, че направо ми се плаче вече!Като го гледам как се мъчи, как скимти и се търкаля.....Измъчвам се като го гледам така и го пускам да си беснее!Макар че не е много правилно, защото трябва да се научи.Ще ми трябва огроооооомно търпение!Дано да успеем!

Между другото Бъди как е?Какво стана с вас?Пишете ни!

Приятен ден на всички!
User's Signature

#10697 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2010 - 11:58 AM

Мини Чери, извинявай, че едва сега ти отговарям, но хойкаме с Кари по планините през деня, вечер сме го ударили на купони и не стигам до пи-си-то :) За твоя и на други информация - ние с Кари сме с местожителство Банско, което ни прави доста доволни и почти щастливи :flagbg:
Предполагам, че и големите /като възраст/ сладури изненадват стопаните си постоянно, но преживяванията с тийнейджър са уникални. Кари се хвърля абсолютно неустрашимо и победно срещу всякакви по вид и размер добитъци, но вчера за пръв път я видях да се зъби, но да пази почтителна дистанция, на две ... кокошки. Дори не успях да ги вкарам в един кадър :) След малко ще ви покажа.
User's Signature

Качена снимка

#10698 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2010 - 12:22 PM

Няколко снимки в района на с.Ощава. Това е високо в Пирин, над Кресненското дефиле.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10699 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 May 2010 - 12:32 PM

Ето малко снимки от разходката ни преди малко с Чочко! :oc_171:
Прикачена снимка ...тук си похапва трева и се търкаля...
...а тук се кара на жабока или се е оплашил...
Прикачена снимка ...тук не го лае, но го поглежда на една
страна за всеки случай...
Прикачена снимка ...тези 3 снимки за поздрав за всички вас
и за по хубав и весел почивен уикенд!
User's Signature

#10700 Потребителят е офлайн   Mini_Cherry Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 May 2010 - 06:29 PM

Кармен,Кари,ние също сме в Банско.Може да се видим някой път :md_064:

#10701 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 08 May 2010 - 06:46 PM

Иииии страааашни снимки!
Златина, къде живееш, че винаги се разхождате на такива китни полянки? :wb_052: За нагръдника ще трябва да се въоръжиш с мнооооого търпение, или просто да се предадеш и да му купиш нашийник. Или му намери другарче със същия калибър, че да го закача и да го разсейва от това, че е с нагръдник!

Кармен, не знам какво да ти кажа! Тези планински снимки саааааа.... ееееххх! :smile: Малката Кари голяма приключенка се извъдила! Браво на нея! Нашият Турбо пък се има за овчарско куче, защото гони и наобикаля козичките на комшийката. :ab_041: Ама кокошки още не сме виждали отблизо. :ab_041:

Мини Чери, вие наистина сте много мини. :md_064: Малко сладко топченце! Пу-пу! Като направите срещата с Кари да покажете снимки, ей! :ae_085:

#10702 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 May 2010 - 07:03 PM

Ами разкарваме се в двора на къщата ни в селото ми, все още заради ваксинките.Още не съм го разкарвала извън него. Към края на другата седмица вече ще пробвам да го изкарам на разходка из парка в града.
User's Signature

#10703 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 10:40 AM

Мммммм, браво! Имате разкошен двор, а предполагам и къщата толкова красива. :wub:

#10704 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 11:43 AM

Златина, направо ти завиждам за двора. Но сигурно не е бил толкова красив без малкото бижу в тревата, нали?

Какво да ви кажа за планинските снимки - имам късмета да живея до Пирин, ако той ми омръзне /това няма как да стане, де/, мога да се разходя в Рила или Родопа, които са на няколко км от мен. Навсякъде е толкова красиво ...

Кари също се стресира от нагръдника първите 2-3 дни, но сега свикна, макар че не обича да я ограничават в движенията с каишката. Надявам се по същия начи на свикне и с дрешка наесен. Досега съм й слагала само веднъж едно приспособено от ръкав тоалетче и тя горката замръзна на едно място с опашка между краката, докато не я съблякох.
Нашият основен проблем е социализацията. Надявам се да престане да лае толкова неистово срещу всеки и всичко, иначе става проблемно ходенето с нея на много места. Дали ще се успокои с възрастта?

Мини Чери, ще ми бъде интересно и забавно да видя двете диванета заедно. Можем да ги запознаем някой ден. Звънни ми на 0878325205
User's Signature

Качена снимка

#10705 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 11:51 AM

Гледам напоследък предаването за кучетата по NG, но там всички става много лесно и бързо. Така ли е наистина или пък аз нещо не схващам как се възпитават?! Имам нужда от съвет за лаенето срещу хора и животни и че продължава често да си пишка вътре, дори когато вратата към дворчето е отворена.
User's Signature

Качена снимка

#10706 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 02:16 PM

Кармен, да ти кажа за лаенето, може да се коригира, но трудно. Все пак това е запазена марка на дребните породи. Мойта Айра лае и мен и мъжа ми като ни види отдалеч. Турбо също много лае по всичко живо и по-голямо от него! Не знам дали проблемът може да се израсте, защото все пак ние сме вече на година и половина почти. На мен не ми се струва като проблем да си лае животинката. Все пак след първите 15 мин лай по някого, би трябвало малко или много да се пооспокоява. Колкото повече я водиш сред много хора, толкова по-добре. И по-бързо ще свикне. :ae_085: А колкото до движението - то кое ли куче обича да го ограничават?! :dog:
За пишкането не знам какво да те посъветвам... :dh_188: Аз досега не съм се сблъсквала с решение на такъв проблем. Доберманите ми живеят на двора. Там си вършат работата, ако не успея да уцеля момента с разходката. Айра и Турбо са ми опикали цялата зимна градина и нямат никакви намерения да се отучват, въпреки, че редовно ги извеждам по едно и също време всеки ден и прекарват дооооста време при големите на двора... А Барсито ми, лека му пръст, сам си се научи да се стиска или ако е наложащо, да отива на терасата. Така че явно не съм компетентна по хигиенните навици... :dry:

#10707 Потребителят е офлайн   Mini_Cherry Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 03:35 PM

Кармен,разбира се че ще се обадя,само кажи кога е удобно за теб.Ние сме си удома всеки ден(за момента).Лятото обичаме да си почиваме :ae_085: ,а зимата да работим.Така,че само ме ориентирай кога си свободна ,за да се уточним.
Ще има шоу :be_107: :db_046:

#10708 Guest_kamaka_*

• Група: Гости

Публикувано: 09 May 2010 - 04:59 PM

kamelia kak sa twoite pitomnici a vij si poshtata mejdu drugoto tel mi e 0878442529

#10709 Потребителят е офлайн   ellhris Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 09:49 PM

А случвало ли се е вашият дребосък да хапе вашите приятели които са ви на гости?Незнам как да я смиря тази маймуна.Последните 2 дена се побърква да лае всички мои познати,даже се втурва да ги хапе.Също така като си играем си отпуска и стиска малко пове4е със зъби.
User's Signature

Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока !

#10710 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 11:04 AM

Kamaka, погледнах и ти писах. :ba_025: Моите са много добре. Турбо ми е сърдит, защото го набих, като го хванах на масата да яде от чинията на детето... :eg_033:

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 534
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни