Мини Пинчер
Публикувано: 19 August 2010 - 07:32 PM
lilinceto6, в 19 August 2010 - 03:13 PM, написа:
Имам два въпроса:
Като сте на разходка пинчото ви обира ли всичко каквото уж става/а и да не става/ за ядене по земята? Мойта Лайла е като прахосмукачка като излезе на разходка - опитва се да яде всичко, ключително и камъни:)) Мислих си че като порастне ще престане с този вреден навик но.. вече сме на 7мес и е все същото! Не я извеждам без да е яла за да не я изкушават разни парцали, хартийки и какви ли не боклуци, но и това не помага:((
И другият ми въпрос - Някой има ли следният проблем - като ме посреща вечер от работа винаги кляка покорно да я погаля и пишва по малко? Не съм и посягала никога, не е стресирана, направо се чувствам виновна че нещо съм й направила, защото само пред мен прави това! Като си дойдат родителите ми само скача по тях и им се радва!То и на мен ми се радва , но първо минаваме през гореописаната процедура:) с пишкането..
и друго да попитам - на колко месеца е първото разгонване?Нещо е неспокойна нощем напоследък и само се ближе по..
Пожелавам на всички сладури тук да са послушни и много обичани!
Относно пишкането, най-вероятно го прави от превъзбуда. Когато моят приятел дойде в нас и Рони незабавно свършва работа още на вратата щом приятелят ми влезе и си умира от кеф- страшно много го обича. Спокойно, всичко е от любов
Публикувано: 20 August 2010 - 02:13 PM
Ние със Сиси сме нямали проблем да яде боклуци по време на разходка ,но винаги е на повод и мога да коригирам поведението и.
Скоро Сиси имаше кожен проблем....по-точно гъбички ,които е прехванала от мен. Аз работя с пари и имах гъбички , а кожния лекар ме убеждаваше че е алергия и лекувахме алергия от почистващи препарати Но като заведох Сиси на ветката и взеха пробата.....микроскопа показа ,че е човешки гъбички Лекувахме ги с някаква тинктура и я къпех с човешки шампоан "НИЗОРАЛ" ,,доброто е, че се излекува бързо.......
Публикувано: 20 August 2010 - 02:31 PM
Публикувано: 20 August 2010 - 04:01 PM
Galka43, в 20 August 2010 - 02:18 PM, написа:
Ние със Сиси сме нямали проблем да яде боклуци по време на разходка ,но винаги е на повод и мога да коригирам поведението и.
Скоро Сиси имаше кожен проблем....по-точно гъбички ,които е прехванала от мен. Аз работя с пари и имах гъбички , а кожния лекар ме убеждаваше че е алергия и лекувахме алергия от почистващи препарати Но като заведох Сиси на ветката и взеха пробата.....микроскопа показа ,че е човешки гъбички Лекувахме ги с някаква тинктура и я къпех с човешки шампоан "НИЗОРАЛ" ,,доброто е, че се излекува бързо.......
Хубаво е , че малката сладурана е добре!
Много е сладка!
Публикувано: 21 August 2010 - 12:15 AM
Сарка и тя има проблем с кожичката сложих и миналиуя месец капки против паразитите гадните бълхи много ме дразнят а тя започна да се чеше и на вратлето имаше едно петънце с раничка и козинката беше опадала нашия вет и даде едно бяло лекарство да я мажа и искаше пак да и слагаме от тези капки но аз отказах .
Днес си я окъпах с един шампоан за кучета с чуствителна кожа сложихме и каишка за бълхите и ще видим какво ще стане .
Гале я кажи как ти казаха да я къпеш с този Низорал твоята Сиси Сарка направо се е разранила от чесане на коремчето много са гадни тези бълхи вчера хванах една на крачето и а уж трябва още да действат капките
lilinceto6 ако твоята Лайла непрекъснато се ближе по пеперудката и тя е с увеличен размер има и капчици кръв тук таме да знаеше че вече е мома и трябва много да я пазиш като я извеждаш на разходка задължително на повод и далеч от мъжките .Ето я и кака Сарка как се крие по цял ден на хладничко и как спи завита като буба вечер
Публикувано: 23 August 2010 - 10:46 AM
Гале, то май са доста силни тия капки против паразити и наща Сиси постоянно се чеше по врътлето и коремчето,,,но няма бълхи. За Низорала ми казаха да я къпя през ден-два като задължително да стои с щампоана поне 10-20 минути. Не може да издържи наща дунда толкова дълго с шампоана защото започва да се лиже.....но я сапунисвам втори път за да има ефект. И на нас ни дадоха да я мажем с едно бяло течно лекарство, но бързо свърши и сега сме само с "Низорал"
Лека седмица на всички!!И много целувки от нас
Публикувано: 23 August 2010 - 02:19 PM
Сиси има нещо далечно от чихуа и нещо от пинчер и не знам още какво ,но е една сладка принцеса и 7кила да беше станала пак ще си я обичкам........
Публикувано: 23 August 2010 - 04:02 PM
Galka43, в 23 August 2010 - 02:24 PM, написа:
Сиси има нещо далечно от чихуа и нещо от пинчер и не знам още какво ,но е една сладка принцеса и 7кила да беше станала пак ще си я обичкам........
Така е!Права си!Няма значение колко тежат, важното е, че са си нашите принцеси и си ги обичаме!А според описанията на Galia69 моята принцеса вече е мома:))Майка ми е много ентусиазирана и иска да става още от сега баба и от както Лайла стана на 3мес и заприлича на куче не на мишка, постоянно й търси партньори! Аз съм много против това!Още е малка а и още при първото разгонване да я оплодим ??
Публикувано: 23 August 2010 - 04:04 PM
(archy), в 23 August 2010 - 02:35 PM, написа:

Много е фотогеничен! Как му правиш все такива хубави снимки
А Имаги е чистокръвен пинчер така ли?

Вход

Горе
Цитиране +