Мини Пинчер
Публикувано: 09 May 2010 - 11:51 AM
Публикувано: 09 May 2010 - 02:16 PM
За пишкането не знам какво да те посъветвам...
Публикувано: 09 May 2010 - 09:49 PM

Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока !
Публикувано: 10 May 2010 - 11:04 AM
Публикувано: 10 May 2010 - 01:37 PM
Какво да ви говоря за бой!Сутринта Чочко сладура се изакал (незнам как) на облегалката на дивана!Чак горе!Изпишкал се 2 пъти на фотьойла.И отделно още 3 акита на земята!Преди няколко дни на село се беше изакал на раклата на спалнята и на възглавницата ми!Днес такъв бой видя от мене, че сигурно ще ми се сърди 1 седмица!
Ама той сигурно се е видял в чудо - кво ли си вика - акам на земята карат ми се, акам на дивана пак ми се карат ми каде да акам тогава!?Милия той!Още няколко дни и ще мога да го озкарвам за да разбере за какво става въпрос!Лек ден на всички1
Публикувано: 10 May 2010 - 03:14 PM
Дали няма да ни надушат някои защитници на правата на пинчерите и да ни разгонят фамилията
МиниЧери, звънни и ще се разберем кога да запознаем дзверовете.
Публикувано: 10 May 2010 - 04:25 PM
Кармен, в 10 May 2010 - 03:19 PM, написа:
Дали няма да ни надушат някои защитници на правата на пинчерите и да ни разгонят фамилията
МиниЧери, звънни и ще се разберем кога да запознаем дзверовете.
Ами аз гледам да бия Чочко с вестник или чехала ми.Но ако много ме ядоса и неуспея да хвана нито едно от двете и с ръка го шляпам.Макар да не е много хубаво с ръка.
Публикувано: 10 May 2010 - 09:09 PM
Ааааа не! Направо ма уби - "...кво ли си вика - акам на земята карат ми се, акам на дивана пак ми се карат ми каде да акам тогава!?..." Хахахахаа!
Кармен, за боя, и аз в бързината ги натупвам с ръце, ама хич не е хубаво. Трябва да знае кучето, че когато хванеш вестника, значи е сгрешило и ще яде тупаник. А иначе винаги щом те види и ще се шашка. Може и да не е вестник. Както каза Златито, може с чехъл, мухобойка, кърпата за ръце, метла и каквото още ти дойде на ум, стига да не е много тежко и твърдо.
Публикувано: 10 May 2010 - 09:43 PM
Бай дъ уей и аз ще пробвам методата с вестник, когато Кари се изпишка не където трябва. Пък ако в следващия живот ме подпикат и мен с вестник - тогава ще му мисля
Публикувано: 11 May 2010 - 01:58 AM
Публикувано: 11 May 2010 - 08:43 AM
Публикувано: 11 May 2010 - 09:58 AM
Кармен сигурно вече си е представила апокалиптични сцени, в които аз и Златина хвърчим с пяна на устата и размятаме пинчери из къщи.
Силви, как ти завиждам ако знаеш, че Поли не ги прави тези щуротии... Ама на! Аз никога не случих на послушно животно.
Ох айде лек ден и от мен, че работа ме чака...
Публикувано: 11 May 2010 - 10:33 AM
А за пошляпването да ви кажа , какво точно си патихме ние..........
Беше на 4,5месеца и още правеше белички. Заради нея пребрах хубавите килими и купих нови Още първия ден наща се изакала и на двата килима по малко. Мъжа ми се карал ,викал и и дори я пошляпал А тя за да си отмъсти се изпишка на спалнята на местото където той спи. Пак кавги и отново пишкане на същото място.....
С мъжа ми така се скарахме ,че съм имала отмъстително куче, че от него нищо нямало да стане......
Но само това са били нейните подвизи ,а от наша страна пошляпване.....
След шестия месец дори на терасата на вестника не искаше да пишка и ака ,а само на вън.Почакайте да пораснат и ще свикнат.
Винаги съм писала, че те бързо се научават ,затова бъдете стриктни за да изградят навици. Доста пъти когато направи беличка и ние двамата с мъжа ми се правихме на сърдити и тя го разбираше.....
Има време да ги глезите ,но те трябва да разберат ,че Вие сте водещи ,а не те.
Единственото нещо което сгреших е .....през зимата я обличах с дрешка и през деня у дома. Тя се изнежи и до скоро като излизахме беше с тънка дрешка ...в противен случай почва да киха и да се сополиви. Но тази година ще си коригирам грешката.......
Публикувано: 11 May 2010 - 10:47 AM
Публикувано: 11 May 2010 - 11:20 AM
Не съм съгласна с теб ,че зависи само от кучето........нееееее
Първото нещо което беше с мен и Сиси да я науча да си знае тоалетната ,че е на памперса на терасата. В събота вечерта беше за първи ден у дома ,а в понеделник като тръгнах на работа тя вече знаеше ,че трябва да ака на тересата. Но през целото време мъжа ми беше у дома и от негови наблюдения разбрахме, че тя не прави нищо, ако не е изхвърлено предното ако.....и така той по няколко пъти на ден почистваще след нея......да не прозвочи грубо ,но мъжа ми е деспотично настроен относно чистотата......обича чистотата и реда Той научи Сиси .....той не искаше куче у дома и ако Сиси не беше се научила, щях да я дам на сина ми.Вие младите нямате време, а той от 4 години си е по цял ден у дома и Сиси не може да прави белички като Вашите мъници. Нямаме внуци и цялото внимание е в/у нея Че децата като бяха малки нямаха толкова играчки колкото малката маймунка. Тогава бяха гладни студентски години ....
На всичко отгоре е голяма манипулаторка.....страхотна е.......
Когато мъжа ми и беше сърдит задето се беше изпишкала на спалнята тя доста време му се подмазваше дори беше в коалиция с мен.....но постигна своето и сега по цял ден е плесната на спалнята дори играчки и кокали качва.......
Да Ви кажа останах с убеждението ,че не обича някой да не я
харесва....или ако някой не и обръща внимание
Публикувано: 11 May 2010 - 12:15 PM
Camellia, в 11 May 2010 - 10:52 AM, написа:
Ками , разрешаваш ли да си копирам снимката на Барс ......баро с очила...???страхотен пич е!
Публикувано: 11 May 2010 - 02:46 PM
Много ни стана миризлива темата, но явно това е сериозен проблем за всички и мисля, че ще бъде полезно да споделяме опит. Или поне да се оплачем ...
Публикувано: 11 May 2010 - 02:50 PM
Между другото Турбо има страхотна каишка, с името му до колкото видях!
Гале какво става с теб?Как си?Отдавна не беше писала!

Вход

Горе
Цитиране +