Арчи не е обучаван сериозно...Може да изпълни командите седни,легни,ела,стой и ред(в крак). Сега работим по отстраняване на агресията към хора и кучета.До вчера вървеше добре, при забранителна команда спираше да се ежи и продължаваше спокойно,но днес баба ми го извела без повод,а колко пъти съм и казвала, че кучето трябва да е винаги на повод.Дошъл кокера на съседите и се сбили та сега на ново...

Всеки път се обещава,че ако го разхожда само на повод и всеки път едно и също...Иначе днес ще ходя до вета ни да попитамза чипиране,кастриране и регистриране на куче. Вие регистрирахте ли кучетата си?Имат ли чипове? Ще ми е интересно да споделите какво мислите и за кастрацията? Аз съм за, но все пак е операция и ме е страх...Нямаме намерение да създава поколение и май това ще е най-разумният вариант. Сега говорих по телефона с вет. Нов син паспосрт,чип, хап за обезпаразитяване,регостриране са ми близо 80 лв.

При вас как вървят цените? И още един едит... Сложихме чип,но според вет абило безсмилено.Няма база данни и чипа не доказва нищо.Боднаха го Арчонката ,но не каза и гък.Евярно,че беше с импровизиран наморник от марля.Това от нас.