Бъди е добре. Още не си стъпва на крачето, но така или иначе възстановяването е дълго. Болеше го много, махна си конците преждевременно естествено, но беше позараснало мястото, така че не се отвори. Изрязана му е част от ставата и задното краче ще е по-късо, но поне няма да го боли.
Бочко, трябваше да четете преди заплождането. Не знам с каква големина е кученцето, но раждането при малките породи е рисково, така че трябва редовно да се консултирате с вета си.
И малко офф, но не мога да се сдържа. От половин година храня кучетата в Старозагорския изолатор. Има всякакви - голдъни, овчарки, кокери, пинчери...............ужас е! И умират - бебета, големи кучета, всякакви. ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И СПРЕТЕ ДА СИ РАЗМНОЖАВАТЕ КУЧЕТАТА! Защо го правите? Струват по 100 лева, а вие докато стане време да ги продавате ще сте дали повече от това, което ще изкярите. Не вярвам някой после да седне и да проучва стопаните. Не вярвам и да сте готови да си ги вземете, ако те не ги искат след време. Ако не съм права, извинявайте. Но поне подсигурете малките. Бъди има генетично заболяване. Точно защото някой е решил да изкара някой лев. Вашите кученца може да са здрави, но знаете ли какви са били родителите им? И всъщност изследвали ли сте Вашите кученца? Дадох около 1000 лева за лечение и операции и продължавам да давам. Ами ако нямах пари? Ако както беше за детето ми ми писнеше? Щеше да е поредното изхвърлено кученце или целият му живот щеше да мине в болка, а може би евтаназия.................... Давате ли си сметка за това какво може да причините на поколението и на бъдещите собственици и то защо - заради Вашето ЕГО. Не кучето Ви е искало да е бременно, Вие сте го пожелали. Огледайте се, Хора! Вижте какво става по улиците - пълно е с бездомни, нещастни животни, плод на Нашата масова безотговорност. На Нашата безотговорност после се дължи и нападението над Хора. Ужас е!
За кастрацията си питайте лекарите. Повечето казват, че предпазва от заболявания по-нататък. Аз съм абсолютно ЗА.
Не знам дали Ви се похвалих, че Ели си остана наша. Много я заобичахме и решихме да не се разделяме с нея. С Бъдко ту се обичат, ту се дразнят, абе купон си е. И малко снимки да кача на оперирания, оплакващ се на Ели Бъдко: