Мини Пинчер
Публикувано: 02 June 2010 - 02:00 PM
Публикувано: 03 June 2010 - 10:25 AM

То имоции то чудесии ,Лек и спорен ден от мене

Публикувано: 03 June 2010 - 05:26 PM

Рекси, добре дошъл, ако съм пропуснала да те поздравя! За нашийника, не го жали много, той малкия тарикат може и до дълбоки старини да се прави на потресен щом му го сложиш! Нека свиква от малък!

Tutune, това лястовичка ли е? Или е нещо друго? Май виждам червеникаво оцветяване на гушката... Имали сте големи преживявания! Милия Майки, добре че вече е спокоен! Вие в коя част на Варна сте? Може някой ден да срещнем минитата да се позабавляват!

Таня_йорк, много е сладичък дребоса! Честит ви празник, 4 месеца си е една сериозна възраст! Хехе!

Публикувано: 03 June 2010 - 10:02 PM

Публикувано: 05 June 2010 - 12:57 PM
Milenka93 незнам дали някой ти е казвал нещо по въпроса до сега, но аз знам че е хубаво да се къпят след 3-та ваксинка.А за колко често незнам, но аз Чочко един път го изкъпах и след 3 дена пак.Така че колко често не мога да ти кажа.
За породите...и ние не сме мини пин!Че сме пин,сме пин, но не сме от най-мини, но не сме и много големи.Козинката ни...не е като на вашите мишоци, нашата е малко по дълга.Но това няма никакво значение.Чочко си е нашето кученце и ние си го обожаваме безкрайно много и това е най-важното.
И имам един въпрос към вас.Ако някой може да ми отговори ще съм много благодарна.Аз предполагам нещо ,но искам да чуя и вашето мнение.На Чочката самата му кожичка потъмня почети цялата.Нали знаета малките деца като играят лятото навън и се напрашът много и като се напръскат с вода става на едни такива разляти петна, и така става и той.Обихсе да го мия и къпя това кученце и не се маха.Аз предполагам, че това значи че може да му потъмнее и самата козинка, но пак ако знаете нещо кажете.
А сега и малко снимчици да кача.

Следващите снимки са от вчера като пътувах ме за другото ми село, където ще останем до неделя-понеделник.Чочката се държа учудващо добре за 2 часа път, макар че накрая вече стана нервен.Като изключим, че искаще да стои само в батко си и му пречеше да кара.

Публикувано: 06 June 2010 - 12:27 PM
Milenka93, в 03 June 2010 - 10:36 PM, написа:

Колкото по-рядко толкова по-добре. На 3 месеца може да си го къпеш. Къпането всяка седмица може да доведе до кожни проблеми,алергии и др. Казвам ти го от опит. Другото ми куче се къпеше често и резултата не закъсня.. Месеци ходене по клиники. Сега пинчера го къпем веднъж на 2-3 месеца.
Публикувано: 06 June 2010 - 02:24 PM
Но имаме едно въпросче.
3-4 пъти вече се случва Рекси като заспи да започне да скимти/бълнува/ на сън и да получава някъкви гърчове едновременно.Целия се втриса и прескимтява докъто спи.Аз го будя погалвам го малко да го успокоя и той пак си заспива сладко.Някой да е имал подобно нещо или да го заведа на доктор за консултация ,че нещо ме притеснява.
Публикувано: 06 June 2010 - 03:32 PM
reksi-9, в 06 June 2010 - 02:29 PM, написа:
Но имаме едно въпросче.
3-4 пъти вече се случва Рекси като заспи да започне да скимти/бълнува/ на сън и да получава някъкви гърчове едновременно.Целия се втриса и прескимтява докъто спи.Аз го будя погалвам го малко да го успокоя и той пак си заспива сладко.Някой да е имал подобно нещо или да го заведа на доктор за консултация ,че нещо ме притеснява.
Ами сънува "човека".

Публикувано: 06 June 2010 - 08:06 PM
valnata, в 06 June 2010 - 02:37 PM, написа:
reksi-9, в 06 June 2010 - 02:29 PM, написа:
Но имаме едно въпросче.
Ами сънува "човека".

Абе, не му ли е рано още да сънува розови сънища

Публикувано: 06 June 2010 - 11:36 PM
ето бебенцаааа
хаха на тази снимка като се замисля изглевдат като тези от рекламите...ноооо споко НЕ СЕ ПРОДАВАТ

Паулу Коелю
Публикувано: 07 June 2010 - 09:23 AM

сега ще опитам да кача малко повече снимки...бебетата бяха три, но първото не успя да си поеме въздух...лекаря каза, че не му е бил развит белия дроб. Цяяяяллл ден бяха едни мъки...първото се роди сутринта в 11,30, последното в 19,00...на косъм се разминахме от цезарово сечение, нооо за късмет всичко мина успешно...всичко е добре, когато свършва добре

сега си имаме две

Както и да е, вече всичко е наред, остава майката - бебе да разбере, че това не са две от плюшените й играчки и да поеме майчинския си ангажимент към тях

нямам търпение да пораснат за да могат да шават и излизат навън. Шери като малко нямаше много контакт с други кученца и сега не ги допуска много много, но при тези ще опитаме да е различно, още повече това, което остава при мен ще си има и батко лабрадор, който само нея чака

Хайде гответе бебетата от София за есенни разходки с нов член на пинчи вълната

Забравих да кажа... на снимките бебетата са само на няколко часа

Паулу Коелю