Здравейте!!!!!След като Галето ми се накара едно хубаво, реших и аз да драсна нещо!Но ми отне време докато прочера всичко което съм изтървала!Има нови бебчета много сладки, едни хубави рошави котенаца и един глупак който наистина ме изнерви(добре че сте го изгонили)!
Milenka93 незнам дали някой ти е казвал нещо по въпроса до сега, но аз знам че е хубаво да се къпят след 3-та ваксинка.А за колко често незнам, но аз Чочко един път го изкъпах и след 3 дена пак.Така че колко често не мога да ти кажа.
За породите...и ние не сме мини пин!Че сме пин,сме пин, но не сме от най-мини, но не сме и много големи.Козинката ни...не е като на вашите мишоци, нашата е малко по дълга.Но това няма никакво значение.Чочко си е нашето кученце и ние си го обожаваме безкрайно много и това е най-важното.
И имам един въпрос към вас.Ако някой може да ми отговори ще съм много благодарна.Аз предполагам нещо ,но искам да чуя и вашето мнение.На Чочката самата му кожичка потъмня почети цялата.Нали знаета малките деца като играят лятото навън и се напрашът много и като се напръскат с вода става на едни такива разляти петна, и така става и той.Обихсе да го мия и къпя това кученце и не се маха.Аз предполагам, че това значи че може да му потъмнее и самата козинка, но пак ако знаете нещо кажете.
А сега и малко снимчици да кача.

Следващите снимки са от вчера като пътувах ме за другото ми село, където ще останем до неделя-понеделник.Чочката се държа учудващо добре за 2 часа път, макар че накрая вече стана нервен.Като изключим, че искаще да стои само в батко си и му пречеше да кара.