Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10731 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 May 2010 - 01:37 PM

Камелия, просто ме разнежи с тези снимки. Не мога да реша коя е най. Целувки на малкото ти слънце :va_010: Валерия имам предвид, разбира се :)
User's Signature

Качена снимка

#10732 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 05:32 PM

Гледайте сега къде са го турнали милото ми дзверче http://oreliak.org/i...ry_id=96&page=0 в планинарски сайт. А колко харесвам черно-бели снимки!
User's Signature

Качена снимка

#10733 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 13 May 2010 - 08:13 AM

Еееее, благодаря ви много! :af_089: Радвам се, че сме ви докоснали сърцата! :ab_041: Благодаря и за целувките и за комплиментите. :wub:

Злате, на снимката дето Валерия е хванала Турбо, всъщност тя си чеше зъбите така! :ab_041: А той милия така се уплаши! Хихихи!

Кармен, имаш си ти една малка, снежна, планинска мишка! И колко е наперена в снега! Не й ли беше студено? Вече е звезда Кари-планинарката! Има я и в човешки сайтове! :be_107:

#10734 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 May 2010 - 08:47 AM

:ab_041: За това ли Турбо гледа толкова уплашено! :ab_041: Сладури!Много са готини! :wub:

Ние вчера си направихме първата разходка в града около блока!Мислех да изчакам 10 дни след ваксината но остисках до 7.Надявам се да не съм подранила!Да се върна към разходката!Ходихме 1 час и нищо не направи това куче бе!Само ме гледа да не би да избягам и това е!Като спрем да си почине, защото езика му увисна до земята, започва да скимти и да джавка и целия квартал кънти от него.Но като за пръв път беше добре!Нови бели нямаме да ви се похвалим, но не е късно! :re_037:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10735 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2010 - 09:15 AM

Злате, супер! Честита ви първа разходка! :be_107: Как се чувства Чочи сега? Свикна ли с нагръдника? Не се притеснявай, че нищо не е направил. Сигурно има сценична треска. Като свикне на каишката и като се научи да идва при теб по команда, ще започне да си пишка и ака навън. Тя тревичката предразполага. А доста често и градинката на комшийката... :ab_041: Някои кучета, се стискат докато са вързани. Моят Барс, лека му пръст, например много трудно свикна да ака на каишка. Винаги го пускахме и отиваше да се скрие в най-гъстите храсти. Нищо, че винаги дупето му беше извън храста, важното е, че главата е скрита! ХИХИХИХИХ! :ab_041: Та с Чочито сигурно е същата работа. Ако го пуснеш от каишката, на място където не може да избяга, ще видиш, че ще се отпусне. Пък и първа разходка, ново място, нови миризми.... Малко ще е ошашавен в началото.

#10736 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2010 - 09:37 AM

Здравейте! Пръво на Камелия да кажа,че има страхотна принцеса Валерия :wub: :wub: :wub: да я нацелуваш от мен......и Турбо е хубавец и за него целувки .......и за всичките потомци...... :wub: :rc_036:
А на Кармен и завиждам адски много........ама много
Аз май ще сбогувам с планината защото от повече от месец съм скована и разбрах ,че имам коксартроза на тазобедрената става и трудно ще ми е изкачването до където и да е.....дори и лесните преходи поне за сега са ми трудни.Поне Вие ходете и се кефете заради мен. А на Кари планинари много целувки :va_010: от мен. :wub:
Злате, честито първа разходка....малък Чочко ще свикне и още като чуе за разходка и чака с нетърпение......... :va_010: :va_010:
User's Signature

Качена снимка

#10737 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2010 - 12:51 PM

Galka43, какви са тези пораженчески мисли и настроения? Сигурно сега си шокирана от диагнозата и си решила, че край - каквото било до тук, било, в бъдеще най-много до кварталната градинка и нищо повече. Моля те, не задържай такива мисли в главата си дори и за миг. И най-вече не се връзвай на докторите за прогнозите за тази болест. Когато се поокопитиш и почнеш да се ровиш на различни места за информация, ще видиш, че нещата не са в толкова черни краски. За пълно излекуване едва ли може да става въпрос, но за подобрение и стабилизиране има реални възможности. А Сиси какво прекрасно допълнение към терапията е ти сама знаеш. Нали няма да се откажеш от ходенето до Безбог?! Пък до там има и лифт :)
User's Signature

Качена снимка

#10738 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2010 - 01:11 PM

Показване на мнениетоКармен, в 13 May 2010 - 12:56 PM, написа:

Galka43, какви са тези пораженчески мисли и настроения? Сигурно сега си шокирана от диагнозата и си решила, че край - каквото било до тук, било, в бъдеще най-много до кварталната градинка и нищо повече. Моля те, не задържай такива мисли в главата си дори и за миг. И най-вече не се връзвай на докторите за прогнозите за тази болест. Когато се поокопитиш и почнеш да се ровиш на различни места за информация, ще видиш, че нещата не са в толкова черни краски. За пълно излекуване едва ли може да става въпрос, но за подобрение и стабилизиране има реални възможности. А Сиси какво прекрасно допълнение към терапията е ти сама знаеш. Нали няма да се откажеш от ходенето до Безбог?! Пък до там има и лифт :)

Миличка, много ме боли.....не преувеличавам......а за Безбог, Трещеник,мальовица и други по леки преходи може да отида пак.Наистина много съм объркана още.Обичам планината повече от морето, а съм морско чедо и съм зодия риби.Но като тинейжерка имам кошмарен спомен свързан с морето и сега дори не плувам от страх да не се случи отново. Но това лято Сиси ще е редовно с нас на морето ......всекидневно....
User's Signature

Качена снимка

#10739 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 11:41 AM

Какви сте хубавки всички, На този новия дизайн на сайта нищо не мога да му вдяна, Не мога да разбера даже дали съм качила снимките, Ако нещо съм повторила и потретила моля за извинение, А нашия маймуняк Майк вече не иска да ходи в банята, Стиска се докато излезе навън, А как се крие от котките :zz_020: не е истина,Падаме от смях хем лай хем върви назад, :dog: Не зная защо не са се качили снимките но после ще пробвам пак,
User's Signature

#10740 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 01:44 PM

:re_037: Надявам се, че намирам всички ви в добро здраве и настроение.
Свидетел съм на нещо, което ми обърква представите и за куче и за котка. От вчера Кари си има приятелка - сиамка. Не знам откъде се появи, но не иска да си отиде. Кари поджафка срещу нея няколко минути, но след това настана такава дружба между народите, че не могат да се наиграят. Снощи едвам я прибрах вътре, а сутринта котката вече беше пристигнала отново и двете се търсеха. Най-странното е, че тя се оставя Кари да й се качва на главата буквално, хапе я, гони я, бори я ... Няма да мога да ви пусна тук видео за съжаление. Но ще направя снимки и ще ви покажа.
А сега още две планинарски - приятели, които са ни снимали, постоянно ми пращат нови и нови :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10741 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 May 2010 - 03:24 PM

Гале не трябва да падаш духом! :ea_103: Баща ми мина през доста сериозна болест и в началото се беше отказал на пълно!Но после се по съвзе и сега нищо му няма.Наистина е гадно постоянно да се тъпчеш с лекарства и обезболяващи, но не се предавай!

Кармен, ние имахме един кокер който живееше на двора в село.И последната година от живота си се сприятели с едно коте.Спяха заедно в къщичката му, ядяха от купата му и винаги ходеха заедно!Даже съм ги заснела как спят заедно на припек, като котараната е легнала върху него.Така че е нормално!

tutune вас ви е изстрах от котки, а какво да кажа за Чочко който го е изстрах от тревата!Допре ли му се до гърдичките или муцата и започва да я прескача и да се дърпа, но имали начин да я заобиколи го прави!Види ли трева и се оглежда за друга пътечка без.И така, вчера пак се разкарвах ме дооооооооста и пак никаква работа не свършихме!Стисках ме се за в къщи!
User's Signature

#10742 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 11:38 AM

:re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10743 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 03:04 PM

Здравейте! Днес попаднах случайно на обяви за кучета и видях обява която ме кара да се замисля и да проведа разговор с мъжа ми за още едно пинче у дома. Страхотен красавец на 8 месеца от София. Само не знам дали ще се сприятелят със Сиси и има ли значение, че са раззнополови ? Тя е кастрирана и не се страхувам да стана баба.....не мъжа ми вече няма да иска друго ,но ще си направя заявка пък ако стане....

не знам дали е редно и не пускам сайта или то точно обявата ,че да не създам неприятности
User's Signature

Качена снимка

#10744 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 03:20 PM

Усещам,че ще имате нов член на семейството!!! :af_089:
Щом ти се е зародила тази мисъл в главата!!! :ae_085: Според мен няма да има проблеми със Сиси,дори е по добре,че е друг пол,повече ще се разбират.Пък и тя като е кастрирана,няма да се притесняваш от бебета.

p.p ако искаш може да сложиш снимката от обявата тук,без да даваш link към самата обява
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10745 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 05:41 PM

:ab_041: Галка, страхотен боец си ти! :af_089: Предлагам на мъжа ти да зададеш въпроса за още едни пинчер по обичайния македонски тертип. А именно - сакам да ти прашам нещо и отговорот да биде ДА! Между другото, това не е банския диалект, но иначе императивната форма много я тачим :)))))) Покажи ни кандидата на снимка да го одобрим и ние.
Приятен дъждовен уикенд на всички!
User's Signature

Качена снимка

#10746 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 08:23 PM

Добър вечееер! :re_037: Галеее, браво за хубавата идея! Две малки душички са супер компания! От опит го знам! :md_064: А мъжа тииии, ми не вярвам да се разсърди! :ab_041: Те са толкова ситнички, че направо няма да си личи, едно ли е, две ли са! :be_107: Дай линк към обявата или копни снимка на дребоса тук да го видим и ние! Пък ние ти обещаваме да не го вземем преди теб! :db_046:
Аааа Кармен, при нас не е дъждовнооо! :db_046:

#10747 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 08:26 PM

Оо и аз искам много да имаме още един пинчерак, ама не знам скоро дали ще стане, но ако някой ден попаднем на нашето чудовище сигурно ще стане :ab_041: .
Доди се разгони днес за 3ти път и пак е с гащи и й е много странно :ab_041: .
Този дъжд обаче вече много ни изнервя :dry: .

User's Signature

Качена снимка

#10748 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 10:11 PM

здравейте,
нашето кученце сега е бременно. В темата преди време четох за една от вас, чието кученце беше бременно, но сега не октривам...бихте ли ми помогнали с линкове към подобни теми?
много ще съм благодарна
User's Signature

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю

#10749 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 01:30 PM

Имам едно въпросче сега както си имам пинчерче мъжко по- нататък ако го заполодим и се полага по едно кученце и ако оставя кученцето вкъщи мислълта ми е да си имам още едно кученце за постоянно дали би имало проблем особено ако е женско?
User's Signature

Йоркширски териер

#10750 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 01:41 PM

Ами ако е женско ще бъде проблем,най-добре кастрация поне на единия. Все пак ще бъдат баща и дъщеря. Има много писано по тези въпроси във форума,може доста да се информирате ако прочетете.И ако го направите най-вероятно ще се замислите дали да пуснете кучето си за разплод
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема