Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 551
  • 552
  • 553
  • 554
  • 555
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#11041 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 August 2010 - 11:08 AM

Бруно е голям красавец! :wub: Браво,че се справяте с обучението.С Арчи имаме напредък и то голям.Изкарвам го по 3 пъти дневно в часовете в кито се разхождат кучета и има повечко хора,за да свиква с шумовете.Разхождам го в паркче до нас,където е честа практика кучета от големи породи да се разхождат без повод и наморник.Арчи вече не лае по кучета,дори и големи и върви спокойно без да се тегли.Вчера се стресна от една количка,но след като няколко пъти минахме близо до нея не и обърна повече внимание.Вече знае да изпълнява команда легни,но само вкъщи...На вън се разсейва доста и затова си тренираме вкъщи.Това от нас. :ae_085:

#11042 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 August 2010 - 02:38 PM

Показване на мнениетоБРУНО, в 02 August 2010 - 10:02 PM, написа:

Баткото е много послушен в къщи , не прави никакви бели дори разбира когато отиваме на работа и си ляга в легълцето и само наблюдава .Нищо не гризе и нищо не разнася из къщи , което много ме радва , но още като беше малък му се скарахме по-строго като искаше да гризе кабели и някак си сам се отказа да го прави. Малко ме томорзи сутрин за разходката , докато разбере ,че се размърдвам и не ме оставя за секунда докато не стана да го разходя. Навън е малко по-див , но вече започна да разбира като му се карам и като го викам .

:ba_025: :ba_025: :rc_036: ,Браво на красавеца Бруно!Много драго ми става когато чета за послушни пинчета........... :rc_036: Аз мога същото да кажа за Сиси.белички не е правила и е доста послушна :ba_025: Като беше бебешок и все още се опитваше да бъде водещаата ,,,а това не може да стане ..........беше пишкала на спалнята От тогава е като голяма ,но пък е голяма глезана и все върви все след някого с топката да се моли за игра.Въпреки,че четох за кастрираните кучета ставали по кротки и напълнявали .....това за Сиси не важи. Игрива като бебе и си е същата кльоща.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#11043 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2010 - 02:41 PM

Арчи и той така се къпе...В легенчето,после като бебе в хавлия и се сушим със сешоар.Да ви попитам с какво храните пинчеругите си?Добре ли им понася храната,забелязвате ли жълти зъби,лош дъх...?Ето и диването вцялата си прелест.Нямаме много пинчерско,но това не ни пречи да сме красиви... :md_064:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#11044 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 02 August 2010 - 06:29 PM

Показване на мнението(archy), в 01 August 2010 - 08:59 PM, написа:

Показване на мнениетоtrenertg, в 01 August 2010 - 09:35 PM, написа:

ВИНАГИ КУПУВАЙТЕ ПАКЕТИРАНА ХРАНА!
Никъде по света няма на грамаж- не може да се следи срока на годност ,съдържанието - повечето магазини държат храната отворена и тя се окислява/гранясва/ от там и загубата на качества много ясно ,че един уважаващ себе си пинч НЯЯМАА ДА ЯДЕ РАЗВАЛЕНО!
от храните юкануба е много добър вариант , но за разлика от роял канин няма овкусители и за това хапват по малко - т.е колкото трябва - 10г /кг ,аз съм доволна оТ belcando , kennel favorite m5 и фрискес джуниор - мойте много я харесват.

Фрискес не е ли нисък клас храна?Иначе купувам само пакетирана,но в магазина от който взимам нямат Екануба и съм принудена да купувам Роял и за куч и за кот.При котката няма този проблем,но при Арчи...Ще потърся belcando,но има ли го в зоомагазините?КАзват,че от Арден Гранде (май се пише така) също има доволни... :zz_031: Иначе Кимон е много сладък. :wub:

Фрискес е премиум клас - аз сменям храната - не храня с една и съща дълго време / повече от 2-3 седмици/- в момента в който заблязах промяна в нослето на Имаги- стана по малко интензивно черно - минахме наKennels favorite M5тя е супер премиум храна и е пресована със житен зародиш ходроитин сулфат и глюкозамин , не екструдирана .Имаги лъсна точно за 8 дни . Мони е "пъпешче" още но клони към "тиквичка" .
Поне храня 4 кучета - 2 нок и 2 пинчера

#11045 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2010 - 01:00 PM

Този Фрискис не е ли прекалено евтин за премиум клас храна?В Билата продават от тези гранули на цена 2 лв и нещо... Качена снимка

Иначе ето още няколко хубаво снимчици на Арчи...
Качена снимка -тук се вижда добре какъв дундьо е. :ab_041:
Качена снимка -Отвори уста! :ud_009:
Качена снимка -Леви,десни...
Качена снимка -С играчката си.
Качена снимка -Тук го чеша.
Качена снимка -С приятели.
Качена снимка
Качена снимка -Тук се кара на кафявата гаспожица,че е седната в стопанкатаму.
Качена снимка
Качена снимка -игра
Качена снимка -Във въздуха. :ab_041:
Качена снимка - И това е една красива госпожица. :wub:

#11046 Потребителят е офлайн   ellhris Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 August 2010 - 10:19 PM

Винаги е правела бели,но се задоволяваше с по-малко.Мисля,че и липсват моите брат и баща(които наистина си умират за нея-все пак си е част от семейството,а се наложи те да пътуват и да липсват около 6 месеца).Напоследък прави все повече и повече бели и незнам какво да правя.Искам да спомена,че все пак 1г и 4м е живяла на двор с кучета,а при мен е на апартамент от 3 месеца и с 12 годишна котарана.Моля ви,споделете ми малко повече за начина ви на живот с дребосъците и тяхното обучение.Благодаря ви!
User's Signature

Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока !

#11047 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 10:11 AM

Арчи не е обучаван сериозно...Може да изпълни командите седни,легни,ела,стой и ред(в крак). Сега работим по отстраняване на агресията към хора и кучета.До вчера вървеше добре, при забранителна команда спираше да се ежи и продължаваше спокойно,но днес баба ми го извела без повод,а колко пъти съм и казвала, че кучето трябва да е винаги на повод.Дошъл кокера на съседите и се сбили та сега на ново... :eg_033: Всеки път се обещава,че ако го разхожда само на повод и всеки път едно и също...Иначе днес ще ходя до вета ни да попитамза чипиране,кастриране и регистриране на куче. Вие регистрирахте ли кучетата си?Имат ли чипове? Ще ми е интересно да споделите какво мислите и за кастрацията? Аз съм за, но все пак е операция и ме е страх...Нямаме намерение да създава поколение и май това ще е най-разумният вариант. Сега говорих по телефона с вет. Нов син паспосрт,чип, хап за обезпаразитяване,регостриране са ми близо 80 лв. :dh_188: При вас как вървят цените? И още един едит... Сложихме чип,но според вет абило безсмилено.Няма база данни и чипа не доказва нищо.Боднаха го Арчонката ,но не каза и гък.Евярно,че беше с импровизиран наморник от марля.Това от нас.

#11048 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 03:13 PM

МАй само аз ще си пиша по темата,но искам да се похваля, Арчи е регистриран и само догодина ни очаква кастрация. :be_107:

#11049 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 09:49 PM

Ние вече два пъти минаваме граници с Кари и никой не ни търси паспорт. Чак ми е обидно, че не я приемат насериозно :)
За сметка на това тя ме изненадва непрекъснато с безусловната си вярност и привързаност. Не знам какви бариери преодолява, но виждам, че има борба в определени ситуации. Въпреки това, милата влиза в морето и плува докато не стигне до мен. Голяма атракция е и всички й се радват, макар че тя не е настроена дружелюбно към всички:)))
User's Signature

Качена снимка

#11050 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2010 - 11:14 PM

Малко снимки от Бруно и новите му приятели ,черното кученце го домъкна дъщеря ми в къщи и сърце не ми даде да го пуснем само навън и го командировъхме при едната баба .Котката пък с малките при другата . Само да се оплача ,че Бруно изпада в ужас като се срещне с малката Кари (черното кученце ), което е може би на 3 месеца вече . Тя иска да играе с него ,постоянно го гони но той горкия въобще не я понася, дали ревнува?
В началото Бруно проявяваше голям интерес.
Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
тук е вече малко по-големичка
Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
ето ги и котенцата ,само на няколко дни са
Прикачена снимка Прикачена снимка
а това си е нашия глезан
Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка

#11051 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 07 August 2010 - 09:38 AM

Не се притеснявай ще свикне - плашат го карфичките в малките уста :) . И мойте двете големите се криеха по диваните от пинчитата докато Имаги смени зъбите .

#11052 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2010 - 05:52 PM

Показване на мнениетоtrenertg, в 07 August 2010 - 06:43 AM, написа:

Не се притеснявай ще свикне - плашат го карфичките в малките уста :) . И мойте двете големите се криеха по диваните от пинчитата докато Имаги смени зъбите .

Ох, дано ,че днес като ходихме пак да я видим не спря нашия да я ръмжи и лае.Неиска дори да я доближи и я заобикаля отдалече, гледа само как да се докопа до мен и да седне в скута ми.

#11053 Потребителят е офлайн   maksy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2010 - 11:32 AM

Бруно е голям красавец :be_107: .
От известно време не сам писала , но чета темата .
Ето някои нови снимки на Макс :

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#11054 Потребителят е офлайн   maksy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2010 - 11:42 AM

Вие с какви шампоани къпете пинчерчетата ?
Аз го къпя с "Fresh dog and cat - Шампоан с балсам за малки кучета и котки 2 в 1"

#11055 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2010 - 11:49 AM

Мале, какви готини уши! много обичам големите уши! :mg_062:
Аз ,Бруно го къпя с PUPPY na beaphar

#11056 Потребителят е офлайн   maksy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2010 - 10:43 AM

Вие с Бруно къде живеете ? :dog: :tb_195:

#11057 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2010 - 04:21 PM

Във Варна :ie_146:

#11058 Потребителят е офлайн   maksy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2010 - 06:55 PM

ЕЕЕеееее жалко аз съм в София.. :zz_223:

#11059 Потребителят е офлайн   negra Икона

Публикувано: 12 August 2010 - 01:24 PM

привет и от мен,искам да ви запозная с Негра на 1 годинка и 2 месеца е вече :rc_036:
ето малко снимки: http://bokster.snimk...525234.20077830

#11060 Потребителят е офлайн   Billabong Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 12 August 2010 - 04:44 PM

Здравейте на всички отново. Виждам голямо раздвижване тук. Надявам се всички мънички сладурчета да са добре. Ето една снимка от нас.
Ние все така стремително растем и обичаме да си похапваме,а скоро, на 28 август ще станат 3 годинки откакто сме заедно с Джени. :md_064: :ab_041: :smile: :smile: :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 551
  • 552
  • 553
  • 554
  • 555
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема