Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 553
  • 554
  • 555
  • 556
  • 557
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#11081 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 August 2010 - 10:20 PM

Показване на мнениетоmaksy, в 18 August 2010 - 06:32 PM, написа:

Имам и аз 1 въпрос - Вашите кученца страх ли ги е от водата ? МАкси го е страх . :dh_188:

Aми в плитки рекички като тази на снимките по горе влиза без проблем, но ако е по-дълбоко не приближава. На море не сме го водили засега. Иначе Арчи вече е доста по пуслушен и не се налага да викам в парка и да седи само вързан. Днес се поскара с една кокерка, защото му взе топката, но не беше нищо сериозно. Ето и една снимчица от нас.
Качена снимка

#11082 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 August 2010 - 03:08 PM

Здравейте на всички мъници и техните стопани!
Имам два въпроса:
Като сте на разходка пинчото ви обира ли всичко каквото уж става/а и да не става/ за ядене по земята? Мойта Лайла е като прахосмукачка като излезе на разходка - опитва се да яде всичко, ключително и камъни:)) Мислих си че като порастне ще престане с този вреден навик но.. вече сме на 7мес и е все същото! Не я извеждам без да е яла за да не я изкушават разни парцали, хартийки и какви ли не боклуци, но и това не помага:((
И другият ми въпрос - Някой има ли следният проблем - като ме посреща вечер от работа винаги кляка покорно да я погаля и пишва по малко? Не съм и посягала никога, не е стресирана, направо се чувствам виновна че нещо съм й направила, защото само пред мен прави това! Като си дойдат родителите ми само скача по тях и им се радва!То и на мен ми се радва , но първо минаваме през гореописаната процедура:) с пишкането..
и друго да попитам - на колко месеца е първото разгонване?Нещо е неспокойна нощем напоследък и само се ближе по..
Пожелавам на всички сладури тук да са послушни и много обичани!
User's Signature

Качена снимка

#11083 Потребителят е офлайн   maksy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 August 2010 - 03:31 PM

Аз незнам кога се разгонват и ще е полезно да науча.
А пък относно това дали ядат всички боклуци ...- эмоят отговор е ДААА. :eg_033:

#11084 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2010 - 03:35 PM

До една годинка някъде и Арчи ядеше всичко от земята. Даже наморник му търсихме, за да не попадне на отрова, но в зоомагазините или ни се смееха или ни казваха, че не се произвеждат толкова малки. След това спря, и сега не взима от земята или от чужда ръка. :be_107:

#11085 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 August 2010 - 04:26 PM

Браво на Арчи!
дано и мойто диване последва примера му!
А Арчи колко кг. е? Ние сме близо 2.5 - 3 кг.
User's Signature

Качена снимка

#11086 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2010 - 04:36 PM

Вчера специално го мерих и е 4 кила. При положение, че всеки ден го разхождам в парка за по 2 часа. МАй му трябва още малко натоварване. :td_192:

#11087 Потребителят е офлайн   fluxie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2010 - 07:32 PM

Показване на мнениетоlilinceto6, в 19 August 2010 - 03:13 PM, написа:

Здравейте на всички мъници и техните стопани!
Имам два въпроса:
Като сте на разходка пинчото ви обира ли всичко каквото уж става/а и да не става/ за ядене по земята? Мойта Лайла е като прахосмукачка като излезе на разходка - опитва се да яде всичко, ключително и камъни:)) Мислих си че като порастне ще престане с този вреден навик но.. вече сме на 7мес и е все същото! Не я извеждам без да е яла за да не я изкушават разни парцали, хартийки и какви ли не боклуци, но и това не помага:((
И другият ми въпрос - Някой има ли следният проблем - като ме посреща вечер от работа винаги кляка покорно да я погаля и пишва по малко? Не съм и посягала никога, не е стресирана, направо се чувствам виновна че нещо съм й направила, защото само пред мен прави това! Като си дойдат родителите ми само скача по тях и им се радва!То и на мен ми се радва , но първо минаваме през гореописаната процедура:) с пишкането..
и друго да попитам - на колко месеца е първото разгонване?Нещо е неспокойна нощем напоследък и само се ближе по..
Пожелавам на всички сладури тук да са послушни и много обичани!

Относно пишкането, най-вероятно го прави от превъзбуда. Когато моят приятел дойде в нас и Рони незабавно свършва работа още на вратата щом приятелят ми влезе и си умира от кеф- страшно много го обича. Спокойно, всичко е от любов :wub: С яденето на боклуци и ние имаме същия проблем :)

#11088 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 August 2010 - 02:13 PM

Здравейте........Относно това с разгонването можете да прочетете във вет страницата.........
Ние със Сиси сме нямали проблем да яде боклуци по време на разходка ,но винаги е на повод и мога да коригирам поведението и.
Скоро Сиси имаше кожен проблем....по-точно гъбички ,които е прехванала от мен. Аз работя с пари и имах гъбички , а кожния лекар ме убеждаваше че е алергия и лекувахме алергия от почистващи препарати Но като заведох Сиси на ветката и взеха пробата.....микроскопа показа ,че е човешки гъбички Лекувахме ги с някаква тинктура и я къпех с човешки шампоан "НИЗОРАЛ" ,,доброто е, че се излекува бързо.......
User's Signature

Качена снимка

#11089 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 August 2010 - 02:24 PM

:re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#11090 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2010 - 02:27 PM

Сиси е много красива. :wub: Бързо оздравяване! :smile:

#11091 Потребителят е офлайн   popi_russe Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 August 2010 - 02:31 PM

[Здравейте, имам един въпрос, който ме вълнува- за кастрацията. Прочетох , че било много добре за здравето на кучето, а нямах и представа за това. моето куче е женски пинчер Анжи и е на 3 години. Дали не е късно и какво да предприема незная. А искам само най- доброто за него, защото е много обичливо и послушно. Много благодаря предварително!

#11092 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 August 2010 - 03:01 PM

Аз съм "ЗА" кастрацията след като не искам да има кученца Сиси...... Кастрирахме я когато беше на 8 месеца ..........Не мисля ,че сте закъсняли с кастрацията. :rc_036: Аз приветствам такива решения ,защото са за доброто на кученцето.
User's Signature

Качена снимка

#11093 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 August 2010 - 04:01 PM

Показване на мнениетоGalka43, в 20 August 2010 - 02:18 PM, написа:

Здравейте........Относно това с разгонването можете да прочетете във вет страницата.........
Ние със Сиси сме нямали проблем да яде боклуци по време на разходка ,но винаги е на повод и мога да коригирам поведението и.
Скоро Сиси имаше кожен проблем....по-точно гъбички ,които е прехванала от мен. Аз работя с пари и имах гъбички , а кожния лекар ме убеждаваше че е алергия и лекувахме алергия от почистващи препарати Но като заведох Сиси на ветката и взеха пробата.....микроскопа показа ,че е човешки гъбички Лекувахме ги с някаква тинктура и я къпех с човешки шампоан "НИЗОРАЛ" ,,доброто е, че се излекува бързо.......

Хубаво е , че малката сладурана е добре!
Много е сладка!
User's Signature

Качена снимка

#11094 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 August 2010 - 04:18 PM

Показване на мнениетоlilinceto6, в 20 August 2010 - 03:31 AM, написа:

Браво на Арчи!

Сиси е на 1г4м и тежи 2,200......
User's Signature

Качена снимка

#11095 Потребителят е офлайн   maksy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 August 2010 - 06:22 PM

Показване на мнениетоlilinceto6, в 19 August 2010 - 04:31 PM, написа:

Браво на Арчи!

Макси е на 9 месеца (точно) и тежи 2,5 - 3 кг

#11096 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2010 - 12:15 AM

popi_russe по добре я кастрирайте нашата Сара имаше пиометра и се наложи по спешност да я изчистят .Така че не се плаши малка е още и няма опасност от упойките за една седмица ще сте забравили че са я оперирали .
Сарка и тя има проблем с кожичката сложих и миналиуя месец капки против паразитите гадните бълхи много ме дразнят а тя започна да се чеше и на вратлето имаше едно петънце с раничка и козинката беше опадала нашия вет и даде едно бяло лекарство да я мажа и искаше пак да и слагаме от тези капки но аз отказах .
Днес си я окъпах с един шампоан за кучета с чуствителна кожа сложихме и каишка за бълхите и ще видим какво ще стане .
Гале я кажи как ти казаха да я къпеш с този Низорал твоята Сиси Сарка направо се е разранила от чесане на коремчето много са гадни тези бълхи вчера хванах една на крачето и а уж трябва още да действат капките
lilinceto6 ако твоята Лайла непрекъснато се ближе по пеперудката и тя е с увеличен размер има и капчици кръв тук таме да знаеше че вече е мома и трябва много да я пазиш като я извеждаш на разходка задължително на повод и далеч от мъжките .Ето я и кака Сарка как се крие по цял ден на хладничко и как спи завита като буба вечер

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#11097 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2010 - 10:46 AM

Здравейте от мен и Сиси! :re_037: :tb_195:
Гале, то май са доста силни тия капки против паразити и наща Сиси постоянно се чеше по врътлето и коремчето,,,но няма бълхи. За Низорала ми казаха да я къпя през ден-два като задължително да стои с щампоана поне 10-20 минути. Не може да издържи наща дунда толкова дълго с шампоана защото започва да се лиже.....но я сапунисвам втори път за да има ефект. И на нас ни дадоха да я мажем с едно бяло течно лекарство, но бързо свърши и сега сме само с "Низорал" :dog:
Лека седмица на всички!!И много целувки от нас :va_010:
User's Signature

Качена снимка

#11098 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 August 2010 - 12:17 PM

Оле като чета за килограмите на вашите любимци, за сетен път се убеждавам че въобще сме минали покрай мини пинчера:)))Намаме още 7м, а сме 2.5 -3кг./не стой мирно на кантара и затова не мога да кажа точно/Но пък много си я обичам!
User's Signature

Качена снимка

#11099 Потребителят е офлайн   lilinceto6 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 August 2010 - 12:19 PM

Оле като чета за килограмите на вашите любимци, за сетен път се убеждавам че въобще сме минали покрай мини пинчера:)))Намаме още 7м, а сме 2.5 -3кг./не стой мирно на кантара и затова не мога да кажа точно/Но пък много си я обичам!
User's Signature

Качена снимка

#11100 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2010 - 02:19 PM

lilinceto6 , изобщо нямат значение килограмите............на нашите любимци , защото са най-сладките!!
Сиси има нещо далечно от чихуа и нещо от пинчер и не знам още какво ,но е една сладка принцеса и 7кила да беше станала пак ще си я обичкам........
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 553
  • 554
  • 555
  • 556
  • 557
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема