Маалееее, какви фермани сте изписали.

Започвам по ред.
Гале, може разбира се да си копнеш снимката на Барс.

Нямам нищо против.
За различните кучета ще кажа - аз съм имала много кучета. Изгледала съм и кучетата на познати и приятели, защото много обичам животните и всички бяха като мои собствени. И от своите си наблюдения заключавам, че всяко куче е отделна личност. Както казах за Барс, той сам се научи да се стиска и да не си върши работата вкъщи. Никой не го е дебнал или пляскал. Само порицание, ако е сгафил. Не зависимо дали на момента сме го хванали или час след това. Разбираше много добре за какво става дума. В един момент просто спря да си върши работата вкъщи. Без вестници натопени в пишото и без акота преместени на терасата. От 6тия месец се стискаше по цял ден. А е имало случаи и по два дни да се стиска. Но пак казвам научи се САМ.
Турбо е вече на година и няколко месеца, а още не му е ясно, че прави беля като се изпишка вътре. Айра пък хептен. Тя е на няма и половин година и хич не й пука. Не само, че я хващам на местопрестъплението, ами и после я извеждам веднага на терасата или на двора. Като си свърши работата навън й казвам "Браво!" и й давам награда. И пак вътре пикае. Но за мен вече проблема е друг. Явно изкуствената трева е попила миризмата на напикано и те са решили, че там е Мястото.
Гале, и моят мъж е много строг относно чистотата и подредбата вкъщи. Направо е манияк. Монк пасти да яде!!! Обачееее, щом е за Турбо - може. И той му се кара и той се ядосва, ама нищо. Първото ни пинчеро подобно Мери го подари, защото правела много бели. А тя беше единственото от сегашните ни кучета, което изпълняваше команди и даваше сигнал като й се ходи до тоалетна. Бях я дресирала като пружинка. Ама тя беше избрала мен за глава на глутницата и той не можа да го преживее.
За боя ще кажа, че аз не си бия кучетата, защото смятам, че така ще се научат. И бой е доста силно казано. Колко можеш да го набиеш едно пинчерче, дето е на едно кихане живот! Пошляпвам го, я с вестник, я с пешкира... както дойде. Но никога, ако не съм го хванала в крачка. Колкото до вниманието аз по цял ден съм вкъщи с бебето. Колко повече от това?!?!?
Злате, да аз писах, че Турбо обича да си вири дупето постоянно. Много е досаден. Не само ми сяда на крака, ами и си качва задните крака чак до прасеца ми! Жалко, че не съм го хващала така с апарата. А като малък като се хранеше и дупето му щвръкваше във въздуха без да го подпира. Много рядко запазваше равновесие разбира се! Сега като маркира и така си вдига крака, че още малко и ще се обърне по гръб. Каква е тази мания не знам..